#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

aynen, yada direkt gec olmadan faul yapiyor, mesela ömerin yüzüne vurdu, onu bilerek yapti bence, 2 saniye gec kalsa, daha beterini yapmak zorunda kalabilirdi cunku

Aynen, o Antalyalının yüzüne vurduğu pozisyonda dönene kadar asır geçti. Çeviklik konusunda çok büyük bi sıkıntısı var.

Persie ile falan birebir kalmazsa sıkıntı olmaz gibi alan savunmasını her türlü yapar. Bizim defansa gelecek birebir toplar sıkıntı yaratacak bunu en aza indirgemek için Melo 'yu defansif oynatmamız lazım.

Çok eleştirdim gelirken umarım beni yanıltmaya devam eder.İlk maçda sırıtmadı iyiydi.

bu maçla anlamamız mümkün değil ama önümüzde ki maçta herşey anlaşılır gibime geliyor.Ağır kaldığı bir gerçek fakat urfa da çok hızlı değildi tecrübesiyle kapatır ins bu açığını...

Vasat bir rakibe karsi oynuyoruz, is düsmedi ilk yarida.

Nesta'yi alabilirdik yerine acikcasi. Fazladan bir forma almak icin bir neden olurdu hic degilse.

Bu adamı aldıysan ManU. maçında da kullanacaksın.. Akhisar maçında oynatmak için aldıysak kafadan yanlış transfer...

fena degil sindilik pek is dusmedi ama hata yapmadı en azınd.

Garanti oynuyor. Bazı müdahaleleri fazla sert. Dikkat etmesi lazım.

oynadığı hiçbir maçta gol yemedik , iyi istatistik :D

Fatih hoca defans rotasyonunu gayet iyi kullanıyor şu ana kadar. Bugün Dany ile de uyumlu gözüktüler.

ManU maçında niye kullanıyon aga çevik değil, genç değil, hızlı değil. Zorlanır.

Avrupa arenasında takımda tecrübeli hiç bir stoper yoktu.. Ujfa 'dan başka... Onun sakatlanmasıyla yerine Cris Avrupa tecrübesinden faydalanılmak için alınmadı mı? Hocanın açıklamaları bile bu yöndeydi Avrupada faydalanıcaz onun tecrübesinden dedi ama takımla yaptığı çalışmalardan sonra ManU. maçında hız konusunda problemi olduğu için Dany i oynattık dedi.. Peki bilmiyolarmıydı Cris 'in önceden beri zaten hızlı bir adam olmadığını? Akhisar maçında oynatmak için aldıysak neden aldıkki biz Cris 'i Talha, Gökhan Zan veya Hakan Balta bugun o bölgede oynasa Cris in yapdığı hangi müdahaleyi yapamazdı? Bu açıdan bakıldığı zaman net yanlış transferdir benim gözümde...

Alnından öpüyorum seni,sessiz sedasız hatasız oynuyor:ayatollah:

abi adamın pasları müthiş defanstan bütün topları gomes cıkardı bir tane top bile çıkaramadı dany hep musleraya oynadı. adam paslarına güveniyor ortasahaya ve kanatlara oyun açıyor... bu tarz fazla atak düşünmeyen takımlara karşı oyunu iyi açar. bence güzel transfer...

Fatih Terim 25 maci gecirmeyecektir. Rotasyonda sik sik kullanacaktir Cris´i ama kafasindaki ikili belli bence. Dany Semih

maçın bir bölümünde kendi ceza sahamızın sağ tarafından taç çizgisine 10 metre uzaklıktan sol kanata cıkardığı uzun pas ile beni mest etti.

Pek iş düşmedi ama böyle hücum gücü pek yüksek olmayan ve savunma yapacağını bildiğimiz takımlara karşı bu adamla oynamalıyız kesinlikle. Oyunu çok iyi açabiliyor. Mesela fenerbahçe, akhisar gibi takımlara karşı örneğin. Bu gibi kapanacak takımlara karşı savunmayı açmakta işimizi kolaylaştırabilir.

Geri
Üst Alt