#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

Hakan ve İnsua'ya tercih ederim,Umarım bir an önce toparlanır sahalara döner.

bu adamda müzmin sakat ikinci linderothumuz olacak gibi

Böyle bir oyuncumuz vardı la sahi. :D

2 maç oynadı sadece, değil mi? :o

Takımda bulunduğu 7 ayın 5 ayını sakat geçirdi. İstikrar abidesi maşallah.

Müzmin sakat damgası vurmak için henüz erken. Bir dönse, oynasa keşke de istikrarlı olabilecek mi olamayacak mı görebilsek. Hakan'dan iyi bir oyuncu, bana kalırsa İnsua'dan da eksiği yok fazlası var. Yerli olması avantaj.

Denizli'de Çağlar ve Güray Vural sol kanadı çok etkili kullanırlardı ,ben 2'sini de çok beğenirdim.Ne yazık ki bu yıl onlar için hiç parlak geçmiyor ama yine de ümitliyim.

Müzmin sakat damgası vurmak için henüz erken. Bir dönse, oynasa keşke de istikrarlı olabilecek mi olamayacak mı görebilsek. Hakan'dan iyi bir oyuncu, bana kalırsa İnsua'dan da eksiği yok fazlası var. Yerli olması avantaj.

Çağlar'ı hücumda göremedik oynadığı maçlarda. Milli takım performanslarında özellikle.

Çağlar'ı hücumda göremedik oynadığı maçlarda. Milli takım performanslarında özellikle.

Ama defansta sağlam duruyor, Hakan'ın formda olduğu günlerine benzettim. Hücuma desteği dediğin gibi kısıtlı olsa da (en azından izlediğimiz maçlarda) şutları ve ortaları iyi bir oyuncu, çıktığı zaman etkili olabiliyor. İnsua'nın yabancı kontenjanımızı harcayacak kadar bir üstünlüğünün olduğunu düşünmüyorum. En büyük avantajı istikrar gibi duruyor şimdilik, onu da dediğim gibi bir görmek lazım.

Gerçi oda doğru. Takımın başında Hagi varken beklerden hücumcu olmasını beklemekte hayalcilik.

Çağlar belki de en iyi bekimiz ama hep sakat hep sakat.

türkiye'nin en iyi solbeki ama müzmin sakat...

Dediğim gibi müzmin sakat, cam adam damgası vurmak için henüz erken. Ben şahsen bir sakatlığını atlatsın, 4-5 maç oynasın öyle karar verelim diyorum. Eğer istikrar sağlayabilirse ileriki sezonlar için sol bek mevkisini idare edebilir, yok eğer sürekli kendini tekrarlayan/tekrarlayacak bir sakatlığı varsa o zaman oraya transfer düşünülür. Ama oraya yabancı almışken bu kişinin İnsua'dan daha iyi birisi olması gerektiğini düşünüyorum.

Müzmin felan değil denizlideyken en istikrarlı futbolculardanda türkiyede ve türkiyenin en iyi solbeki her türlü

Kurtar bizi şu Balta'dan,Çağlar lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt