Ben gittigine hem üzülüyorum hem de seviniyorum.

Murat'in dedigi gibi efsane olarak akillarda kalacak adam, bu bok gibi takima sen Vidal'i falan koysan bile bir halt olmaz su halimizle. Ölüler toplulugu gibiyiz.

Bu kulübün sezon arasinda ne kadar kötü yönetildiginin en güzel örneklerinde bir tanesi!!

Iki bas sorumlularin bir tanesinden kurtulduk (sir denge evlatcioglu), Dursun kelleyi kurtarmak istiyorsa devre arasinda sacmalamasin!

laga luga yapmaya gerek yok, beleş mbia alınsaydı bugün konuşulmuyor olurdu. ayrıca bu herif gönderilmedi, kaçtı.

Kaçmak isteyen adam 4 yılık mukavele imzalamaz asla.
Melo olayında başka şeyler döndü resmen ama çıkar bir gün kokusu.

Üşüyoruz Melo reyiz.. Taktik deha kurt hoca Hamza aslında senin yerini Hakan Balta ile dolduracaktı ama olmadı nedense..

Adama kaçılacak bir ortam hazırlarsan tabi ki kaçar. Zor zamanda yerlilere sahip çıkıldığı kadar sahip çıkılmadı bu adama. Şu takımın içindeki oyuncu müsvettelerinden tutun da kulübün yönetilişine kadar her şey bir sebeptir. Gitmek isteyişini nasıl yadırgayacaksın ki.

yav he he o yüzden yeni sözleşmesinde tek taraflı fesih maddesi vardı.
Olabilir bu madde ki adamın evine ailesine saldırmış bir grup taraftar.
Bir daha deneyelim olmaz ise fes ederiz düşünülmüş olabilir ki bu fes maddesi ile taraf içinde geçerlidiydi.
Sen adamı satın son saniyede. İstemezsen satmazdin

Olabilir bu madde ki adamın evine ailesine saldırmış bir grup taraftar.
Bir daha deneyelim olmaz ise fes ederiz düşünülmüş olabilir ki bu fes maddesi ile taraf içinde geçerlidiydi.
Sen adamı satın son saniyede. İstemezsen satmazdin
adam koca yaz kampa gelmedi hacı. neyi satmıyorsun?

adam koca yaz kampa gelmedi hacı. neyi satmıyorsun?
Melo ne zaman yaz kamplarına zamanında katıldıki?
O konu tartışılır geç gelmeleri tamam da satış nedeni olmamalı.
Hadi satacaksin son güne bırakıp böyle rezil ön liberosuz kalma ortalıkta arkadaş.
Melo yu böyle zamansız satıp ile şampiyonluk şansını da satilar resmen ki bunu o gün söylemiştim.

Melo ne zaman yaz kamplarına zamanında katıldıki?
O konu tartışılır geç gelmeleri tamam da satış nedeni olmamalı.
Hadi satacaksin son güne bırakıp böyle rezil ön liberosuz kalma ortalıkta arkadaş.
Melo yu böyle zamansız satıp ile şampiyonluk şansını da satilar resmen ki bunu o gün söylemiştim.
aga herif kendi gitmek istedi neden anlamak istemiyorsunuz?

aga herif kendi gitmek istedi neden anlamak istemiyorsunuz?
O 4 yılık sözleşme imzalamamadan öncede brezilyadan gideceğim dediği gibi gitmek istedi yani. Biliyoruz yani.
Nasıl ordan gelip ikna edilip 4 yılık imza atiysa yine ikna edilip en az 1 sene tutulurdu melo

Çok kötü bi topcu ayrıca saygısız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder ile aynı anda geldi işte.
Herneyse ya. Hadi satın veya satacaksin hani yerine eleman? Bide en kritik bölgem orası. Elalem elini kolunu salaya salaya orta sahayı geçiyor arkadaş

CWX-8sCWIAM_dDe.jpg

Bir daha gel gel İtalya'dan

Kara kaşlım kara gözlüm :(

Geri gel be reis çekilmiyor maçlar adam hem takımı ateşliyor hemde görevini çok iyi yapıyordu.

Geri
Üst Alt