#3 Angeliño

Bence bu üçlü arasında bir korelasyon beklemiyor Okan hoca zira KD, Torreira ile önlü arkalı oynuyor ve oyun kurma görevini Torreira üstleniyor, hücuma da Boey’in top taşıması ve Tete’nin paslarıyla çıkıyoruz. Kerem de içeri/ortaya doğru konumlandığı için Angel sol çizgide uzun toplarla falan topla buluşuyor. İyi orta açarsa katkı sağlayabilir. Bu söylediklerin bence Okan hoca’nın tercihi sebebiyle oluşuyor özetle.
Yalnız gözardı ettiğimiz birşey sözkonusu;bu arkadaşın orta açabilmesi için bayağı bir yol yapması gerekiyor.Ortasahanın oradan orta yapması çok zor bu nedenle karşı tarafın sağaçığına kadar gitmesi gerekiyor.Bu bağlamda KD'ın oraya kesinlikle sürekli yardıma gitmesi gerekiyor.Bu şekilde oldumu ortasaha özelliklerini aksatıyor.Bu nedenledir ki KD ortasahada çok etkisiz göründü.Bence herkes görevini yapsa sol açık orta açma pas atma görevini yapsa,bu arkadaşta solbek görevini yapabildiği kadar yapsa daha iyi olmazmı .Tamam biliyorum ofansif özelliği olduğu için aldık ama asli görevi aksıyor.Bu işi nasıl yapacağız.Okan hoca'da ne yapacağını şaşırmıştır.Bu arkadaş orta açabilsin diye tüm kurgu sekteye uğruyor maalesef.
Evet Sacha Boey gibi olabilse bir nebze katlanılır,maşallah çocuk her yerde ama Angelinho maalesef ki her yerde olabilemiyor.Sıkıntı buradan kaynaklanıyor açıkçası.

Ovmek icin 1 ay once onune attigi pasi koyuyor cocuk ya :asd:

Ben de bunu anlamıyorum yahu bir adamı övmek için neden anlık kesitleri sunmaya çalışıyorlar .. İzlersin iyiyse iyidir kötüyse kötüdür ekstra bir çabaya girmezsin.. Dün ayakta duramayan zahanın da 2-3 tane arapasindan videolar türemiş Zaha görse güler beni bunlarla mi savunuyorlar diye

Ben de bunu anlamıyorum yahu bir adamı övmek için neden anlık kesitleri sunmaya çalışıyorlar .. İzlersin iyiyse iyidir kötüyse kötüdür ekstra bir çabaya girmezsin.. Dün ayakta duramayan zahanın da 2-3 tane arapasindan videolar türemiş Zaha görse güler beni bunlarla mi savunuyorlar diye
Zaha'dan beklenti yüksek olup ,bugüne kadar hiçbir pasaj sunamaması ve dünkü maçta gerçekten dediğin gibi birkaç güzel arapası yapması ,çiçeğin filizlenmeye başlaması gibi biraz olsun insanlarda iyi birşeyler bırakabilir.Yavaş yavaş.Telaş ve panik yok.Bunlar güzel şeyler.Bırakın paylaşsınlar.Çünkü beklenti seviyesi oldukça yüksek.

Bence bu üçlü arasında bir korelasyon beklemiyor Okan hoca zira KD, Torreira ile önlü arkalı oynuyor ve oyun kurma görevini Torreira üstleniyor, hücuma da Boey’in top taşıması ve Tete’nin paslarıyla çıkıyoruz. Kerem de içeri/ortaya doğru konumlandığı için Angel sol çizgide uzun toplarla falan topla buluşuyor. İyi orta açarsa katkı sağlayabilir. Bu söylediklerin bence Okan hoca’nın tercihi sebebiyle oluşuyor özetle.
Doğru. Ben biraz Angelino özelinde varsayım yaptım. Angelino Okan hoca şemasına uygun bir oyuncu profili değil. Ofansif katkısı sınırlanması ötesinde defansif zaafları hala net olarak deşilmiş değil. İdare ediyor.

Doğru. Ben biraz Angelino özelinde varsayım yaptım. Angelino Okan hoca şemasına uygun bir oyuncu profili değil. Ofansif katkısı sınırlanması ötesinde defansif zaafları hala net olarak deşilmiş değil. İdare ediyor.
O ne zaman olur biliyormusun.Çok büyük bir tokat yediğimizde olur ancak.

