#3 Angeliño

Tamam ileri çıkamıyorsun eyvallah ama bari kademede uyuma yav.

Eeee, geçen hafta 250 tane anahtar pas attı diye övüyordunuz, Kerem'le oynadığı için kötü oynuyordu, Zaha gelince kendine gelmişti filan... :D
Bu adam da Kerem ile birlikte takımın zayıf halkası, yılın en kötü transferi. Keşke kalan GS kariyerinde bu lafları yedirecek bir performansa imza atsa da ben taşak konusu olsam burada.
10 küsür maç izledik vasatı bile aşamadı, 36 şut attığımız takıma karşı 2 tane pas attı diye geçen hafta R. Carlos ilan etmiştiniz. Birazcık düzgün takım bu adamla stoper arasını maden gibi işler.

Bu herif et tavuk mu belli değil. Rakibe uzak oynuyor bunu sevmiyorum

Bir iki pozisyonda aksadı ancak hoca öncelik defans görevi vermiş bence başarılı sınav verdi

Beğenmedim açıkçası.

bunun yerine nagatomo gibi bir bek tercih ederim

Biraz daha iyi bir oyuncu sanıyordum ama değilmiş yinede 6/10

angelino için uygun bir rakip değildi

hem rakip atlet hem de maç gitti geldi şeklinde geçti

bu ortamda savunması zayıf bir oyuncu olarak açık vermesi doğal.

oyundayken 3 tane sol kanatla oynuyoz gibi

kerem zaha angelino hep aynı yere kayıyo

İlk yediğimiz golde 3 numaranın şuursuzca kanadını boşverip ortasahaya doğru depar attığını görünce dedim gol geliyor, nitekim yedik. Açıkçası bu arkadaştan olmayacak, olmuyor. Ne defans yapıyor ne orta açıyor ikisini de pek beceremiyor, adamlar 2. yarı maden buldu resmen orada. Bunu İspanya milli takımına kadar çıkaranı "umarım dostluk jubile maçı falandır zira başka izahı yok", Man City'e satın alanın futbol bilgisinden şüphe etmeye başladım. Yani ya bizde şansız diyeceğim , böyle saçma pozisyon alış görmedim resmen BAM üçlüsünden birini izliyor gibiyim. Adamların bilmem kaç milyonluk 4 defans oyuncusu da Icardi ile eşleşince top uzaklaştırma veyahut tac düşünürken, bu herif pozisyonunu boşverip bir şeyler deniyor, müdahale etmek yerine izliyor, kardeş taca vursana yahu..öhh döktüm içimi daha fazlası da var da terbiyeyi bozmayayım. Yerine oynatın Kaan Ayhanı, Abdulkerim yemin ederim çok daha faydalı olacak, Apo Manu ya karşıda sırıtmadı orada, en azından atak yemeyiz oradan.

İlk golde hata kendisindeydi.

Ne gerek vardı orada orta alan oyuncusuna prese çıkıp alanını boşaltıyorsun. Üstelik Rashford varken karşında o an.

Onun dışında iyidi

Geri
Üst Alt