#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

genoa maçında da iyiymiş işte.antalya maçında oynarsa daha iyi görürüz.

Acayip ağır bi adam.Bunla ileride oynamaya kalksak kevgire döneriz.

Cris konusunda car car car yonetim yalakalıgı yapmayın rica ediyorum, mantıklı konusun, tutarlı olun.

Bu adam son saniye menajer çakmasıdır, kulup ne aldıgını bilmeden aldı Terim de onayladı tecrubeli falan diye, bu kadar.

bu adamı kacınız izledi ? ben izledim, nisan ayında izledim, Marsilya'dan 5 gol yedikleri macta da izledim ta 2 sene mi oldu 3 sene mi oldu nedir. o yuzden neler yaptıgını yapabilecegini biliyorum, ve burada Cris'i bilen bir kisi cıkıp bu adam hakkında olumlu yorum yapamaz.

35 yasında diye soylemiyorum bunları Cris zaten kotu topcu uzun zamandır, ki ben tecrubeye cooook onem veririm. Fakat Cris'le olmaz. OLMAZ. Zaten goreceksiniz feci kufurler de edeceksiniz icinizden belli bi maratona girdigimiz zaman, fakat bilmenizi istiyorum ki bu bir yonetim is bilmezligidir, Terim'le bir alakası yok Cris transferinin,

sadece dua edin Dany veya Semih'e birşey olmasın, Tom kısa sure icinde donsun.

Kademe anlayışı tamam,hava toplarında da etkili ama HIZ HIZ HIZ ?

Sırf ağır olduğu için kesinlikle ilk 11 oynamamalı.

Neyine güveneceğiz anlamıyorum.35 yaşından sonra dinamo olmasını bekleyemeyiz.

Oyunu geride kabullenen takımlar için harika olabilir ama bizim için leş.

Keşke gidip İlhan Eker'i alsaydık. Yıllık ücreti az olurdu en azından.

Vallaha Cris reis kusura bakma da gökhan zan mı cris mi deseler gökhan derim, güven vermiyosun..

Ya arkadaş bu maçta nerde hızının yavaş olduğunu gördünüz:D Bir de nasıl oluyor da geçen sene 25 maça çıkmış(yanılmıyorsam) bu adam bu kadar kötü topçu'ysa?

Allah Cris'i açık alanda yalnız yakalatmasın..Amin

Antalyaspor macinda Süper Lig durumunu görmek lazim. Agir oldugu dogru, ama hepsinden de rahat. Asla kötü diyemem.

Ciddi bir macta görmek isterim. Antalyaspor macinda bence oynamali.

ligi bilmem ama şampiyonlar liginin hızlı ve diri forvetleri karşısında rotası epey şaşıracak gibi

Zaten hızlı bir adam değildi ki, artık yaşı da ortada. Umarım korktuğumuz başımıza gelmez..

Antalya ve ManU. deplasmanları performansı açısından belirleyici olucak...

Sunu belirtmekte fayda var. Cris 4 sene evvel daha hizli degildi :) Hep agirdi yani. Ama Lyon´un sigortasiydi.

Agir oldugu icin korkmamalisiniz. Farkli özellikleri var adamin.

Sunu belirtmekte fayda var. Cris 4 sene evvel daha hizli degildi :) Hep agirdi yani. Ama Lyon´un sigortasiydi.

hic bir ozelligi yok

sadece bos alanda pas veriyo onu da Servet'ten iyi yapıyo

pozisyon alma bilgisi az buz var, fakat anormal otesi agır oldugu icin hic bir ise yaramaz saglam bir rakip karsısında, fransa'da da yaramadı.

lyon 8 senedir servet gibi bir stoperle mi mücadele ediyor CL'de :confused:

Onur önyargılı olacak yorumum ama van persie bu cris'i bi sağa bi sola yatırır, doymaz bi daha yatırır. :)

Geri
Üst Alt