#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Bugün rövaşata ile çizgiden çıkardığı topda çevikliğini gösterdi.

Aynen renktaş.O topu nasıl çıkardı bende anlamadım.Ama defanstan çıkarken bir top kaybı yaptı.Orda golü yiyebilirdik.Orda da Çağlar müthiş kademe yaptı.

Maçı izlemedim doğal olarak.Yalnız İtalya'ya giden gazeteciler falan sık sık yan toplarda gol aradığını söylüyorlar.Bu özelliği sayesinde bence ligimizde 3 gol atar minimum.Malum duran toplar herkesin sıkıntısı.

Bir de son maçlarda hava toplarındaki sıkıntımızı çözebilirse dehşet olur.1 sene idare etse kafi.

Maçı izlemedim doğal olarak.Yalnız İtalya'ya giden gazeteciler falan sık sık yan toplarda gol aradığını söylüyorlar.Bu özelliği sayesinde bence ligimizde 3 gol atar minimum.Malum duran toplar herkesin sıkıntısı.

Bir de son maçlarda hava toplarındaki sıkıntımızı çözebilirse dehşet olur.1 sene idare etse kafi.

4 olmaz mı? Hadi 4 olsun da anlaşalım.

Şu an konuşacak pek de bir şey yok aslında.

2-3 lig maçı oynasın ondan sonra yorum yapacağım.

topcu degil

onundeki topa vurana kadar 3 saniye geciyor, bunu kim neden nasıl ne icin transfer etti izahatı yok.

Güven veriyor adam,clde oynar,ligtede ilk11de çıkar bu adam.

Moderatör arkadaş olayı çözmüş, topçu değilmiş. Topçu olmayan adam Fransa'da en iyi 11ler'e girip durdu, üst üste şampiyonluklar yaşayan Lyon'un banko stoperi, değil mi moderatör kardeş?

allah size akıl fikir versin :ayatollah: terim'e de versin, ki bu adamla CL'de maca cıkarsak 6 7 gol yiyebiliriz. bu adam 2. lig'de bile oynayamaz.

neyse gelmeyin ustume dellendirmeyin beni rica ediyorum, maclar baslayınca gorursunuz dunya kac bucak, ki insallah ilk 18'e dahi alınmaz bu adam, sadece emergency icin alınmıstır.

bol bol ekran görüntüsü aldım , ayrıca zamanı gelince baya bi alıntı yapacağım

Cris reyize güveniyorum :ayatollah:

allah size akıl fikir versin :ayatollah: terim'e de versin, ki bu adamla CL'de maca cıkarsak 6 7 gol yiyebiliriz. bu adam 2. lig'de bile oynayamaz.

neyse gelmeyin ustume dellendirmeyin beni rica ediyorum, maclar baslayınca gorursunuz dunya kac bucak, ki insallah ilk 18'e dahi alınmaz bu adam, sadece emergency icin alınmıstır.

en erken uçağa bilet alıp fransaya gönderelim lyonun teknik ekibine gir :yenieek:

destek olmak zorundasınız.kimse istemedi gelmesini ama seve seve destekleyeceksiniz.

tek 1 pozisyon ve gecirdi topu

normal macta o adam Cris'in uzerine atmaz kendini, gerisini siz hayal edin.

Fenere alınsa översiniz

ya topla cok yavaş yada bilerekten kasmıyor fazla..

ama müdahalesi,pasları iyi

fakat bu bir ölçü değil 2.lig takımı nede olsa

ibb ile yapsak iyiydi yav :)

Baskı altında çok rahat top çıkarıyor, bu özelliği bize çok yarar.

Geri
Üst Alt