#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

gökhan zan niye hic oynatilmiyor.. bu cristen daha fazla etkisi olur ,hele bide crisin semihe tercih edilmesi deli ediyor beni:mad:

dogru mu, 20 mi yada 25mac oynayinca kontrati uzuyormus?? yoksa ondan mi oynatiliyor :mad:

23 kez Brezilya A Milli, 310 kez Lyon forması giyen Cris bu Cris mi?

Yahu Bülent Korkmaz sezon başından bu yana idman yapsa daha iyi oynar

Adam oynasa ne yazar oynamasa ne yazar.Zaten son dönemlerini yaşıyor.Parası da yatıyor.Şuan nereye taşınsam.Hayatımı hangi tatil yöresinde geçirsem diye düşünüyordur.İLhan'ı tutsa aynı parayı alacak tutmasa aynı.Koşşa aynı para koşmasa aynı.

Birde FT yüzüne kontratı otomatikten 1 yıl daha uzar.Sonra çık işin içinden.

yarini bulmadan sözlesmesi fesh edilmeli.

Kayseri maçından sonra biraz fikrimizi değiştirir gibi oldu ama, yok yani olmayacak.

Şimdi geçen yaz bizim su sebili bozuldu.Babam da su sebilini apartmanın önüne bıraktı.Biraz zaman sonra balkonda çay içerken sokaktan geçen hurdacıyı gördük ve seslendik."Dostum orada bir sebil var alır mısın ?", "10 lira veririm abi"

dedi.Biz aslında bedava da götürse verecektik ama aldık tabi 10 lirayı daha sonrada gittik yeni sebil aldık.

Bu hikayede:

Biz=Olympique Lyon

Su Sebili=Cristiano Marques Gomes

Hurdacı=Galatasaray

10 lira=Cris'e boş yere verilen para

Durumun özeti budur.

35 lik adamdan ne bekliyor hoca anlamiyorum...

Adam kendinde değil yahu 1.ve 3. golde en azından kendini öne atsa diğer defans oyuncularına uysa ofsayt olacak 2. golde de adamı takip etmemesinede söyleyecek lafım yok 60 yaşında babam m yıldıza doğru koşardı o posizyonda adam bitik bitik...

Stat da olsam sahaya iner kel kafana şaplağı vururdum.

gökhan zan'ın şuçu ne abi bu kalas oynayacaksa. Ben gökhan zan olsam hayata küserim be. Semihle karşılaştırmıyorum bile futbola ihanet olur.

2 kelam da bu kele edeyim, sonra gidip oyun oynayacam.

Faciasın, facia.

Şanssızlığa bak ki zaten Dany vardı, bir de bununla üzerine tüy diktik.

Maç öncesi kafayı çekmiş herhalde.Ne defans anlayışı var herifte ne de hız.Emekleyen bebe bile daha hızlıdır bundan.

Bir pozisyonda Ahmet bunu geçip gidince spiker coştu "Ooo Ahmet çok hızlı" falan diye.

Cris' in bildiğin ağır vasıta olduğunu bilmiyor garibim, Ahmet' i uçuyor sanıyor.

gecen sezon ligde bu haftalarda gökhan zan ve servete ettigim tüm küfürler ve elestirdigim icin özür diliyor ve sözlerimin hepsini geri aliyorum bu adami gördükten sonra

iddaa da yatan maci bulmak gibi ,stoper secimlerimiz

Geri
Üst Alt