#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

35 yasindaki adama 1.5 milyon verip getirdik.

devre arasi cerhal gönderilmeli

Tecrübeli diye 40 lık dedeyi alırsan olacağı bu. Alt yapıdan Semih'in yanına bir genç daha monte etsek daha iyiydi. Artık ujfadanda hayır gelmez.

are you player?

G.zan oynasin daha iyi. En azindan yabanci kontenjani doldurmaz. Cris'ten iyi oyuncu kesinlikle.

Bir de 25 maç oynarsa sözleşmesi otomatik uzatılacak diye bir madde var dua edelim de 24 maçta kalsın..

daha kendi takımında 11 e giremeyen adamı neden alırız acaba?

Bunun ne olduğu belliydi zaten, bilmem kaç tane defans oyuncusunun arasından seçip almak hata idi.

Tecrubesiyle defansi toparlayabilecegini dusunmus ve cris-semih veya cris-dany tercih edilmeli demistim.

Ama bu kadar yavas oldugunu ben de anlayamamisim.

Ozellikle onde oynadigimiz ve arkada acik verdigimiz maclarda bu defo cok daha fazla one cikti.

Bunu kolay kolay söylemem bir futbolcuya; Defol!

Cris in suçu yokki Onu alanlar suçlu. Senin elinde defans adamı 1 tane doğru düzgün adam kaldı bu sezon: semih. Oda genç. Biz büyük kulubuz dimi ama elimizde doğru düzgün 1 stoper var 2.sini alamadık. İşte boyle olmaz bu işler.

Bu adam bızım altay tankından daha ağırdır...bunu sokaktakı adam bıle yanından topu atarak geçebilir.bizim gibi saldırarak oynayan bir takımda yeri yok, anca kapanan takımda iş yapar..Karabukluler bıle her defasında kolayca çalım attılar..

Adam çok iyi ofsaytı bozuyo yalnız, müthiş :o

Suç bu adamda değil. Umursamaz olduğunu düşünmüyorum, kapasitesi belli. Ama sen defansı önde kuran bi takım olarak bu oyuncuya takımında yer veriyosan sorun oyuncuda değil, sendedir.

Gol pozisyonunda kaleye en yakın isimdi ofsaytı bozuyordu baya bir metreden gol olduğunda da kaleye en uzak adamdı. Siz düşünün gerisini bu adam bir defans.

Geri
Üst Alt