#3 Angeliño

Abdulkerim'in solbek denenmesi Buruk'un da Angel'den pek memnun olmadığını gösteriyor. Eğer almama imkanımız varsa almayalım. Ama devre arası bek bulmamız gerekecek Dubois'yı gönderme hatasından dolayı.

Surekli Kazimcan da demeyin, ezberlenmis bir soz gibi. Kazimcan oynadiginda bundan iyi oynamiyor suana kadar. Elestirildigi maclar duruyor konusuna girin bakin biraz.

Hoca mecbur ikisinden birini oynatacak, bu daha tecrubeli - ve kendi sezon basinda cok istedigi icin - Angelino'yu oynatiyor. Simdilik baska yapacak birsey yok Abdulkerim sol bek falan olmaz onu gecin bir defa.
Kazım'ın iyi oynadığı bir sürü maç var. Bunun bir tane eh işte dedigimiz maçını gördük. Bunun yanında +1 yerli kontenjanı açarsın, suanki durumda hazır olsa dahi Ndombele'yi oynatamiyorsun.

Kazım'ın iyi oynadığı bir sürü maç var. Bunun bir tane eh işte dedigimiz maçını gördük. Bunun yanında +1 yerli kontenjanı açarsın, suanki durumda hazır olsa dahi Ndombele'yi oynatamiyorsun.
Kazım olmuyor demek ki. Olsa hoca niye koymasın? Belki kendini geliştirir 1-2 sene sonra olur. Ama şimdi güvenebilse koyardı zaten. Abdulkerim'i denemeye başladı orada. Bize bek oyuncusu lazım.

Gecen sezon genel olarak iyi gozukmesi takimda rakibi olmamasindan, daha dogrusu su Hatayli oglan vardi diye oyle gozuktu ismini cikaramadim simdi. Iyi maclari oldu katiliyorum ama yinede cok tatmin edici ve guvenilir bir isim degil henuz.

Tuhaf olan, alternatifide defansi bence büyük ligler icin biraz zayif olan Sosaydi. Hoca ve yönetimim planlamasi nasildi da, böyle iki tane Wing Back olarak daha verimli olan adam istedik acaba?

Ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu haftalar önce öğrenmiştik zaten ama 12 kişi defans yapan bir takıma karşı 2 tane pas attı diye övenler vardı bir de.
Alın paylaşın hadi şimdi de 580 tane kilit pas attı diye...

Bu herife laf ettim diye 1 hafta ban yemiştim hakkımı helal etmiyorum 😂😂

Kazım olmuyor demek ki. Olsa hoca niye koymasın? Belki kendini geliştirir 1-2 sene sonra olur. Ama şimdi güvenebilse koyardı zaten. Abdulkerim'i denemeye başladı orada. Bize bek oyuncusu lazım.
Hocam tamam anlıyorum da Kazimda kötü gününde anca bunun kadar kötü oluyor işte. Onun dışında yerli kontenjanında elini rahatlatıyor. Hoca oynatmiyorsa doğrudur diyeceksek Sacha Boey bugün takımda değildi.

kötü fizikli olduğu için performansı önündeki adama çok bağlı. zaha iyiyse o da iyi, kötüyse kötü. ilk yarı adam akıllı olsa gol veya asistle kapatacaktı devreyi.. savunmasının boktan olduğunu zaten bilerek aldık, bi de 2 tane yamalı orta sahayla oynayınca fazladan sırıtması şaşırtmıyor.

Surekli Kazimcan da demeyin, ezberlenmis bir soz gibi. Kazimcan oynadiginda bundan iyi oynamiyor suana kadar. Elestirildigi maclar duruyor konusuna girin bakin biraz.

Hoca mecbur ikisinden birini oynatacak, bu daha tecrubeli - ve kendi sezon basinda cok istedigi icin - Angelino'yu oynatiyor. Simdilik baska yapacak birsey yok Abdulkerim sol bek falan olmaz onu gecin bir defa.

Bence artık Angelino'nun olmadığı senaryoları düşünmemiz lazım.

PVA nasıl iyiydi ne çabuk unutulmuş 2021/22 sezonuna bile girmeye gerek yok geçen sene Sivasspor deplasmanı ofsayt bozdu 1-1 oldu, Ankaragücü maçı ofsayt bozdu 0-1 oldu, Konyaspor maçında 1-1'ken çıktı Dubois girer girmez hemen asist yaptı daha bunları arttırım.

Şu an itibariyle ne PVA ne de Angelino bizim seviyemizde değil ikisi arasında da hiçbir fark görmüyorum. Boey > Dubois > Angelino = PVA

Geri
Üst Alt