#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Her hamlesi tecrübe kokuyor. Basit oynuyor, hata yapmamaya calisiyor ve hamlelerde rahat. Stres yapmiyor.

Biraz agir olmasi normal. Ujfalusi süratli miydi ki? O yüzden partneri Dany olmali diyorum hep.

1 sene isimizi görür. Hosgeldin Reis

Yenilen goller gösterilmeyen bir video ya bakarak sürekli sağa sola pas verdiği bir video dan nasıl bunları çıkarttın anlamak güç.

Montpelier in attığı ilk golde tam olarak Cris olaya fazla bulaşmamış olsada tek 1 oyuncu defansı hallaç pamuğuna çevirip çakıyor golü.

ayrıca 5:30 daki hareketini Dany yapsaydı adamı hayatından bezdirirdik sövmekten.

6:18de çok tehlikeli bir kademe hatası yapıyor.

Montpellier ligde 4puanla ligde 13. sırada bu sene kötü gidiyorlar en iyi adamlarını sattılar.

Velhasıl kelam bence bu yaptığınız kulübe iyilik değil kötülük. Kendinizi kandırmayın artık daha fazla. Transfer kötü bir transfer. İyi yapılan şeylere iyi diyip kötü yapılan şeyleride eleştirmemiz lazım. Eleştirmeliyizki insanlar doğru yolu bulsun.

Ama fenerliler gibi kendimizi kandırırsak onlardan bir farkımız kalmaz.

Yönetim kapanışta batırdı bunu bi kabullenin artık. Körü körüne tapmayın.

Yenilen goller gösterilmeyen bir video ya bakarak sürekli sağa sola pas verdiği bir video dan nasıl bunları çıkarttın anlamak güç.

Montpelier in attığı ilk golde tam olarak Cris olaya fazla bulaşmamış olsada tek 1 oyuncu defansı hallaç pamuğuna çevirip çakıyor golü.

ayrıca 5:30 daki hareketini Dany yapsaydı adamı hayatından bezdirirdik sövmekten.

6:18de çok tehlikeli bir kademe hatası yapıyor.

Montpellier ligde 4puanla ligde 13. sırada bu sene kötü gidiyorlar en iyi adamlarını sattılar.

Velhasıl kelam bence bu yaptığınız kulübe iyilik değil kötülük. Kendinizi kandırmayın artık daha fazla. Transfer kötü bir transfer. İyi yapılan şeylere iyi diyip kötü yapılan şeyleride eleştirmemiz lazım. Eleştirmeliyizki insanlar doğru yolu bulsun.

Ama fenerliler gibi kendimizi kandırırsak onlardan bir farkımız kalmaz.

Yönetim kapanışta batırdı bunu bi kabullenin artık. Körü körüne tapmayın.

Kimsenin Cris'e iyi transfer dediği yok zaten bence ama eğriye eğri doğruya doğru demeyide bilmek lazım ...

Yenilen golleri de biliyorum bu maçta birisi penaltı birisi de yine Cris'le alakası olmayan bi pozisyon tamamen ...

Şimdi sende sırf artık kötülemek için bu videoda bile kötü buluyosan Cris'i seni Puyol bile kesmez :)

Kimsenin Cris'e iyi transfer dediği yok zaten bence ama eğriye eğri doğruya doğru demeyide bilmek lazım ...

Yenilen golleri de biliyorum bu maçta birisi penaltı birisi de yine Cris'le alakası olmayan bi pozisyon tamamen ...

Şimdi sende sırf artık kötülemek için bu videoda bile kötü buluyosan Cris'i seni Puyol bile kesmez :)

Bu video da sağa sola pas atmaktan başka bişey görmedim ben.

Bu video da sağa sola pas atmaktan başka bişey görmedim ben.

Yapma birisi ilk yarıda sol kanada çok sağlam bir pası var uzun , ikinci yarıda zaten golun ilk uzun pasını o atmış kanada , ayrıca yine ikinci yarı adamın şutuna kayarak yaptığı ceza sahası içinde çok önemli bi pozisyon varki büyük ihtimal gol olurmuş ... He mesela o rövaşatayla yaptığı hata da yokmu var ama herkes hata yapıyo Puyol hata yapmıyomu ?

