#3 Angeliño

Sezon basi tranafer edildiginde ulan dedim muthis transfer yaptı. Senelerdir aradigimiz hucumcu beki bulduk dedim 1-2 mac disinda rezilleri oynadi herif.Zaha’nin da etkisi vardir illaki kotu performansinda ama bu adam hucumda da hic bi arti katamadi.Devre arasi elden cikarip opsiyon falan derdine dusmeye gerek yok.2 mac kaldu otomatik uzamasina 1 mac daha oynar en fazla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi benim anlamadığım nokta opsiyon devreye girmesin diye bu adamı oynatmıyoruz. Yani seni beğenmedik almayacağız diyoruz. Kendi de bunun farkında. Fakat gidip en kritik maçta ilk 11'e koyuyoruz. İstenmediğin bir takımda ne kadar mücadele edersin? Veya sonuç umurunda olur mu?

Adam ne hucum da ne defansta hiçbir işe yaramıyor. Buraya geldi futbolu unuttu sanki. Devre arası derhal gönderilmeli

9 milyon euro sol beke ayıracak bütçemiz yok, hayal kırıklığı hiç gecikmeden zararın neresinden dönersek kardır mantığı ile Ocak'ta ilk uçak ile yollayalım gerekirse üstüne para verelim çünkü üstüne para vermeyelim deyip takımda tutsak daha büyük zarara uğrarız bu da en önemli yer olan saha içini etkiler.

Hemen gönderin hiç beklemeyin. İyiki direkt almadan opsiyon falan koydurmuşlar. Bundan olmaz.

Derhal ama derhal kadro dışı bırakılmalı.
Yerim parasını opsiyonunu!
Önünde 50 metre boşluk var
Bir kişi dahi bunu tutmuyor
En yakın rakip 5 metre uzağında
Bir top sür lan bir depar at
Topa basıyor
Defol takımdan

Derhal burayı terket kardeşim.
Hakan Balta bunun yanında Maldini kalıyor yeminle

Kazımcan'ın sağ bacağı etmez bu herif, bakın o kadar ağır konuşuyorum. Ezbere eleştirilen Kazım şu an eldeki tek sol bek. Sevin sevmeyin realite bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazımcan ezbere elestirilmiyor. Yani Angelino kötü diye öbürüne de iyi denmez. Kazımcan da yetersiz daha son maçta yine bunu kanıtladı kendisi. İkiside aradığımız sol bek değil.

Zaha-Ziyech-Tete geldiğinde bile acaba tutmayabilir mi derken hep bu adama tutar gözüyle bakıyordum. Bence çoğumuz da öyle bakıyorduk ve büyük hayal kırıklığı resmen. Hadi diyeceksiniz ki adam 3-5-2 nin sol kanadı gibi oynamış takımlarında falan ee tamam hadi ondan dolayı defansı yapamıyor eyv ona sözüm yok ama daha önündeki adamla anlaşamıyor pas veremiyor. Ya ortaya ya stopere top veriyor. 1 tane verkaç yaptığını görmedim sol açıkla falan. Sıkıntılı işler var bu adamda

Edit: Bunun oynadığı bütün maçlarda Zaha'nın performansının sönük kaldığını unutmayalım

O kadar kötü ki, hoca Kazımcan' ı hızlı diye tercih ettiğini bile söyledi Bayern maçından sonra ki Angelino' nun öne çıkan özelliği hızı idi güya. Kazımcan da kötü madem; kanatta beğenmediği Tete' yi solbek oynatsa ne kaybederiz; bunların yaptığı neyi yapamaz mesela?..Davinson' un yokluğunda Abdülkerim opsiyonu da kalktığına göre hemen Pendik maçında denemeli...

Geri
Üst Alt