#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

Çağlar ve sabri hariç neil gidecek diyolar 6 tane adam lazım 4 stoper 2 as 2 yedek 1 yedek sol bek 1 yedek sağ bek Savunma revizyonu lazım.Aygır Servet hastaneden çıkmayan zan küstürülen neill ve ön libero cana ile gitmez bu savunma 10-15 adamın bileti kesilmeli sene sonu.Büyük revizyon lazım Türk oyuncular özellikle

Çağlar da iş var, sene başında transfer edilirken fazla ümitli değildim ama oynadığı maçlarda iyi görüntü çizdi. İnsallah devamı gelir.

Balta'yi aratti diyen; zamaninda Balta'yi hep savumus biri olmali ve rezil oldugunu bile bile o laflar yememek icin hala savunmali.

Bu arada Caglar asiri güven verdi bana, umarim daha da iyi olur.

Kademesi,hücuma desteği çok iyidi ve maçın en iyilerinden biriydi. Yürüyedur aslanım.

Balta'yi aratti diyen; zamaninda Balta'yi hep savumus biri olmali ve rezil oldugunu bile bile o laflar yememek icin hala savunmali.

Bu arada Caglar asiri güven verdi bana, umarim daha da iyi olur.

baltayı arattı derken baltanın yaptığı hataları arattı şeklinde kastetti arkadaş. gerçekten iyi oynayarak baltayı arattı yanlış bir cümle değil ki:)

dün takımın en iyisiydi.Uzun vadede kendisini geliştirecekmi ? yoksa Serkan.K gibi sadece rotasyon oyuncusu mu olacak ?

Yanlisim varsa düzeltin ama bu adam bana tek yönlü bir oyuncu gibi geliyor. Kac mactir dikkat ediyorum kanat bindirmesi hic yapmiyor.

Çağlar artık sakatlanmazsa tapular sol beki ,milli takımda da formayı giyeceğini düşünüyorum.Güç kazandıkça hücuma çıkışları artacaktır , geride sağlam bir duruşu var.

Kaç ciğerin var lan senin.Sağa gelip Serkan'ın da açıklarını kapatıyorsun.Çok iyisin aslanım

Ne kaç ciğeri be Merih.İleri çıkıp bi orta yapmadı.İvan de souza uzaylı falan o zaman.100 bindirme yaptı Kazım'a da açık vermedi.Çağlar bir kere bindirme yapmıyo,hiç yorulmadığı için de defansta diri kalıyo.Ama Popov sağa geçerse yine rezil eder tabi ağır adam ne kadar diri kalsa da.

Çağlar gayet iyiydi, kusur aramak anlamsız.

Baltadan iyi olduğu kesin ama yavaş bi oyuncu sanki kilo problemi var.haa bunu çözebilirmi çözer zamanla beklicez fakat Balta dan kurtardı bizi öyle düşünün birde

Cok iyi bir performans cikardi. Zamanla kendini gelistirir umarim. Illa ileri donuk oynamasi sart degil, bizim oyuncularimiz, pique degil, terry degil. Orta sahanin ileri yikalmasi yerine oyunu kurmasi gerek, oyle ilerden geriye gidip topu alindiktan sonra baska defans oyuncusuna atmak degil.

Savunması iyi ama hücumu kötü.

Defansif olarak Hakan Balta'dan çok üstün ama hücum anlamında aynılar. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt