#3 Angeliño

Psv,hoffenheim ve leipzig de hepimiz izledik angelino’yu

Nasil bir oyuncu oldugunu biliyoruz

Ama ne yazik ki bana göre ispanyol oyuncularin yasadigi en büyük sorun uyum süreci problemini yasiyor baska bir aciklamasi yok cünkü gecmis performanslari ortada

Riera da gec uyum sagladi

Ya devre arasi yollanacak yerine baskasi gelecek ya da sabirli sekilde beklenecek sürec nasil isleyecek görecegiz

Biri suna lavabonun yerini tarif etsin

Screenshot_20231028_150646_Chrome.webp

ben bu adamın hayranıydım muazzam bir hucum gücüydü savunması herzaman kötüydü lakin 3 lü de oynadıgı icin sırıtmıyordu
fakat bizde neden bilmiyorum hucum gucude yok gibi

bize savunması saglam bek oyuncusu lazım artık

Eğer zorunlu opsiyonu varsa son maça kadar oynatıp sonra kadro dışı bırakalım devre arasında gitmek istemiyorsa lisansını iptal edelim

Bayern deplasmanında oynattıktan devre arası vedalaşalım.

Acilen gönderilmesi lazım hatta opsiyonun devreye girmemesi için oynatılmaması gerekiyor

Her maç bir umut top oynar diye beklerken devre arası gelmek üzere umarım opsiyonu kullanmadan direk yollamanın bir yolunu bulmalıyız devre arasıda aynı şekilde bir sol bek lazım.

Tarz olarak begenmedigim bir sol bek. Performansi da tatmin edici degil.

ben bu adamın hayranıydım muazzam bir hucum gücüydü savunması herzaman kötüydü lakin 3 lü de oynadıgı icin sırıtmıyordu
fakat bizde neden bilmiyorum hucum gucude yok gibi

bize savunması saglam bek oyuncusu lazım artık
Net olarak çalışmıyor, sadece bunda değil ki buraya gelen çoğu yabancıda aynı sorun oluyor.
40 metreden 90a asan herifler topa vuramıyor, çalım atanlar topu karıştırıyor.
Defanslar topu izliyor, forvetler 2 metreden dışarı vuruyor.
Yakın geçmise gidelim.
Kerem çalıştığinda frikik bile atıyordu ne oldu bitti.
Oliviera direkleri döven adam 8 aydır dün aksama kadar şutunu göremedik.
Zaniolo hırslı adamdı antrenmanlarda görüyorduk macta da şutlarını hatırlıyoruz.
Pva topu bizdeyken kaldıramayan dikine cızgiye inemeyen adamdı. Gitti herifi anında aldılar.
Seferoviç öyle.
Bir çizgisi olup çalışma emaresi gösteren herifler kendini ne kadar belli ediyorsa çalışmama da belli ediyor.
Bir adam kafaya nokta orta çikarabilen adam topu kaldıramıyorsa orada problem vardır.

Geri
Üst Alt