O ne zaman olur biliyormusun.Çok büyük bir tokat yediğimizde olur ancak.
Ama zaten bu bilinen bir şey ki. Bilinmeden alınmadı Angelino. Yani bu saatten sonra defansif olarak daha da olgun bir oyun şekline dönmeyecekse böyle git gel devam. Benim kısaca bu oyuncu özelinde beklentim üzerinden oyun şeması çizilip bir organizasyon oluşturulması idi. Ben şu 2-3 ayda bir şey göremedim. Dubois daha yararlı olurdu. Ofansif olarak zaten yeterliyiz, ekstra ofansif bek fazla riskli.

Sezon sonu gonderderebiliyormuyuz bunu. yoksa zorunlu alma opsiyonu mu var

Ama zaten bu bilinen bir şey ki. Bilinmeden alınmadı Angelino. Yani bu saatten sonra defansif olarak daha da olgun bir oyun şekline dönmeyecekse böyle git gel devam. Benim kısaca bu oyuncu özelinde beklentim üzerinden oyun şeması çizilip bir organizasyon oluşturulması idi. Ben şu 2-3 ayda bir şey göremedim. Dubois daha yararlı olurdu. Ofansif olarak zaten yeterliyiz, ekstra ofansif bek fazla riskli.
Kesinlikle bu söylemine katılıyorum.Ama kurguyu bu şeklde yapınca defolar ortaya çıkıyor maalesef.İlerleyen zamanlarda bakalım neler olacak.

Angelino cop ya kazimcan oynasin uhuhhuuuu futbol fakirleri.iki deplasman golunde de başrolde.kopenhag maçının en iyisi,dün 1 asistini tete yemiş.

6 kişiyi oyundan düşürüp hat kıran pasa bak futbol tarihinin en kolay pası. Böyle gereksiz abartıları gördüm mü şiddetmetrem tavana fırlıyor

Kötü futbolcu olduğunu hiç sanmıyorum net bir şekilde şu an formsuz dönemi ve uyum sorunu yaşadığı bariz ortada biraz zaman tanımak lazım 1-2 ay sonrada düzelmiyorsa sistemden dolayı sorun yaşıyordur ama uyum sorunu kalktıktan sonra takımdakilerin tam olarak neler yapabileceğini tamamen öğrendiği an tekrardan iyi seviyelere çıkabilir.

Takımda fizik kalitesi düşük olan sadece Angelino değil. Takım olarak fizik kalite düşük. Bu konuda düzelme olursa bir çok oyuncu daha iyi görünecektir. Şuan eldeki tek sol bek ve opsiyonu devreye girecek mecburen. Teknik ekibin takım olarak fizik kalitesini arttırması lazım.

taraftarın genel olarak tepkileri ve yorumları rezalet orası doğru, bununla birlikte Angelino geldiğinden beri berbat oynuyor bunu kabullenemeyen de sorunu kendinde arası serg
Bence göremeyenlerde suç var,hayatlarında kotu giden ne varsa onlara çare bulsunlar.biz bu bos takıntıları çekmek zorunda değiliz

Futbol takımlarında genelde dinamizmi en yüksek oyuncular beklerdir. Bir stoper veya 10 numara başka çok iyi özellikleri varsa, düşük fiziksel kapasiteyle de önemli katkılar sağlayabilir ama bek pozisyonunda olmaz o iş.

Herif bize transfer olalı tam 2,5 ay geçmiş, kampa katılmış, maçların tamamında oynamış olmasına rağmen sporla alakası olmayan normal bir vatandaş fiziğinde olması, üzerinde durulması gereken bir konudur ve ucu Okan Hocaya uzanır. Takıma geç katılanlar için söylenen mazeretler Angelino için taca çıkıyor. Takımdaki genel kondisyon düşüklüğü, takımın iyi çalıştırılmadığını düşündürüyor ister istemez. Yahut da Angelino gamsızın biridir, beslenmesine dinlenmesine dikkat etmiyor filandır. 3. bir ihtimal yok.

Geçen sezon da böyle başlayıp sonradan çok iyi seviyeye gelindiği için ses etmek istemiyorum; yükleme-sezon planlaması diye umarak. FB de yine geçen sezon gibi çok diri başladı, ilk 11 de 7-8 yeni oyuncu oynuyor; eskisiyle yenisiyle fiziken kötü olup da muhtelif bahaneler üretilen adam yok. Onlar da geçen sezonki akıbetlerine uğrayabilirler, zaman gösterecek.

Önümüzdeki 1,5-2 ay çok önemli, her iki hedef yolunda ciddi hasar alınır ve takımın total fizik kondüsyon seviyesi kabul edilebilir seviyeye gelemezse ortalık karışır...

Geri
Üst Alt