#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

güzel emeklilik,GSbank çok iyi para dağıtır....

2 golü de zorla yedirtti

Fatih Hoca artık anlamıştır umarım bu kelden hayır yok.. Hakan'ı oynat Çağlar'ı oynat ama bu adamı oynatma

crise laf söyleyenler ancak zavallıdıır keza işi bitmiş cris tabi yıllık 2.7 trilyon tl yi cebe indirecek,adam bunu sevincle yapıyor ama siz atıp tutma uzmanları yüreğiniz yetiyorsa bu adamı transfer ettiren,oynatan fatih terime laf söyleyinde sizi göreyim... cris en sucsuzu ,sizin bizim forma,bilet paralarımızla yükü iyice tuttu ..

Hayırlı olsun, üst düzey, tecrübeli bir stoper. Takımımıza şampiyonlar liginde faydalı olacağına inanıyorum.

Herkesi şaşırtacak.

Herkesi şaşırtacak reis :b5:

Tecrübesiyle 1-2 haftaya formayı alıp ilk 11e yerleşecektir :yenieek:

Semih'e katacağı çok şey olacak. Umarım çok kısa sürede takıma alışır. İnanıyorum ki çoğu kişiyi yanıltacak.

:o

Bunun için Galatasaray' ın Kuzmanovski' den sonraki en kötü stoper transferi demiştim.

Düzeltiyorum ve Kuzmanovski' den özür diliyorum.

Sana artık laf söylemem söyleyenleride kınarım.Bu adam değil miydi Lyon başkanı tarafından ona sorulmadan kapı önüne bonservissiz konan?Sen haydi hata yaptın aldın 3-5 maçtada gördün ne oynadığını halen oynatıyorsun.Helal olsun sana Kriz.Bizden daha kerizini nerden bulacak?

2 golü de zorla yedirtti

Fatih Hoca artık anlamıştır umarım bu kelden hayır yok.. Hakan'ı oynat Çağlar'ı oynat ama bu adamı oynatma

mustafa ben demiştim demi maç öncesi cris kriz yaratır diye:D herif 2 asist yaptı. gerçi bizim golümüzde asist yaptı oldu 3 asist. birde şutu direge çarpmasaydı maçın oyuncusu olacaktı:D

Adam polis degil cepci cikti.Bizim puanlari da paralari da yedi!

Fenerbahce maci icin B planimiz hazir artik. :yenieek:

Eger gol bulamazsak Umut'u cikarir son dakiklara dogru Cris'i forvet oynatiriz. :yenieek:

bi insan futbol olarak bu kadar mı dibe vurabilir,adam neydi ne olmuş

Geri
Üst Alt