#3 Angeliño

Yediğimiz golde bariz rakibini kaçırıp arkasından öylece bakakalması , açık ve seçik durumun vehametini resmen ortaya koyuyor.Asla kabul edilemez .

Hocam tamam anlıyorum da Kazimda kötü gününde anca bunun kadar kötü oluyor işte. Onun dışında yerli kontenjanında elini rahatlatıyor. Hoca oynatmiyorsa doğrudur diyeceksek Sacha Boey bugün takımda değildi.
Uzun vadeli bir çözüm değil. Anca Dubois bizi idare ederdi sezon genelinde. Şimdi her türlü devre arası bek oyuncusu gerekecek. Antalya maçındaki gibi elek olan bir Kazım ile planlama yapamazsın. Birde sakatlanma durumu var. Sık sakatlanan bir oyuncu ise yine planlama yapamazsın. Bizde 20 yaş altı banko oynayan en son Ozan vardı, o da direkt transfer yaptı zaten. Kolay değil 20 yaşında Galatasaray as oyuncusu olmak.

Uyum,taktik,ülke adaptasyonu vs herseyi kabullendik tamam ama bu adamın en iyi özelliği denilen orta açma,iyi top kullanma özelliklerini bile gösterememesi çok enteresan.
Hadi defansın kötü diyelim bugünkü yediğimiz gol gibi çok pozisyon verdin diyelim ama savunacağımız bir ortan,asistin olsun artık be kardeşim.
Ne diyelim inşallah toparlar en kısa zamanda, yeteneklerini biliyoruz sonuçta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıkıntımız Angelino'dan ziyade cok fazla düşüşte oyuncu almış olmamız. Yaşına bakmaksızın Takımın en az yarısı düşüşte oyuncular. Bu transfer politikasıyla kalıcı bir başarı saglayamazsin. Angelino gider, başkası gelir. Değişen bir şey olmaz. Transfer aklımızın değişmesi lazım.

Yediğimiz golde boşa atlamasini bosverin onun öncesinde rosieri kollamasi gerekirken diğer futbolcunun arkasında duruyor. Ulan sen ondan kafa topu mu alacan.

ben bonsunu almazdım bunun bir olayı yok.

Opsiyonu kesinlikle devreye sokulmamalı. Defansın d sini bilmiyor adam

Telles ile adı yan yana getirilemeyecek şekilde performansı var. Telles bizdeyken boey'in bir tık altı oynuyordu bu herifte çeyreğinin olduğunu sanmıyorum.

Telles'i herkes beğeniyordu. Hatta uzun bir süre sonra sol bek bulduk diyordu taraftar.
Forumdaydım renkdaş. Biliyorum valla yorumları. Anadolu hücumcuları bile içinden geçiyor deniyordu. Defansı yok falan diyordu herkes. Teklif falan gelince de herkes acil satılmalı diyordu. Hatta çoğu kişi yabancı sınırı için Hamza Alex Telles'i kesip Bruma'yı oynatsın falan diyordu. Ben beğenen kesimdeydim ancak net bir şekilde beğenilmiyordu genel olarak.

Telles ile adı yan yana getirilemeyecek şekilde performansı var. Telles bizdeyken boey'in bir tık altı oynuyordu bu herifte çeyreğinin olduğunu sanmıyorum.
İmkansız. Telles bizdeyken defansı kötü ofansı iyiydi. Boey'in bir tık aldı değil ama 3 tık altı falan oynuyordu.

Forumdaydım renkdaş. Biliyorum valla yorumları. Anadolu hücumcuları bile içinden geçiyor deniyordu. Defansı yok falan diyordu herkes. Teklif falan gelince de herkes acil satılmalı diyordu. Hatta çoğu kişi yabancı sınırı için Hamza Alex Telles'i kesip Bruma'yı oynatsın falan diyordu. Ben beğenen kesimdeydim ancak net bir şekilde beğenilmiyordu genel olarak.
Son zamanlarında olmuştur. İlk geldiğinde öyle yorumlar yoktu. Bir de sınır 5+3+0 dı 14-15te. Bruma da iyi olduğu için öyle denmesi normal

Son zamanlarında olmuştur. İlk geldiğinde öyle yorumlar yoktu. Bir de sınır 5+3+0 dı 14-15te. Bruma da iyi olduğu için öyle denmesi normal
Özel olarak Alex Telles hayranı olduğum için biraz fazla ilgiliyim o konuya renkdaş, dediğin gibi bu eleştiri 14-15 Prandelli ile başladı zaten ama Hamzaoğlu'nda istemeyen sayısı çoktu. İlk maçı olan Eskişehir maçını stadyumda izlemiştim fişek gibiydi, benim bu takımda gördüğüm en iyi hücumcu bek kendileri hala.

Bonservisli oyuncumuz olacağı için umuyorum ki bir noktada müthiş fişek gibi bir çıkış yakalar aksi durumda seneye 6 m euro limit boşa gitmiş olacak. Bir aydınlanma yaşaması lazım.

herif rezil bi top oynuyor bunu kabul etmek yerine saçma sapan argümanlarla savunmak komik geliyor
Savunmaya geçmedim sadece örnek verdim. Türkiye'de ofansif bek defansı zayıfsa sevilmez zaten. Ki bu adamın defansı da abartıldığı derecede kötü değil. Adam bizde böyle oynamaya başlamadı, oynadığı her takımda böyleydi.

Geri
Üst Alt