Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun vadeli bir çözüm değil. Anca Dubois bizi idare ederdi sezon genelinde. Şimdi her türlü devre arası bek oyuncusu gerekecek. Antalya maçındaki gibi elek olan bir Kazım ile planlama yapamazsın. Birde sakatlanma durumu var. Sık sakatlanan bir oyuncu ise yine planlama yapamazsın. Bizde 20 yaş altı banko oynayan en son Ozan vardı, o da direkt transfer yaptı zaten. Kolay değil 20 yaşında Galatasaray as oyuncusu olmak.Hocam tamam anlıyorum da Kazimda kötü gününde anca bunun kadar kötü oluyor işte. Onun dışında yerli kontenjanında elini rahatlatıyor. Hoca oynatmiyorsa doğrudur diyeceksek Sacha Boey bugün takımda değildi.
Bizden sonra çok büyük topçu oldu kendisiAlex Telles'e yapılan yorumların aynısı.
Telles'i herkes beğeniyordu. Hatta uzun bir süre sonra sol bek bulduk diyordu taraftar.Alex Telles'e yapılan yorumların aynısı.
Forumdaydım renkdaş. Biliyorum valla yorumları. Anadolu hücumcuları bile içinden geçiyor deniyordu. Defansı yok falan diyordu herkes. Teklif falan gelince de herkes acil satılmalı diyordu. Hatta çoğu kişi yabancı sınırı için Hamza Alex Telles'i kesip Bruma'yı oynatsın falan diyordu. Ben beğenen kesimdeydim ancak net bir şekilde beğenilmiyordu genel olarak.Telles'i herkes beğeniyordu. Hatta uzun bir süre sonra sol bek bulduk diyordu taraftar.
İmkansız. Telles bizdeyken defansı kötü ofansı iyiydi. Boey'in bir tık aldı değil ama 3 tık altı falan oynuyordu.Telles ile adı yan yana getirilemeyecek şekilde performansı var. Telles bizdeyken boey'in bir tık altı oynuyordu bu herifte çeyreğinin olduğunu sanmıyorum.
Son zamanlarında olmuştur. İlk geldiğinde öyle yorumlar yoktu. Bir de sınır 5+3+0 dı 14-15te. Bruma da iyi olduğu için öyle denmesi normalForumdaydım renkdaş. Biliyorum valla yorumları. Anadolu hücumcuları bile içinden geçiyor deniyordu. Defansı yok falan diyordu herkes. Teklif falan gelince de herkes acil satılmalı diyordu. Hatta çoğu kişi yabancı sınırı için Hamza Alex Telles'i kesip Bruma'yı oynatsın falan diyordu. Ben beğenen kesimdeydim ancak net bir şekilde beğenilmiyordu genel olarak.
Alex telles sadakasını verse bu ihya olur. Her maç delik deşik olur mu bi topçuAlex Telles'e yapılan yorumların aynısı.
Özel olarak Alex Telles hayranı olduğum için biraz fazla ilgiliyim o konuya renkdaş, dediğin gibi bu eleştiri 14-15 Prandelli ile başladı zaten ama Hamzaoğlu'nda istemeyen sayısı çoktu. İlk maçı olan Eskişehir maçını stadyumda izlemiştim fişek gibiydi, benim bu takımda gördüğüm en iyi hücumcu bek kendileri hala.Son zamanlarında olmuştur. İlk geldiğinde öyle yorumlar yoktu. Bir de sınır 5+3+0 dı 14-15te. Bruma da iyi olduğu için öyle denmesi normal
Savunmaya geçmedim sadece örnek verdim. Türkiye'de ofansif bek defansı zayıfsa sevilmez zaten. Ki bu adamın defansı da abartıldığı derecede kötü değil. Adam bizde böyle oynamaya başlamadı, oynadığı her takımda böyleydi.herif rezil bi top oynuyor bunu kabul etmek yerine saçma sapan argümanlarla savunmak komik geliyor