- 1 Ağustos 2009
- 46.982
- 49.280
- 4.878
Üzücü vaziyetlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım'ın iyi oynadığı bir sürü maç var. Bunun bir tane eh işte dedigimiz maçını gördük. Bunun yanında +1 yerli kontenjanı açarsın, suanki durumda hazır olsa dahi Ndombele'yi oynatamiyorsun.Surekli Kazimcan da demeyin, ezberlenmis bir soz gibi. Kazimcan oynadiginda bundan iyi oynamiyor suana kadar. Elestirildigi maclar duruyor konusuna girin bakin biraz.
Hoca mecbur ikisinden birini oynatacak, bu daha tecrubeli - ve kendi sezon basinda cok istedigi icin - Angelino'yu oynatiyor. Simdilik baska yapacak birsey yok Abdulkerim sol bek falan olmaz onu gecin bir defa.
Kazım olmuyor demek ki. Olsa hoca niye koymasın? Belki kendini geliştirir 1-2 sene sonra olur. Ama şimdi güvenebilse koyardı zaten. Abdulkerim'i denemeye başladı orada. Bize bek oyuncusu lazım.Kazım'ın iyi oynadığı bir sürü maç var. Bunun bir tane eh işte dedigimiz maçını gördük. Bunun yanında +1 yerli kontenjanı açarsın, suanki durumda hazır olsa dahi Ndombele'yi oynatamiyorsun.
Gecen sezon genel olarak iyi gozukmesi takimda rakibi olmamasindan, daha dogrusu su Hatayli oglan vardi diye oyle gozuktu ismini cikaramadim simdi. Iyi maclari oldu katiliyorum ama yinede cok tatmin edici ve guvenilir bir isim degil henuz.Kazım'ın iyi oynadığı bir sürü maç var. Bunun bir tane eh işte dedigimiz maçını gördük. Bunun yanında +1 yerli kontenjanı açarsın, suanki durumda hazır olsa dahi Ndombele'yi oynatamiyorsun.
Tactan gol yedirip paso sakatlaniyordu o dasaracci iyi gibiydi 1 tık knk
Hocam tamam anlıyorum da Kazimda kötü gününde anca bunun kadar kötü oluyor işte. Onun dışında yerli kontenjanında elini rahatlatıyor. Hoca oynatmiyorsa doğrudur diyeceksek Sacha Boey bugün takımda değildi.Kazım olmuyor demek ki. Olsa hoca niye koymasın? Belki kendini geliştirir 1-2 sene sonra olur. Ama şimdi güvenebilse koyardı zaten. Abdulkerim'i denemeye başladı orada. Bize bek oyuncusu lazım.
Surekli Kazimcan da demeyin, ezberlenmis bir soz gibi. Kazimcan oynadiginda bundan iyi oynamiyor suana kadar. Elestirildigi maclar duruyor konusuna girin bakin biraz.
Hoca mecbur ikisinden birini oynatacak, bu daha tecrubeli - ve kendi sezon basinda cok istedigi icin - Angelino'yu oynatiyor. Simdilik baska yapacak birsey yok Abdulkerim sol bek falan olmaz onu gecin bir defa.
Bildiğimiz Okan Buruk kesmeyecektir diye düşünüyorum zaten opsiyonu da böylece devreye girecek gibi . Kazimcan'a güvense onu oynatır.Bence artık Angelino'nun olmadığı senaryoları düşünmemiz lazım.
kabul edelim ki pva bundan 5 kat fln iyidi