Yani demeye çalıştığım süper defansmı aldık çokmu memnunuz ? Tabiki değiliz ama bu maçta olumlu oynamış gibi duruyo inşallah bizde de her maç en kötü böyle oynar ...

1 yıl bizi semih/dany/cris/gökhan idare etsinler yeter abartılcak bi durum olmadığı görüşündeyim ... Seneye inşallah biri 11 için çok kaliteli biriside yedeğe stoper transferi yapılır Ujfa ve Cris'e de teşekkür edilir ...

Video genelinde gayet beğendim.. Oyun kurması iyi, her hareketi oldukça tecrübeli.. Ağır diyen arkadaşlarada şunu söylüyorum, Ujfa 'da bu kadar ağırdı unutmayın, o şuan takımda olsaydı böyle bi transferde yapılmicaktı... Ben Cris 'in tecrübesiyle, oyun bilgisiyle, Ujfa 'nın yerini rahatlıkla doldurabilceğini düşünüyorum.. Dany ile oynaması kendisi içinde büyük avantaj olur, ilk hamle oyuncusu Dany olup arkada Cris bekler ise, Dany zaten geçilirse arkadan yetişip yardımı gelecektir... Ayrıca kafa toplarında gerçekten çok etkili bi adam aldık bu konuda çok faydası olucak bize.. Bekleyip görelim bundan sonra destek olmak düşer bize... :yenieek:

Yapma birisi ilk yarıda sol kanada çok sağlam bir pası var uzun , ikinci yarıda zaten golun ilk uzun pasını o atmış kanada , ayrıca yine ikinci yarı adamın şutuna kayarak yaptığı ceza sahası içinde çok önemli bi pozisyon varki büyük ihtimal gol olurmuş ... He mesela o rövaşatayla yaptığı hata da yokmu var ama herkes hata yapıyo Puyol hata yapmıyomu ?

Yani demeye çalıştığım süper defansmı aldık çokmu memnunuz ? Tabiki değiliz ama bu maçta olumlu oynamış gibi duruyo inşallah bizde de her maç en kötü böyle oynar ...

1 yıl bizi semih/dany/cris/gökhan idare etsinler yeter abartılcak bi durum olmadığı görüşündeyim ... Seneye inşallah biri 11 için çok kaliteli biriside yedeğe stoper transferi yapılır Ujfa ve Cris'e de teşekkür edilir ...

Bende diyorumki bu sene idare etsinler senesi değil. Bu sene taşın altına elini koyma senesi. Man City 4 mü 5 mi istedi? 1günün mü var? Alacaksın arkadaş ozaman Toure yi. 7yıl sonra şampiyonlar ligine dönüyorum. Defans hattım bitmiş durumda.

Bende diyorumki bu sene idare etsinler senesi değil. Bu sene taşın altına elini koyma senesi. Man City 4 mü 5 mi istedi? 1günün mü var? Alacaksın arkadaş ozaman Toure yi. 7yıl sonra şampiyonlar ligine dönüyorum. Defans hattım bitmiş durumda.

Ya aslında bencede öyle bana kalsa bende onu yaparım zaten :)

Ama işin aslını bilmiyoruzki belki atıyorum tamamen FT bu sene en ucuz yolla bu işi halledip seneye harbiden 10 numara yaşı 27-28 tam rolando tarzı bi adam alalım diye düşünmüştür ...

Bilemiyorumki eğer başımızda Terim olmasa bu hamleyi bende çok eleştiridim ama Terim'e inanılmaz güveniyorum ve gerçekten Terim'in bilgisi haricinde bir hamle yapıldığını düşünmüyorum ...

Cris hakkinda olumsuz seyler yazmadan once 2 defa dusununun. Yoksa cok fena kapak olur size..

Az once Cris'in Lyon'da Troyes ile 2 hafta once oynadigi en son maçi tamamen seyrettim. Cris fena oynamadi.

Kafa toplarinda cok cok iyi. Sanildigi gibi hantal ve agir degil, gayet seri ve fizigini cok iyi kullaniyor. Hatta bu sayede karsi takimdan bir futbolcunun kirmizi kart almasini neden oldu. Ayrica topu oyuna cok iyi sokuyor.

