#3 Angeliño

Barışın veya Abdülkerimin birkaç maç sol bek performansını iyi sergilemesi Angelinoyu safkan bir sol bek yapmıyor.

Ek olarak fiziği muhteşem gibi bir yorumda bulunmadım.

Bir bek oyuncusu bulunduğu koridoru mekik gibi dokuyabilmeli ve pozisyon bilgisine/hamle yeteneğine sahip olabilmeli.

Angelino ise her zaman orta sahanın en solunda konumlanıyor, kötü pozisyon alıyor, bu yüzden rakiplerin hep arkasından koşuyor. Tekniği vs iyi kaliteli de bir oyuncu kendisi buna asla lafım yok ama mevkisi sol bek değil ve olmamalı. Zaten kariyerinde üçlü defansın solunda oynadığı maçlar daha fazla

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdülkerim sol bekte iyi bir performans sergilemedi.

bu adam bek degil ortasaha

Angelino performans veremedi diyelim. Ama şimdi İcardi de eski performansında değil. Zaha, tete, Kerem, hatta Ziyech tam randımanlı işlemiyor. Acaba diyorum, yine de sistemsel bir şeyler ters gidiyor olmasın?

Barış tam olarak sol bek mi ki bu adamın en iyi maçından 5 kat falan iyi oynuyor 2 maçtır.

fiziken bitik, adım atacak hali yok problemi net olarak bu.
Yok 3 lü savunma bekiymiş de bilmem ne. 3 lü oynasak bütün sol kanadı tek başına etkili mi kullanacaktı yani bu adam. Tam tersi devre arası çıkarin beni derdi

Çok asisti yenmiş adamin asist rakamı daha yüksek olabilirmiş.

bu adamın ofansif bek olduğu en başından belliydi. Sen boey gibi defansif yönü olan bek alacaktın o zaman.

Geri
Üst Alt