önceki sayfalar futbol cahillerini net olarak göstermektedir..ve fb medyasının gazına gelip meloyu bile begenmemeye başlayan tipteki bu taraftar kitlesi kulup geleceğimizin en büyük tehlikelerinden biridir.

Pitbul yapta gülelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaa abi zaten yaşlanmıştı.. antipatik adam yaaa.. paragözün biri yaaa.. koşamıyordu bile yaa... takım arkadaşları bile sevmiyor yaaa...

Evet kardeşim çok haklı çıktınız. Takım deli gibi koşuyor,takımdaşlık üst düzey,takımda herkes boş sözleşmeye oynuyor..

Melo kafasında Galatasarayı bitirmiş siz Melo diyorsunuz ya.

Melo'yu gondermeyeceksin eger gonderiyorsan yerine orta seviye bir on libero alsan bu hallere dusmezdik.Jem ile bilal ile Jose ile melonun yerini nasil doldurmayi planladin acaba cok merak ediyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ediyorum gitsin dedim, iyi ki gitmiş. Adam efsane olarak kaldı. Belki kalsa bu adam da o kadar emeğine rağmen harcanacaktı. En doğrusunu yaptı. Kızdık falan ama, en doğrusuymuş.

Melo bu takımın omurgası dedik yeri kolay dolmaz dedik. Ya ama formsuz koşmuyor geriye artık eskisi kadar bilmem ne.
Orta sahanın ve takımın ruhunu son günde satık resmen be.

Melo gibi biri olsa o şişirilen topların çoğunu alırdık be. Takımda kafaya çıkabilen tek adamı da gönderdik.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melo olsaydı donk denen arkakadaş at gibi dolaşamazdı ortasahada bu net belli

Melo Galatasarayi o kadar seviyorsa gitmemeliydi. O kadar basit.

sabri gibi eşşek berberi adamın boğazına sarılıyor gık demiyorlar.
fenerli medyanın gazına gelen bazı taraftarlar sezon kampına geç katılıyor gitsin diyor
paragöz adamdır gitsin diyorlardı..
sanki diğerleri babasının hayrına oynuyordu ..
hamit gibi adam geldiğinden beri yattı melo gibi adam ameliyattan sonra çok kısa zamanda sahaya çıktı yine de yaranamadı ..
sonra bizi kafasında bitirdi diyorsunuz.
bitirir tabi.
hamit gibi adam el üstünde tutuldu melo gibi adam dışlandı .
.

Son düzenleme:
abi hala anlamıyorsunuz meloyu herkes çok seviyor ama adam bizden gitmek istedi tekrar söylüyorum GİTMEK istedi kalsaydı belki çok daha farklı şeyler konuşacaktık gittiği iyi oldu

Melo Galatasaray'ı seviyorsa gitmemeliydi değil, Sen Melo'yu ne kadar istiyodun derler adama. Sabri'nin arkasında durulduğuna şahit oldum ben bu forumda Sabri Melo olayında.

Melonun yollanışı::42:
Bilal-Jpk transferleri::ka10:
Sabrinin sözleşme uzatılışı::sarbi:
Burak-Umut forvet hattı::90::allaalla6vr::hang::mad-49:
Hamza-Dursun::devil::redface::mad-49::blue::allaalla6vr::bansign::ka10::42::asd2:

Melo Galatasaray'ı seviyorsa gitmemeliydi değil, Sen Melo'yu ne kadar istiyodun derler adama. Sabri'nin arkasında durulduğuna şahit oldum ben bu forumda Sabri Melo olayında.

• Hamza sahip çikmişti
  • Kulüple yeni sözlesme imzalanmişti

Öyle yurtdişinda Fenere laf atmakla bitmiyor bu iş.

Son transfer gününde kaçmasi onun kendi karariydi.
Kulüp kalmasini istiyordu. Hamza kalmasini istiyordu. Taraftar kalmasini istiyordu.

ben melo olsaydım sabri gibi adam boğazıma sarılsaydı yönetim ses çıkarmasaydı o dakika terk ederdim ..itin köpeğin maskarası mıyım derdim açık konuşuyorum ...melo çok geldi bu klube sahip çıkamadılar adam da sildi ve gitti. bize hamit gibi bilo gibi adamlar yarıyor ..

Geri
Üst Alt