Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: #3 Çağlar Birinci
Çağlar solbek sorununu çözer.
Çağlar solbek sorununu çözer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Çağlar'a forumda birçok kişi yavaş diyorlardı. Şimdi iki köşe yazarınının yazdığına göre Çağlar'ın en önemli özelliklerinden biri hızıymış! Doğru olan ne?
Vasatın üstünde bir adam.Yabancı olsa oynatılmaz fakat Türk ise oynatılır.
Bence sol bekimiz Caglar olmali artik.
Ben yeterli buluyorum, ara sira hata yapar, hele bu sene, bu kadroyla baya hata yapar ama ben begendim su 2 macta adami.
Bazen zor pizisyonlarda pas atarken cok cool davraniyor )))
Yere saglam basiyor.
Kapasitesini bilerek oyiyor.
Ortalarini ben fena bulmiyorum ve ayrica sol ayagi saglam diyorlar, iyi sut cekiyormus.
Entry-Avatar uyumu.Resmen okey masasından yazıyor gibi bir havan var.Noktalama işaretleri nerede![]()
çağlar sen niye sezon başı sakatlandın keşke sakatlanmasaydında 10-12 puan rahat fazla alırdık yediğimiz gollerin çoğunda hakan balta'nın parmağı misal karpty lviv 90+3 balta'nın hatayı yaparmıydı çağlar hayır ligde yaptığı bir çok hata bence çağlara haksızlık eden çok 2 maçtır sol taraf trene dönmüyor ve bence avrupada oynayabilecek bir oyuncu yıllardır takip ediyorum samimiyetle söylüyorumki türkiyenin en iyi sol beki bunu ilerleyen günlerde göreceksiniz bakın görün hiddink milli takımada çağıracak sakat diye çağırmamıştı kimse amerika kampında kötü demesin bana abd ile yapılan maçta arda o kadar müthiş performans gösterdiyse çağların payı büyük arkasında h.balta varken defansa gelmekten atağa çıkamayan arda amerika kampında zirve yapmıştı tabi bunu tek çağlara bağlamak yanlış olur ama çağlarında payı büyüktü ki o zaman daha sakatlıktan çıkmıştı ve yeni yeni form tutuyordu ve rijkaard ve neeskens özellikle çağları aldırdı rijkaard ve neesken aldırdıysa bişey vardır bu adamda yok vasatmış yok kötüymüş kim var türk başka sol bek h.balta oynasın o zaman her maç gol yiyelim saçma sapan yada yabancı alalım sol beke orta saha dururken yapmayın etmeyin çağlar dönünce hem savunma toparlandı hem geçen haftaki konya maçında servet gene adamı kaçırdı ali dere gole giderken 20 metre koştu golü önledi hakan balta olsa kıpırdamazdı bile hemde 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ki gaziantep gibi bir takıma karşı bence bu kadar eksik ve form durumu iyi olmayan oyuncularla ve moralman çökmüş takımla iyi bir skorki fener antepte 2-1 yenilmişti süprizi seven bir takım beşiktaşlada berabere kaldılar. ilk dakikada servet ve zan'ın hatası yüzünden yedik çağlar onlara güvenerek ileri çıktı tam atağa çıkarken orta sahada topu kaptırdık tak ara pası orda stoper kademeye girmesi lazımken girmedi sanırım servetti golü yedik çağların hiç bir suçu yok orda bu sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen bu performansıyla hakan baltaya 1000 basar

hayatımda gördüğüm en uzun cümle![]()