#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Ömer Erdoğan gibi son zamanlarda ileriye girebilir işler kötüye gittiğinde.Kalabalık alandaki kafa yeteneği forvetlerimizden daha iyi.

abi yeni servetimiz hayırlı olsun adam defans yerine gol atmayı daha çok düşünüyo ya lan. Tez zamanda kellesi vurula ciddiyim buna güvnene kadar gökhana güvenirim, en azından haksızlık yapmam adama. Herif götünü yırtıyor birşeyler yapayım yedeğe gireyim diye bizim beyimiz tatilde mübarek. Defol git lan.

Şükürler olsun ki kupadan da elendik bu yaşlı keltoşu görmeyiz kolay kolay.

seni bu takima getirenin beynine tukureyim ben.. hangi einsthein bunu getirme fikrini cikardi cok merak ediyorum.

Bence Cris futbolu kafasında bitirmiş.Eski Cris rakibini parçalayan pozisyon bilgisi üst düzey bir oyuncuydu.Şimdi top atmaya mecali yok.Aslında ona da kızmıyorum geldiğinde sevinmiştim az da olsa.Çünkü bir ihtimal tecrübesi ile herşeye göğüs gereceğini düşündüm.Ama Cris eski Cris değil.Resmen dökülüyor.Bu da futbolu bırakma zamanının geldiğine delalettir.

sadece tecrübeli diye bitmiş bir futbolcu almak intihar zaten ; ki bu adam takımın en önemli, olmazsa olmaz bölgelerinden birinin oyuncusu. çok yanlış bir tercih yapıldı zamanında

(bugün için söylemiyorum tabi)

Statta sana değil, seni getirene ettiğim küfürlerin hesabı yok.Bu adamı futbol bırakmış beyler hala biz medet umuyoruz.Çok güzel goller yedirdi bugün maşallah.Bir daha şu takımda 11 çıkarsanda Fatih hocaya yazıklar olsun.

nolur git şu takımdan nolur

yok öyle yağma, adam 25 maç oynarsa sözleşmesi otomatik 1 yıl daha uzayacak , ehh olsun o kadar zavallı yılda 2.7 trilyon liracık kazanıyor,varsın aldığı para 2 x 2.7 trilyoncuk olsun, değilmi, hem hocamız klüp zarar görmesin diye pahalı transfer yaptırmıyormuş ,bu garip en az kazanıyor hele hamit falan varki sormayın... crisin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması için onun devamlı oynatılması konusundan fatih hoca ile görüş birliğindeyim,yürüyedür hocam..

Hakikaten bu adamın sözleşmesi uzasın diye mi kasıyor Fatih Hoca? Gökhan'ı oynat be kardeşim, olmadı çıkar altyapıdan bir adam o oynasın. Boşu boşuna memleketin parası bunlar ya, taraftarın parası, yazık günahtır.

Ama birşey söyleyim agalar. Fatih hoca herifi bi şekilde ofansa yerleştirse daha çok iş yapar. :D Direkten dönen topu gol olsaydı efsane olurdu :ayatollah:

Hakikaten bu adamın sözleşmesi uzasın diye mi kasıyor Fatih Hoca? Gökhan'ı oynat be kardeşim, olmadı çıkar altyapıdan bir adam o oynasın. Boşu boşuna memleketin parası bunlar ya, taraftarın parası, yazık günahtır.

valla hiç klübü falan düşünmüyorsunuz,hoca ucuz diye oynatıyor bu adamı,klüp zarara uğramasın diye oynatıyor bu adamı, bırakalımda bu ucuz oyuncu 1 yıl daha kaldın..

Sözleşmesi uzasın diye kasıtlı oynatılıyor, son dakikalarda oyuna alınıyor. Başka bi açıklaması olamaz.

Geri
Üst Alt