#3 Angeliño

Ulan adamı beğenmiyorsun, oyun sistemine uygun değil. Sırf bu yüzden gidip sağ açığını bek oynatıyorsun.

Adama diyorsun ki seni almayacağız, opsiyonun var, ondan oynatmıyoruz. Sonra gidip en kritik maçlarda adamı oynatmak için debeleniyorsun. Bu yönetim ve teknik ekibin bazı işlerine aklım ermiyor gerçekten.

Değil Angelino, Messi olsa bu şartlard zaten kendisini maça ve takıma veremez. Oynatsan ne verim almayı düşünüyorsun? Adamı ligde oynatmayıp Kopenhag maçında sahaya attın da ne oldu? Saçma saçma işlerle uğraşmakta üstümüze yok.

2 sol bekle sezona başladık, birini opsiyon var ve memnun değiliz diyerek oynatmıyoruz. Sonra opsiyonunu kritik maçlarda kullanalım diyoruz. Diğeri zaten henüz genç. Çocuğu en kritik maçlarda sahaya atıp Coman, Sane’ye falan yem ettik. Şimdi “Sağ açığı oynatırım, opsiyonu dolmuş adamın opsiyonunu uzatırım, yine de seni oynatmam” diyoruz.

Sonra da çıkıp “Ya bunlar topçu değil, oynamıyorlar” diyoruz. Oyunculara taraftarın robot muamelesi yapmasını anlarım ama Okan Buruk’ın yapmasını anlamıyorum

Ulan adamı beğenmiyorsun, oyun sistemine uygun değil. Sırf bu yüzden gidip sağ açığını bek oynatıyorsun.

Adama diyorsun ki seni almayacağız, opsiyonun var, ondan oynatmıyoruz. Sonra gidip en kritik maçlarda adamı oynatmak için debeleniyorsun. Bu yönetim ve teknik ekibin bazı işlerine aklım ermiyor gerçekten.

Değil Angelino, Messi olsa bu şartlard zaten kendisini maça ve takıma veremez. Oynatsan ne verim almayı düşünüyorsun? Adamı ligde oynatmayıp Kopenhag maçında sahaya attın da ne oldu? Saçma saçma işlerle uğraşmakta üstümüze yok.

2 sol bekle sezona başladık, birini opsiyon var ve memnun değiliz diyerek oynatmıyoruz. Sonra opsiyonunu kritik maçlarda kullanalım diyoruz. Diğeri zaten henüz genç. Çocuğu en kritik maçlarda sahaya atıp Coman, Sane’ye falan yem ettik. Şimdi “Sağ açığı oynatırım, opsiyonu dolmuş adamın opsiyonunu uzatırım, yine de seni oynatmam” diyoruz.

Sonra da çıkıp “Ya bunlar topçu değil, oynamıyorlar” diyoruz. Oyunculara taraftarın robot muamelesi yapmasını anlarım ama Okan Buruk’ın yapmasını anlamıyorum
Usta ben yönetimi ve teknik ekibi başarılı buluyorum bu sezon için. Ama Angelino mevzusu büyük amatörlüktü.

Her şeyi geçtim, orta/asist becerisiyle bilinen bir adamın bomboş durumlarda bile doğru düzgün orta yapamaması çok garip.
Riera dışında İspanyol olup bizde katkı verebilmiş (ki Riera da sonraları katkı verdi, bekte falan oynatmıştık.) başka oyuncu oldu mu ben hatırlamıyorum.

Başta yanlış bir tercih yapılmış diye, göz göre göre kazığı kulübe sokmalarını mı tercih ederdin? Kulübü opsiyonu kaldırsa, sezon sonuna kadar devam edip duruma göre değerlendirme yapmak niyetinde oldukları anlaşılıyor; o durumda yerli bir bek de alınır...Hızlı bilinen adam 5 ay geçmesine rağmen hala fiziken bitik durumda, toparlayamazsa 6 milyon bonservis girecek ve 2.3 maaşla elden çıkaramama ihtimali çok yüksek. Başka çareler aranmasını ve Barış' ın birkaç maç solbek oynamasını dert edecek bir durum olarak görmüyorum ki hoca Barış' ı daha önceden antrenmanlarda sağbeke hazırlamış; ikinci yarı ve seneye bek rotasyonuna girmesi muhtemeldir...

Bu maçta oynamamalı zaten, boğuşmak gerekiyor. Bu sol beki bırakıp orta sahaya geçiyor hızlı atak yeriz

baris alper o dedigini yapmayacak mi? :D
En azından geri geliyor topu bir şekilde söküyor, bu acayip davranıyor 45 derecelik açı bırakıp rakibin kenardan uçmasını izliyor.
Ben olsam kazımı oynatırım. Zaha ile ikisinin uyumu daha iyi zaha kendini daha serbest hissediyor.

Başta yanlış bir tercih yapılmış diye, göz göre göre kazığı kulübe sokmalarını mı tercih ederdin? Kulübü opsiyonu kaldırsa, sezon sonuna kadar devam edip duruma göre değerlendirme yapmak niyetinde oldukları anlaşılıyor; o durumda yerli bir bek de alınır...Hızlı bilinen adam 5 ay geçmesine rağmen hala fiziken bitik durumda, toparlayamazsa 6 milyon bonservis girecek ve 2.3 maaşla elden çıkaramama ihtimali çok yüksek. Başka çareler aranmasını ve Barış' ın birkaç maç solbek oynamasını dert edecek bir durum olarak görmüyorum ki hoca Barış' ı daha önceden antrenmanlarda sağbeke hazırlamış; ikinci yarı ve seneye bek rotasyonuna girmesi muhtemeldir...
Mustafa yazdıklarımdan kazık yiyelim ya da oynatalım anlamını nasıl çıkardın ya? Adamı oynatmıyorsan kararını verirsin, alternatiflerini yaratırsın. Adamı oynatmayıp kritik maçlarda sahaya sürmek neden diyorum.

Angelinho bugün oynarsa eğer" hiç ummuyorum ama" orası herzamanki gibi otobana döner rezil rüsva oluruz.Bence uzatma muzatma yapmadan direkt gönderilmeli.Soylemekten yoruldum bıktım usandım "Savunma kocaman bir 0" gerisi lafı guzaf.Nokta.

Uzatıp biz satalım yada kazım oynasın valla barış yakacak bizi.2 maçtır gereksiz anlarda kayıyor o yüzden bosaliyor o taraf.Cok şeyden olacağız boşuna

Tamamen O. Buruk’un yanlış planlamasının sıkıntısını yaşadık. Buruk’un bu oyuncuyu çok istediği söyleniyor. Eğer O. Buruk gibi bir TD isen ve belirli bir oyun sistemin varsa bilirsin ki aradığın adam Boey’e benziyordur. Bunu ekibiyle oturup iyi bir incelememiş mi? Bu adam kendisinin beklediği Boey tipi performansı veremeyeceğini görmesi gerekirdi. Bay’ı bile Angelino’dan daha efektif kullanabiliyor. Sırf fiziksel özelliklerinden dolayı. Neye ihtiyacı olduğunu bilmiyor gibi.

İsim ve kariyer olarak makul bir transferdi ama tutmadı maalesef bonservisinin alınmaması daha iyi bir seçenekti yinede katkıları olmuştur yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt