Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.032
- 10.514
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun. Atasözü gibi.Yolu açık olsun.
Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor.
Helal olsun. Atasözü gibi.
Fikir hırsızlığı yapmayalım, söz Sir Aykut Kocaman’ın.
Hep öyle dememiz biraz ezbere kaçıyor sanki. Üçlüde full kanat oynayan oyuncunun da bir bek kadar enerji ve devamlılık sergilemesi gerekiyor. Hatta çok hızlı olmayan biri defansif bazı özellikleriyle dörtlü beki olarak yüksek seviyede tutunabiliyor ama 3-5-2 kanadında daha zordur. Hoca Bayern maçında Kazımcan' ı oynatma gerekçesini, daha hızlı olması şeklinde izah etti ki Angelino' nun fiziksel durumu açısından yanlış düşünmüş diyemiyoruz. Uyum veya konsantrasyon gibi bir problemden mi kaynaklandı bilemiyoruz, fiziken çok kötüydü. Bu haliyle başka yerde de tutunamaz...Tekrar söylüyorum bu adam sol bek değil tam olarak. Kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum ancak zorunlu opsiyon yüzünden daha fazla şans verilmemesini anlıyorum. 6m böyle bir performans için lüks bize
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bu adamı oynadığı bütün maçlarda izledim bu adam 352 nin değil isterse okan koçun dediği gibi 336 nın bile adamı değil.Bundesliga topçuları uymuyor buraya bence.Hele ispanyol topçular hiç uymuyor.Bundesligadan gelip tutan lincoln dışında o ligten gelen hiçkimse tutmadı bu ligte.Gol kralı boyunsuz biri gelmişti bejekeye o bile bir sezon sonra sepetlendi (ailtondu galiba adı )bizim sisteme olmadı, 3-5-2nin kanat beki olarak alsaydık faydalı olurdu deniyor. tamam pozisyon alması, defansif yönünün zayıf olması falan belki böyle açıklanabilir ama adam gelmeden önce en iyi özelliği bakarak, görerek, adrese teslim ortaları. icardi'nin kafasına konduracak, çok sayıda asist yapacak deniyordu. bizde gördüğümüz kadarıyla adamın ortaları defansif yönünden kötü. bunun sadece kanat bek oynayıp oynamaması ile alakası yok. tuhaf bir durum.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar söylüyorum bu adam sol bek değil tam olarak.Hep öyle dememiz biraz ezbere kaçıyor sanki. Üçlüde full kanat oynayan oyuncunun da bir bek kadar enerji ve devamlılık sergilemesi gerekiyor. Hatta çok hızlı olmayan biri defansif bazı özellikleriyle dörtlü beki olarak yüksek seviyede tutunabiliyor ama 3-5-2 kanadında daha zordur. Hoca Bayern maçında Kazımcan' ı oynatma gerekçesini, daha hızlı olması şeklinde izah etti ki Angelino' nun fiziksel durumu açısından yanlış düşünmüş diyemiyoruz. Uyum veya konsantrasyon gibi bir problemden mi kaynaklandı bilemiyoruz, fiziken çok kötüydü. Bu haliyle başka yerde de tutunamaz...
Benim depoda buna tıpatıp benzeyen bir elemanım vardı. Kilo aldı bir de bu sonra misket yutmuş solucana dönmüştüBarış tam olarak sol bek mi ki bu adamın en iyi maçından 5 kat falan iyi oynuyor 2 maçtır.
fiziken bitik, adım atacak hali yok problemi net olarak bu.