#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Beter ilk yarida.

iki tane top kaybı var ilk yarıda deli oldum abi clde oynamasın bari

İlk yarıdaki durumu rezaletti. Sonra biraz toparlar gibi oldu.

maçın başındaki arkada verilen pozisyonlarda zorlandı ama sonraki bölümde şişirilen bütün hava toplarını aldı.

Yapabildiği tek şey gelen topa kafa vurmak.

ne aşırı kötüydü ne de iyiydi vasat bir performans gösterdi. bence cris daha türkiyeye tam adapte olamadı ilerleyen zamanda çok daha iyi olacağına inanıyorum en nihayetinde adam lyonun bunca sene defansının kemiğiydi.

bu siradan , bundan her takimda var beni anlamiyorsunuz ,Galatsaraylilar mutlu olsun istiyorum :asd:

Maç başında aklımı aldı, 3 net hatası var. Sonradan toparladı ama bugün eleştirilebilecek tek kişi heralde.

maçın başında berbattı, sonra toparladı.

İdare eder.

ne aşırı kötüydü ne de iyiydi vasat bir performans gösterdi. bence cris daha türkiyeye tam adapte olamadı ilerleyen zamanda çok daha iyi olacağına inanıyorum en nihayetinde adam lyonun bunca sene defansının kemiğiydi.

Yaptigi hatalarda.. Normal duzelyde.. Ust duzey demiyorum bak.. Bi forvet olaydi.. Suanda sen dahil bi cok kisi suanda Crisin uzerinden hocaya yonetime salliyordunuz.. Suanda iyi deme yendik diye bazi seyleri gormemezlikten gelemeyiz!!

Bi işe yaramiyor, cok agir... Gereksiz yerlerde topu iska geciyor felan... Ne isi var bu adamin bizde anlamiyorum, nasil onca yil Lyonda oynamis bu herif hic anlamiyorum

Hee la bizim Gokhan Zan diye bi oyuncumuz vardi demi, temelli unuttuk keratayi :D

Gruptan çıkarsak ilk işimiz bu adamla sözleşmeyi feshedip devre arasında Ujfa reisi aratmayacak bir adam almak olmalı.

Bu kadar kötü adam olamaz benden hiç farkı yok adamın GS da ilk 11 oynuyor. herhangi bir takımdan herhangi bir oyuncuyu koy yerine en az bunun kadar oynar hatta o veremediği geri pası da herkes verir. Nerden musallat ettik bunu başımıza

Hava toplarında son derece iyi, ayağına hakim diyebiliriz. Tek sıkıntı biraz ağır ve dönüşlerde yerini kaybedebiliyor. Ama yaşına göre ve tecrübesiyle iyi bir isim. Semihe tecrübesiyle verecegi derslerle faydalı olur. Onu Galatasaray forması altında izlemek güzel.

Geri
Üst Alt