#3 Angeliño

Bu işi o kadar büyütüp sanal bir büyük sorun oluşturup takımın ve teknik idarenin oyundan düşmesine izin vermemek lazım. Her takımın milyonlarca euroluk boşa giden transferleri var.
Çikaldauya 8-9 verdik Morutana 5-6 verdik. Boru değil bu Angelino. İstenileni veremese de belirli bir intibası ve piyasası var her türlü çok az zarar ya da aldığımıza satılır.
Nedir bu velvele?
Nedir bu rakiplerin testisine su taşıma?
Doğru bir yorumda yanlış bilgiler. Cicaldau maliyeti 6.5, Morutan 4. Maaşları da 500-1 m euro.

Angelino’yu alırsan senede 2.5 da maaşı var, mesele sadece bonservis değil. Riski minimize etmen gerekir böyle durumlarda eğer mümkünse.

angelinoyu alırsan 3-5-2 de sol kanat bek oynatacaksın yada 4-4-2 yapıp ergün penbe-hakan ünsal stili yapacaksın.

Doğru bir yorumda yanlış bilgiler. Cicaldau maliyeti 6.5, Morutan 4. Maaşları da 500-1 m euro.

Angelino’yu alırsan senede 2.5 da maaşı var, mesele sadece bonservis değil. Riski minimize etmen gerekir böyle durumlarda eğer mümkünse.
Evet maaşları abarttım sanırım :)
Angelino için tabiki de riski azaltmak ya da yok etmek lazım ama ortada bir anlaşma var ve karşı klüpte saf olmadığı için artık oyuncuyu değersizleştirmekten vazgeçmek lazım.

Evet maaşları abarttım sanırım :)
Angelino için tabiki de riski azaltmak ya da yok etmek lazım ama ortada bir anlaşma var ve karşı klüpte saf olmadığı için artık oyuncuyu değersizleştirmekten vazgeçmek lazım.
Buna katılıyorum, bence de gereksiz gömüldü.

Bunu almadık diyelim, Angelino’dan beklentimiz seviyesinde birini almaya kalkasak 8-10 m eurodan aşağı mümkün olmayacaktır.

Sağ bek olmasına rağmen solda dubois durumu idare edebiliyordu.
Oynadığımız kumar tutmadı.
27 yaşına gelecek bu herif. Oynatmak istemiyoruz hadi bir ışık olur diye aldık diyelim. 3 senelik maliyeti 6.5+2.5+2.5+2.5 =14 milyon euro.
Maalesef çok.
21 yaşında bir oyuncu için bu risklere girilir ama yaşını almış büyük liglerde büyük takımlarda denenmiş ve geldiğinden beri ofansif açıdan bile ışık vermeyen oyuncuda zor.

Transferler arasında en büyük hayal kırıklığım kendisidir. Kendisinden yüksek performans bekliyordum.

Ndombele'de bu kadar hayal kırıklığına uğramadım mesela. Son durumu nedeniyle o kadar da beklentim yoktu çünkü.

sımdı bu arkadas gıdıyor anlasılan

o yüzden bunun üzerinden kavga etmeyelım

yokmus gibi davranalım

Sanchez sakatlanmasa bu girecekti büyük ihtimalle ama sakatlandığını görünce ve nelson çağrılınca çok sinirlendi tepki verdi bir değişik gibi anlamadım

Geri
Üst Alt