#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

cagların yanında insua figüran kalır. adamın yine cıkısları oldu ileriye. bu bek sonucta. az ve öz cıkmalı ileriye. adam daha yeni yeni mac yapıyor. ve tam bir bek oyuncusu.

konya macıydı yanlıs hatırlamıyorsam hucumda ve savunmada cok ıyıydı.ve gene tam hazır degıldı

Şutları çok sağlamdır bu elemanın.

Rivaldo benzeri sutları var. Bunun icin form tutması ve güclenmesi gerek. Form derken, bu haliyle bile Insua ve Hakan beraber aynı anda oynasa Cagların sergiledigi defansif oyunun 10'da 1'ini ortaya koyamazdı.

Amaaaan milli takımın degisilmezi falan olmasın. Milli takıma verdigimiz "gazilerden" 2008-2009 sezonunda UEFA finali kacmıstı.

cagların yanında insua figüran kalır. adamın yine cıkısları oldu ileriye. bu bek sonucta. az ve öz cıkmalı ileriye. adam daha yeni yeni mac yapıyor. ve tam bir bek oyuncusu.

İnsua sol şeridi otobana çeviren bir adam.

Defansif anlayışı yeterli olmayabilir ki o konuda da Türkiye'de ki diğer tüm sol beklerden iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak öyle tempolu oynuyor ki önünde Arda ile birlikte o kanadı felç eder. Rakip yorgunluktan orta sahayı bile geçemez.

Kaldı ki son derece hızlı ve fuleli bir adam. Tek sorunu maksimum hızına kısa mesafede ulaşamaması.

Çağlar'ı ben de beğeniyorum. Ancak bir oyuncuyu methederken diğer iyi bir oyuncuyu yermeyelim.

Kişisel tercihim oyunu rakip yarı sahaya yıkmak için İnsua mükemmel bir tercih.

Çünkü böyle sistemlerde bekler daha bir orta saha gibi oynamalı. Defans da savunma çizgisini mümkün olduğunca rakip yarı sahaya yakın kurmalı ki oyun karşı takım üzerine yığılsın.

Sağlam bir defans hattı ve verimli bir orta üçlüyle İnsua ve Sabri gibi beklerin değeri daha da çok anlaşılır. Bu derece sürekli bindirme yapan beklerle açık oyuncularınız da daha çok orta sahaya gelebilirler. Hatta bu iş için Arda ve yeni yeni kanat bölgesine adapte olan Emre gibi 2 oyuncunuz varsa biranda çok kalabalık bir orta saha kurgusu yakalarsınız. Rakibi boğar kımıldayamaz hale getirirsiniz.

güzel oynuyor bence en azından maç boyunca bişeyler yapmaya çalışıyor. hakan balta gibi değil

maçın en iyisi idi. onun kanadından pozisyon vermedik. tüm pozisyonlardan serkan sayesinde geldi..

Çok iyiydi bence bugün çağlar.Kendini geliştirirse çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Senede bir kaç maç oynayacaksa, isterse dünyanın en iyi beki olsun işe yaramaz.

helal olsun len sana tam istedigim bir beksin. insallah sakatlık felan uzak durur. en azından iyi bir futbolcu kazandık. serkan denen cocuk GS DA Oynayacak kapasite degildir..

Takımda ayakta kalabilen tek adamdı Çağlar, 1-2 maç sonra tam formuna kavuşacaktır , o zaman da formayı biraz zor görür Balta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt