#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Yaa arkadaslar kamyon gibi topcuyu stoper diye aldilar yaa ,sinirlenmemek elde degil. Herif emekliligin tadini cikarmak icin geldi resmen. Böyle vizyonsuz transferler zaten batiriyor bizi. Cok sinirliyim ilk mesajim herkese saygilar, sevgiler. Dany bile bundan iyi valla, o oynasin raziyim...

Hadi uza. Adamın ilk mesajına bak. Sana Egemen/Bekir ile mutluluklar.

Terbiyesizlik etme. Bilmeden etmeden ithamda bulunma! Dany mükemmel bir stoper mi? Kizginliktan yazdim, terbiyesizligin lüzumu yok.

Bu adam hakkındaki yorumlarımı adı ilk çıktığı anda yapmıştım. Başka yazacak bir şey yok.

Hala daha başkan çıkıp devre arasında "Kaka bizimle olabilir" diyor.

Bir laf vardır, ayranı yok içmeye, neyse ya.

Ufaliji tam reyizmiş şimdi çok iyi anlıyorum.

Sen stoper oynayacağına Bülent Korkmaz oynasın vallahi daha iyi oynar.Alın size ucuz etin yahnisi.

Haa, burada 3-4 hafta önce Ujfalusi ile aynı çabuklukta diyenlerde ne düşünüyorlar acaba. Ujfalusi çabuklukta Cris'i 2'ye katlar. Ujfalusi ile Cris aynı çabuklukta imiş..

Cris yavaş olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.Bir daha zor forma bulursun.

eski model kamyon gibi duruyor sahada

ben demıstım demıyorum ama bu adam bıldıgın tank demiştim

ve boylece GALATASARAY karıyerı burda bıter dany buna 10 basar tamam krıtık hata yapar ama bızı en azından eksık oynatmaz

semıh bunun arakasını toplamaktan kendı topunu oynamadı

neyse herseyın hayırlısı braga maçı oncesı bence hayırlım oldu bu

Cris'in hamle alanlarina yetisecek diye cani cikti Semih'in.

Siz Egemen diyorsunuz ben dahasını söyleyeyim Servet bile bu dedemizden daha iyiydi.

Geri
Üst Alt