#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

mantıksız bi yorum yaptın.süresiz susabilirsin sorun değil. Ujfalusi 5 -10 sene önce sağ bek oynamışsa şimdide oynayacak anlamına gelmiyor.Yada oynayabilecek hıza sahip olmasıda mümkün değil çünkü oda Allahın yarattığı bir kul.Yaşlanıyor hani.Anlıyor musun kardeş.

geçen sene sağ kanattan çok ortaları attırdığı goller var yürüyerek gitmedi oralara. i32 yaşında sağ bek oynayan ve kendine bakan adam 34 te gücünden aşırı birşey kaybetmez. fizyolojiden bihaber yorumlar yapmayacaksınız. cafu 36 sında çoğu adamdan daha hızlıydı mevksinde carlosta öyle demek ki 1 2 yaş pek farketmiyor. 1 senede insanlar çökmez. 25 27 si gibi olmasa da mevcut haliyle ujfalusi crisin sağından atıp solundan geçer kale önünde de gelmesini bekler

Cris 100 metreyi 10 saniyenin üstünde koşarsa gönderilsin diyenler :ka21:

Cristiano Urfa'dan pek bir eksiği yok gibi.Ama artısı olduğu da söylenemez

100 metre koşucusu degil stoper aldık gencler sakin olun.

değil crisi dünyada herangi bi stoperi ronaldo rooney messi gibi varyetlerle vs bırakırsanız rezil edemiceği stoper yoktur zaten neyin davasını yapıoysunuz siz?

geçen sene sağ kanattan çok ortaları attırdığı goller var yürüyerek gitmedi oralara. i32 yaşında sağ bek oynayan ve kendine bakan adam 34 te gücünden aşırı birşey kaybetmez. fizyolojiden bihaber yorumlar yapmayacaksınız. cafu 36 sında çoğu adamdan daha hızlıydı mevksinde carlosta öyle demek ki 1 2 yaş pek farketmiyor. 1 senede insanlar çökmez. 25 27 si gibi olmasa da mevcut haliyle ujfalusi crisin sağından atıp solundan geçer kale önünde de gelmesini bekler

son cümlen çok mantıklı kardeş. hatta akrep nalan daha önce gelir kale önüne:ayatollah:

Utanmasa birileri çıkıp ben hayatım boyunca Cris'i izledim bir cacık olmaz diyecek.Amma biliyormuşsunuz Cris'i :). 8 yıldır Lyon'da başkan torpiliyle oynuyor zaten.Mükemmel bir oyuncu olmayabilir ama iyi bir stoper.Semih veya Dany ile işimizi görür.Hızla kafayı bozduysanız Amrabatı stopere çekeriz.Umut'u sola Cris'i de forvete koyarız.

Top kontrolü ve oyun kurmasi hosuma gidiyor. Gercekten kaliteli bir stoper, tek handicap'i yasi ve kondisyonu olmali.

büyük ihtimalle bu ligin en iyi pas atan, en iyi oyun kuran stoper olur kendisi eger oynarsa

renkdaşlar durun da. adam daha 2 maça çıktı. ki bu kartal maçı da mahalle maçından farksızdı. adam bir takıma uyum sağlasın, tam olarak kondisyon yüklesin. ligde 3-4maç görelim. ondan sonra yorumlarız. adam kötü çıksa dahi bu adama bazı yorumlardaki gibi futbolcu değil yaftasını hiçbirimiz yapıştıramayız. adamın kariyeri ortada. 8 sene lyon'da oynamış, 50kusur şampiyonlar ligi maçına çıkmış, ortalama 10 maçta 1 gol istatistiğini yakalamış. bu adam futbolcu değilse türkiye liginde oynayan adamların mesleği ne bilemeyeceğim.

son olarak da cris'te ufjayla hemen hemen benzer özelliklerde adam. hız bakımından da dağlar kadar fark yoktur arada. hatta şöyle bir geriye baktığımda cris'in gelmiş olması takıma daha çok fayda sağlayabilir. şöyle ki play-off'lardan itibaren ujfa'da gözle görülür bir düşüş vardı. ligteki ilk maçlarda da ujfa hep kendini geri plana atıp etliye sütlüye pek karışmayan bir profil çiziyordu. yaşını da göz önüne alırsak ilk geldiği haline dönebileceğini düşünmüyordum. sakatlanmasaydı da 1-2 hafta içinde bana göre dany formayı alacaktı. böyle düşününce cris'i bir şans olarak görüyorum. tutarsa 1 sene defansta sorun yaşamayız. gelecek sene içinde transfer döneminde bakılır birşeyler

gercek su ki ;

Tom - 100 {ise},

Cris - 20

goreceksiniz zaten.

gercek su ki ;

Tom - 100 {ise},

Cris - 20

goreceksiniz zaten.

Sen zamanında topa ayağını sürmeyen Lincoln'e ve şu anki ölmüş haldeki Baros'a methiyeler düzmüş biri olduğun için Cris konusunda da görüşlerine güvenmiyorum. Hazırlık maçlarını izlemedim. Ne yapar ne eder tam kestiremiyorum ama senin dediğin kadar da kötü bir futbol oynayacağını sanmam..

Emir!! Tam felaket tellalı gibi yorumlar yapmışsın. Hazırlık maçlarını da bir kenara bırakın. Bir kaç maç izleyelim adamı hele. Bir iki maç izlemekle olmuyor. Umarım iyi iş çıkartır Galatasaray' da.

Galatasaray' ın geçen sezonki ilk 4-5 maçını izleyin, geçen hafta oynanan Uruguay-Kolombiya maçını izleyin. Kesinlikle Muslera çok dandik bir kaleci dersiniz. Ama öyle mi?

En iyi pas atan ile birlikte,araya en çok adam kaçıran ve en yavaş stoper de olur.

Oda çözülür elbet Oğuzhan bey rotasyon'da Semih Kaya'nın yerine Danny tercih edilebilir.Cris'in yavaşlığını kapatabilecek bir oyuncu Dany hoca elbet bir şeyler yapacaktır.Sonuçta futbol akılcı ve stratejik bir oyun,her sorunun bir çözümü vardır.Tabi hoca Cris'i banko oynatacak diye bir şey yok Danny ve Gökhan Zan Ujfa'nın sakatlığını fırsata çevirip formayı alır ve bu şanslarını iyi değerlendirirlerse Cris'e gerek kalmaz sonuçta 1 sene sonra %90 yok Cris,belli maçlarda tecrübesiyle katkı verebilir.Hocanın görevi zaten kadroyu iyi okumak oyuncuların özelliklerini birleştirip iyi bir takım çıkarmak ortaya,mesela Cris yavaş diyorsun ama oyun kurması var Danny hızlı diyorsun ama oyun kurma olarak fazla etkili değil al sana birbirini tamamlayan bir ikili bunu hoca görecek tabi ki biz ne desekte boş...

Geri
Üst Alt