#3 Angeliño

Tekrar söylüyorum bu adam sol bek değil tam olarak. Kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum ancak zorunlu opsiyon yüzünden daha fazla şans verilmemesini anlıyorum. 6m böyle bir performans için lüks bize

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle olsun istemezdik kusura bakma. Mümkünse bir daha karşılaşmayalım. Büyük hayal kırıklığı oldun. Sistemsel olarak mı sorun vardı neydi bilmiyorum ama büyük çuvalladık. Ha defansı zaten yoktu falan diyenler Caner E. bile bitik haliyle neler yapıyor yani. Bu arkadaş bomboş pozisyonlarda bile orta açamadı. Defansını falan geçtim senin en iyi yaptığın şey ortaydı be abicim

Tekrar söylüyorum bu adam sol bek değil tam olarak. Kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum ancak zorunlu opsiyon yüzünden daha fazla şans verilmemesini anlıyorum. 6m böyle bir performans için lüks bize

Hep öyle dememiz biraz ezbere kaçıyor sanki. Üçlüde full kanat oynayan oyuncunun da bir bek kadar enerji ve devamlılık sergilemesi gerekiyor. Hatta çok hızlı olmayan biri defansif bazı özellikleriyle dörtlü beki olarak yüksek seviyede tutunabiliyor ama 3-5-2 kanadında daha zordur. Hoca Bayern maçında Kazımcan' ı oynatma gerekçesini, daha hızlı olması şeklinde izah etti ki Angelino' nun fiziksel durumu açısından yanlış düşünmüş diyemiyoruz. Uyum veya konsantrasyon gibi bir problemden mi kaynaklandı bilemiyoruz, fiziken çok kötüydü. Bu haliyle başka yerde de tutunamaz...

bizim sisteme olmadı, 3-5-2nin kanat beki olarak alsaydık faydalı olurdu deniyor. tamam pozisyon alması, defansif yönünün zayıf olması falan belki böyle açıklanabilir ama adam gelmeden önce en iyi özelliği bakarak, görerek, adrese teslim ortaları. icardi'nin kafasına konduracak, çok sayıda asist yapacak deniyordu. bizde gördüğümüz kadarıyla adamın ortaları defansif yönünden kötü. bunun sadece kanat bek oynayıp oynamaması ile alakası yok. tuhaf bir durum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim sisteme olmadı, 3-5-2nin kanat beki olarak alsaydık faydalı olurdu deniyor. tamam pozisyon alması, defansif yönünün zayıf olması falan belki böyle açıklanabilir ama adam gelmeden önce en iyi özelliği bakarak, görerek, adrese teslim ortaları. icardi'nin kafasına konduracak, çok sayıda asist yapacak deniyordu. bizde gördüğümüz kadarıyla adamın ortaları defansif yönünden kötü. bunun sadece kanat bek oynayıp oynamaması ile alakası yok. tuhaf bir durum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bu adamı oynadığı bütün maçlarda izledim bu adam 352 nin değil isterse okan koçun dediği gibi 336 nın bile adamı değil.Bundesliga topçuları uymuyor buraya bence.Hele ispanyol topçular hiç uymuyor.Bundesligadan gelip tutan lincoln dışında o ligten gelen hiçkimse tutmadı bu ligte.Gol kralı boyunsuz biri gelmişti bejekeye o bile bir sezon sonra sepetlendi (ailtondu galiba adı )

Sorun ligi kücük görüp, iki üc birsey yapip rahat 10 Assistimi yaparim kafasiyla gelmesiydi bence.

Ilk geldiginde fizik durumu resmen rezil ve berbatti. Herifin kosacak hali yoktu gibi geliyor bana. Sonra bir türlü yükselise gecemedi diye, ve bence postalanacagini bekledi diye hic direnc göstermeyip bir türlü adam gibi seviyeye yükselemedi.

Biz isterse sirf bunun icin Hoffenheim gibi 3-5-2 ye gecip, orta sahaya onlardaki gibi 2 hayvan gibi cok kosan adam atsak, bizde o durumda is yapmazdi.

bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor

a.kocaman hocam
antifener

Hep öyle dememiz biraz ezbere kaçıyor sanki. Üçlüde full kanat oynayan oyuncunun da bir bek kadar enerji ve devamlılık sergilemesi gerekiyor. Hatta çok hızlı olmayan biri defansif bazı özellikleriyle dörtlü beki olarak yüksek seviyede tutunabiliyor ama 3-5-2 kanadında daha zordur. Hoca Bayern maçında Kazımcan' ı oynatma gerekçesini, daha hızlı olması şeklinde izah etti ki Angelino' nun fiziksel durumu açısından yanlış düşünmüş diyemiyoruz. Uyum veya konsantrasyon gibi bir problemden mi kaynaklandı bilemiyoruz, fiziken çok kötüydü. Bu haliyle başka yerde de tutunamaz...
Tekrar söylüyorum bu adam sol bek değil tam olarak.

Barışın veya Abdülkerimin birkaç maç sol bek performansını iyi sergilemesi Angelinoyu safkan bir sol bek yapmıyor.

Ek olarak fiziği muhteşem gibi bir yorumda bulunmadım.

Bir bek oyuncusu bulunduğu koridoru mekik gibi dokuyabilmeli ve pozisyon bilgisine/hamle yeteneğine sahip olabilmeli.

Angelino ise her zaman orta sahanın en solunda konumlanıyor, kötü pozisyon alıyor, bu yüzden rakiplerin hep arkasından koşuyor. Tekniği vs iyi kaliteli de bir oyuncu kendisi buna asla lafım yok ama mevkisi sol bek değil ve olmamalı. Zaten kariyerinde üçlü defansın solunda oynadığı maçlar daha fazla

Geri
Üst Alt