Melo sahada biraz top oynasaydı kimse gitmesine sessiz kalmazdı.

Fenerliler ne yapsa yapsinlar, Melo'nun bize yaptigi ihaneti unutmamak lazim.

Bari gitmek istiyordu neden yeni sözlesme imzalatti?
yönetimin ihanetini de unutmamak lazım !! madem bu adam gidecekti ne diye adamla gs tv de bayrak önünde röportaj yapıp tiyatro oynadınız !!! ne diye melonun yerine adam almadınız !! inter dötünü yırttı meloyu almak için ama bizim lahmacun suratlı ismini bile söyleyemediği medel(mendel) i alamadı interden !!! demek ki amaç bilal hamit ve jem e yer açmakmış !!

3 tane Fenerli arkadaş sabah uyanır uyanmaz mesaj yazmış bana. Sanki Messiyi Ronaldoyu almışlar gibi seviniyor adamlar.

Lanet olsun sana Hamza ve Dursun. Son gün yapılır mı lan bu hain çapsızlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Güle güle adamın dibi, asla unutulmayacaklar arasına girdin. Her ne kadar yanlışların da olsa ki son dönem de özellikle, senin yaptıkların, katkıların unutulmaz. Hoşçakal Pitbull..

melo top oynamıyor diyenler inter de ağzınız açık izlersiniz nasıl top oynadığını !!

artık derbilere daha rahat çıkar rakipler psikolojik üstünlüğü kaybettik. herşey bir yana melo nun yerine nasıl adam alınmaz akıl alır gibi değil.

en sonunda orta saha evlatlara kaldı !! gitti aslan parçası melo !! medya tff ve bizim yönetim el birliği ile taraftarla melonun arasını açtı ve kurtuldular melodan !!
İnter'de oynadığı futbol bizim bir işimize yaramıyor. Orta saha kötü diyoruz bu sadece Selçuk yüzünden değil Melo yüzünden de kötü. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?

İnter'de oynadığı futbol bizim bir işimize yaramıyor. Orta saha kötü diyoruz bu sadece Selçuk yüzünden değil Melo yüzünden de kötü. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?
senin melo nefretin ne kadar fazla ise benim de melo sevgim o kadar fazla !! bunu kabul etmek neden bu kadar zor !! sonuçta senin istediğin oldu artık yerden yere vuracağınız nefretinizi kusacağınız bir melo yok !!

adam gitmeyi kafasına koymuş sizin bu agresifliğiniz ne anlamadım zorla mı tutacaksın adamı

senin melo nefretin ne kadar fazla ise benim de melo sevgim o kadar fazla !! bunu kabul etmek neden bu kadar zor !! sonuçta senin istediğin oldu artık yerden yere vuracağınız nefretinizi kusacağınız bir melo yok !!
Benim Melo'ya nefretim yok çok ta severim. Sedvdim. Ama futboluna oluşan bir nefretim var evet. Bu da onun sayesinde.

Ne güzel bi gün melosuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim Melo'ya nefretim yok çok ta severim. Sedvdim. Ama futboluna oluşan bir nefretim var evet. Bu da onun sayesinde.
şunu da söyleyim melo sonuçta bedava oynamadı deli gibi para kazandı ama sahada bize inanılmaz katkı sağladı eboue hamit yatarak para alırken bu adam sahada elinden geleni yaptı !! melo elbette gidebilir kimler gitmedi bizden !! eğer medel alınmış olsaydı gidişine bu kadar da ağıtlar yakmazdım !! ama sağolsun bizim muazzam yönetimimiz bizi birlo jem hamit çolak dörtlüsüne mahkum etti !! jose ve selçuğun her maç sakatlanmadan ve cezalı duruma düşmeden harika performans göstermesi için dua etmekten başka bir şey gelmez artık elimizden birde her puan kaybında sövecektir bu taraftar !!!

Güle güle dostum,yolun açık olsun. Sağol verdiklerine, emeğin varsa ki var benden yana helal olsun sana.

Gidenin değeri yakında anlaşılır. Bazı taraftarlarda özellikle şöyle bi algı oluştu sanki biz kendimizi bildik bileli derbilerde karşı takımı eziyormuşuz gibi mesela. Halbuki bahsettiğim ezme-ezilme-psikolojik üstünlük kavramları melo geldiğinden beri bizim lehimize işliyordu. İçerde-dışarıda yenilsek bile 4 senedir hiç ezilmedik. Arkadaşları kavga ederken arkada izleyen selçuk gibi burak gibi adamların eline kaldı takım. Diyecek bişey yok, melonun değerinin anlaşılması için çok süre geçmesine de gerek yok, yakında anlayacaksınız.

Ha şu performans olayına da bişeyler demek istiyorum, bu adam belinden ağır ameliyat geçirdi ve istese en basitinden hamit gibi götünü devirip aylarca yatabilirdi, hiç kimse de bişey diyemezdi bel neticede. Adam iyi veya kötü sahalara büyük bi iştahla geri döndü. Hataları olmuştur, kampa geç kalmasından dolayı en basitinden konya performansı da kötüydü ama heralde toparlayacağından hiç birimizin şüphesi yoktu. Bence oyuncu kaybetmekten ziyade ciddi anlamda güç kaybettik, bakalım neler olacak.

şunu da söyleyim melo sonuçta bedava oynamadı deli gibi para kazandı ama sahada bize inanılmaz katkı sağladı eboue hamit yatarak para alırken bu adam sahada elinden geleni yaptı !! melo elbette gidebilir kimler gitmedi bizden !! eğer medel alınmış olsaydı gidişine bu kadar da ağıtlar yakmazdım !! ama sağolsun bizim muazzam yönetimimiz bizi birlo jem hamit çolak dörtlüsüne mahkum etti !! jose ve selçuğun her maç sakatlanmadan ve cezalı duruma düşmeden harika performans göstermesi için dua etmekten başka bir şey gelmez artık elimizden birde her puan kaybında sövecektir bu taraftar !!!
Ben 20 yaşında oyuncuların takıma direk monte edilmesinin doğru olduğunu savunan bir insanım. Eğer koşan ve kapatan kanatların varsa Jose-Selçuk ile orayı verimli hale getirebilirsin. İkiside belli bir bölgede sabit değil geniş alanda oynayan oyuncular.

Geri
Üst Alt