Yanliz maca kritik 1-2 pozisyon hatasi da yapti, mesela karsi takimin bir ataginda arkada kalmak yerine futbolcunun ustune gitti. Ama bunun Lyon'un taktiginden kaynaklandigini dusunuyorum, cunku alan savunmasi yerine daha cok adam adama savunma taktigiyle oynuyorlar. Bizde o tur sorunlar yasayacagini dusunmuyorum.

Macin 85. dakikasinda oyundan cok buyuk alkislarla alindi. Spiker taraftarin Cris'e cok buyuk saygi duydugunu ve cok sevdigini soyledi.

Boyle bir oyuncuyu son dakika transferi olarak, bonservis bedeli odemeden almak cok iyi bir hamle. Ujfalusi'nin boslugunu cok iyi sekilde dolduracagina inaniyorum. Ligde Cris banko oynar, Sampiyonlar liginde Dany-Semih ikilisiyle gayet iyi oynariz. Umarim hayirlisi olur.

Cris hakkinda olumsuz seyler yazmadan once 2 defa dusununun. Yoksa cok fena kapak olur size..Az once Cris'in Lyon'da Troyes ile 2 hafta once oynadigi en son maçi tamamen seyrettim. Cris fena oynamadi. Kafa toplarinda cok cok iyi. Sanildigi gibi hantal ve agir degil, gayet seri ve fizigini cok iyi kullaniyor. Hatta bu sayede karsi takimdan bir futbolcunun kirmizi kart almasini neden oldu. Ayrica topu oyuna cok iyi sokuyor.Yanliz maca kritik 1-2 pozisyon hatasi da yapti, mesela karsi takimin bir ataginda arkada kalmak yerine futbolcunun ustune gitti. Ama bunun Lyon'un taktiginden kaynaklandigini dusunuyorum, cunku alan savunmasi yerine daha cok adam adama savunma taktigiyle oynuyorlar. Bizde o tur sorunlar yasayacagini dusunmuyorum.Macin 85. dakikasinda oyundan cok buyuk alkislarla alindi. Spiker taraftarin Cris'e cok buyuk saygi duydugunu ve cok sevdigini soyledi. Boyle bir oyuncuyu son dakika transferi olarak, bonservis bedeli odemeden almak cok iyi bir hamle. Ujfalusi'nin boslugunu cok iyi sekilde dolduracagina inaniyorum. Ligde Cris banko oynar, Sampiyonlar liginde Dany-Semih ikilisiyle gayet iyi oynariz. Umarim hayirlisi olur.
Cris CL icin alindi.

CrisMedyaKit.jpg

adamın görünüşü korkutur zaten:)

Çilek bekliyorduk mevsimi geçtiği için Kabak almaya karar verdik yapacak birşey yok :)

ALİ ECE :2012 model cris, g.saray'a neler katabilir? en büyük sorunu duran topları 80'li yılların türk milli takımı'ndan bile kötü savunmak olan bu sezonun g.saray'ı en önemli baş ağrısını doğrudan dindirecek bir ilaç aldı. pozisyonların gidişatını ve topun nereye ne zaman geleceğini sezmek dalında popescu ile bile aşık atabilecek yetenek ve tecrübede olan cris bu özelliğiyle duran topları savunmada 'mıknatıs' gibi toplayıcı bir etki yaratacak potansiyelde"

"peki, frank de boer misali hızı üst düzey olmayan cris, anadolu'nun hızlı kontratak forvetleriyle birebir kalınca de boer'in düştüğü hallere düşer mi? unutmamak lazım ki frank de boer 3'lü savunmanın en arkasındaki libero olarak gelip 4'lü çizgi savunmada tandemde oynadığı için o hallere düştü"

:tiphat:

Sambacı’nın başarıları

Brezilya Milli Takımı

Copa America (1): 2004

Corinthians

Sao Paulo Eyalet Şampiyonluğu (3): 1995, 1997, 1999

Brezilya Şampiyonluğu (1): 1998

Brezilya Kupası (1): 1995

Cruzeiro

Brezilya Şampiyonluğu (1): 2003

Mineiro Eyalet Şampiyonluğu (1): 2004