#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

aga dany ide bozdun bide tecrübeli fln olcan heç bişe yok sende

Çok güveniyordum açıkcası basit hatalar yaptı..

Ahmet İlhan'ın geriden gelip seni geçmesini anlarım ama bunu bile bile ceza sahası çevresine kadar çıkmanı anlamam be aga...

Seni bir daha oynatırsa Fatih Terim efsanesi benim gözümde biter.Hadi seni transfer ederek hata yaptı,oynatarak hata yaptı aa ısrar ederse oda gider sende gidersin.

valla kusura bakmada dedem senden daha hareketli. ahmet ilhan 3 saniyede 300 metre fark attı sana. lyondada hızlı degildin ama bukadar yavaş degildin. belkide o yüzden gönderdiler seni bize. noel hediyesi gibi bişey oldun sen bize.

3 dakika sonra rakip kanat buradan geçecek diye haber versek yine yetişemezdi

Urfalusinin eksiligini hisediyorum bilmem anlatabildim mi cris efendi

Sent from my Artes i701 using Tapatalk 2

50 metre önde koşuya başlayıp 30 metre geride bitiriyorsan eğer profesyonel ol ve emekli ol.

Yerleş dağa topla aileni geniş bi ev yaptır bahçene domates salatalık ek onlarla falan uğraş. Senlik iş değil bunlar. Daha ilk geldiğinde çıldırtmıştın beni 11'de seni gördükçe fatih terime şaşırıyorum ve açıkcası maç izleme hevesim kaçıyor. Devre arasından sonra sen bizi tanıma biz seni tanımayalım

100 yilin fiyaskodu.. bu herifi transferin son gununde nasil bi aki gidip alip getirir.. anlamiyorum.

Bu sene Amrabat'la beraber içime sinmeyen başka bir transferdi Cris.Gerek yaşı gerekse de Ujfa'nın sakatlığından sonra Kolo Toure'yle başlayan transfer rivayetlerinin bu adamla son bulması kendisine karşı temkinli ve ön yargıyla yaklaşmamıza sebep oldu.Sözleşmesinde ise bildiğim kadarıyla belli bir maç limiti var ve bunu doldurduğu an kontratı otomatikman 1 yıl daha uzuyor.En kötü sezon sonunda muhakkak yollarımızı ayırmalıyız.Tabi bunun içinde evvela oynatılmaması gerekiyor.

diyicek laf bulamıyorum. canım galatasarayım hangi oyunculara kalmış

Yönetim Ujfa'nın sakatlanmasından sonra kısa zamanda büyük bir transfer hatası yapmamak için kısa vadede Cris'in iyi bir tercih olacağını düşündü ama şu bir gerçek ki bu düşüncelerinde çok yanıldılar. Kafasında futbolu bitirmiş zaten Cris.

ucuz etin yahnisi , sonra pismis kelle gibi siritip ''ucuza mikemmel transfer yaptik efenim'' diye milleti keklemeye calisirlar

herkes enayi bir siz akillisiniz , 2 gun de kalsa Cris'ten iyisi alinirdi eger is biliyorsan

gecen sene oynadigi maclarin hepsinde hatasiz oynayan gokhan zan barosla birlikte fatih terimin sacmaliklarina kurban giderken bu allahin keli her mac oynuyor sacmaliga gel

Geri
Üst Alt