#3 Angeliño

Oynamak istediğimiz oyun bu adama uygun değil bu kadar net. Bizim oynamak istediğimiz oyun tempo,fizik kalite gerektiriyor. Mesela yediğimiz 3.golde adamın hiç bir suçu günahı yok ama en çok linci o golde kendisi yedi. Etkili press yapamadığımız bir dakikada Abdülkerim savunmayı boşalttı prese çıktı, orta saha yerleşimimiz iyi olmayınca çok iyi çıktılar, Zaha beki kovalamayı bıraktı, Apokerim dönemedi, adam hem savunmanın ortasındaki bölgeyi kapatmayı tercih etti ki doğru olan oydu, öyle olunca da basit bir gol yedik.

Oynadığımız oyuna uygun oyuncu fizik kalitesi yüksek, sakatlık geçmişi olmayan, top tekniği az da olsa olan biri olmalı.

Ulan gülüyorum bu herife. Herif ısrarla kanadı bosaltiyor. Adam topu alıp rahat orta yapsın diye. Güzel yedirdi golu.

Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar temposuz bir adam çıkacağını düşünmüyordum. Belki uzun zaman oldu ama PSV dönemlerini izleyen biri olarak o zamanlar acayip iyi tempoluydu. Nasıl bu hale gelmiş 26 yaşında hala anlamıyorum. Gerçi Ndombele'de Lyon'da estiriyordu 26 yaşında futbolu bıraktı. Ndombele'den gram umudum yoktu ama bu adam geçen sezonu iyi kötü full oynayarak geçirdi. Nasıl bu kadar fiziksel sorun yaşayıp tempo kaybediyor aklım almıyor valla.

Raphaël Guerreiro, b.k vardı sanki Bayern'e gittin. Böyle yedek kal da aklın başına gelsin. Onu alabilseydik çok daha farklı olurdu her şey.

Set futbolu hariç bizim pres futbolunda başarılı olma ihtimali yok dün Oliveira girdikten sonra pas yapmaya başladı dar alanda bile teknik oyuncu ama gel gelelim bizim oyun yapısı atletizme dayalı böyle olunca faydalanma ihtimalimiz yok.

Eğer 3'lü oynamayacaksak sistem değiştirmeyeceksek set futbolu oynamayacaksak ayrılması hem kendi hem bizim adımıza doğru olacak.

Ulan gülüyorum bu herife. Herif ısrarla kanadı bosaltiyor. Adam topu alıp rahat orta yapsın diye. Güzel yedirdi golu.
Orada aslında Zaha'da hata var Abdülkerim ileri çıktı önde kaldı Angelino stopere kaydı Kaan ile beraber arkaya kaydı Zaha geriye koşması lazımdı ama o da koşmadı devam etmedi hem Abdülkerim hem Zaha ileride kalınca gol kaçınılmaz oldu.

O golde net ciddi hatası var diyemem ama geri kalan tüm işlerde rezaletti resmen batırdı.

Orada aslında Zaha'da hata var Abdülkerim ileri çıktı önde kaldı Angelino stopere kaydı Kaan ile beraber arkaya kaydı Zaha geriye koşması lazımdı ama o da koşmadı devam etmedi hem Abdülkerim hem Zaha ileride kalınca gol kaçınılmaz oldu.

O golde net ciddi hatası var diyemem ama geri kalan tüm işlerde rezaletti resmen batırdı.
Ağa kendi isini yapsın. Sen sıfırdan ortalatirsan golü kesin yersin. Bana makca geliyor o hareketi. Molde macinda da aynısı oldu

Ağa kendi isini yapsın. Sen sıfırdan ortalatirsan golü kesin yersin. Bana makca geliyor o hareketi. Molde macinda da aynısı oldu
Zaten muhtemelen son maçı oldu en fazla 1 maç daha oynar fakat o pozisyonda Zaha'ya zaten işaret ediyor rakiple aynı hizadalar hata sıralaması Zaha > Abdülkerim > Angelino sıralaması olur.

Torreira öne pres'e gidiyor zaten alanını boşaltınca Abdülkerim orada kalınca pek bir çare kalmadı orta alanda 5'e 3 kontra yakalandık yani bu golde bana suçlu gelmedi normali yaptı gibi geliyor ama bu gol hariç maçın 3-3 bitmesinde ise %90 payı var çok kötü oynadı.

Hem Ndombele hem Angelino olmasa maçı kazanma ihtimalimiz varmış.

gy4mkxn.png

Zaten muhtemelen son maçı oldu en fazla 1 maç daha oynar fakat o pozisyonda Zaha'ya zaten işaret ediyor rakiple aynı hizadalar hata sıralaması Zaha > Abdülkerim > Angelino sıralaması olur.

Torreira öne pres'e gidiyor zaten alanını boşaltınca Abdülkerim orada kalınca pek bir çare kalmadı orta alanda 5'e 3 kontra yakalandık yani bu golde bana suçlu gelmedi normali yaptı gibi geliyor ama bu gol hariç maçın 3-3 bitmesinde ise %90 payı var çok kötü oynadı.

Hem Ndombele hem Angelino olmasa maçı kazanma ihtimalimiz varmış.

gy4mkxn.png
Okan buruk tutmuş şeyi bozunca olmuyor. Torreira Kaan 2 lisi bozulamaz şu an ama yapamiyor

Hem sistemimize uymuyor hemde ispanyol topcular bizde iş yapmiyor. Umarim devre arasi guzelce vedalasabiliriz kendisiyle

Kabul etmezse? Hem leipzig hem angelino
kiralık olayında şartlar nedir bilmiyorum ancak maaşını verdiğin bi oyuncunun sözleşmesini feshedebiliyorsan kiralıktada aynı şey geçerli diye biliyorum yada kadro dışı bırakılacak bence devre arasında kendiside oynamak isteyeceği bi takıma gitmek ister

kiralık olayında şartlar nedir bilmiyorum ancak maaşını verdiğin bi oyuncunun sözleşmesini feshedebiliyorsan kiralıktada aynı şey geçerli diye biliyorum yada kadro dışı bırakılacak bence devre arasında kendiside oynamak isteyeceği bi takıma gitmek ister
Bonusları da isteyecektir.
He senin dediğin gibi tek taraflı fesh ettin, bunları fifa yoluyla alacaktır.
Bu sadece oyuncu tarafı

Bonusları da isteyecektir.
He senin dediğin gibi tek taraflı fesh ettin, bunları fifa yoluyla alacaktır.
Bu sadece oyuncu tarafı
biz onun iyiligi icin sözlesme fesih diyoruz yoksa kadro dısı bırakıp lisansını askıya alırsak yine aynı olur hertürlü maasını ödeyecegiz 2 durumdada zaten

yarım sezon bos otursun

biz onun iyiligi icin sözlesme fesih diyoruz yoksa kadro dısı bırakıp lisansını askıya alırsak yine aynı olur hertürlü maasını ödeyecegiz 2 durumdada zaten

yarım sezon bos otursun
İkna et o zaman recep hem bunu hem leipzig i.
Anlatmaya çalıştığım kontrat fesh etmek kolay değil.

Geri
Üst Alt