- 17 Ağustos 2009
- 44.191
- 33.302
- 3.448
Melo sahada biraz top oynasaydı kimse gitmesine sessiz kalmazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetimin ihanetini de unutmamak lazım !! madem bu adam gidecekti ne diye adamla gs tv de bayrak önünde röportaj yapıp tiyatro oynadınız !!! ne diye melonun yerine adam almadınız !! inter dötünü yırttı meloyu almak için ama bizim lahmacun suratlı ismini bile söyleyemediği medel(mendel) i alamadı interden !!! demek ki amaç bilal hamit ve jem e yer açmakmış !!Fenerliler ne yapsa yapsinlar, Melo'nun bize yaptigi ihaneti unutmamak lazim.
Bari gitmek istiyordu neden yeni sözlesme imzalatti?
İnter'de oynadığı futbol bizim bir işimize yaramıyor. Orta saha kötü diyoruz bu sadece Selçuk yüzünden değil Melo yüzünden de kötü. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?en sonunda orta saha evlatlara kaldı !! gitti aslan parçası melo !! medya tff ve bizim yönetim el birliği ile taraftarla melonun arasını açtı ve kurtuldular melodan !!
melo top oynamıyor diyenler inter de ağzınız açık izlersiniz nasıl top oynadığını !!
senin melo nefretin ne kadar fazla ise benim de melo sevgim o kadar fazla !! bunu kabul etmek neden bu kadar zor !! sonuçta senin istediğin oldu artık yerden yere vuracağınız nefretinizi kusacağınız bir melo yok !!İnter'de oynadığı futbol bizim bir işimize yaramıyor. Orta saha kötü diyoruz bu sadece Selçuk yüzünden değil Melo yüzünden de kötü. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?
tabi canım Osmanlı 5 çeker intere !! interde takımmı yavSanki inter top oynuyor bizim Osmanlispor bile daha iyi oynuyor bu interden
Benim Melo'ya nefretim yok çok ta severim. Sedvdim. Ama futboluna oluşan bir nefretim var evet. Bu da onun sayesinde.senin melo nefretin ne kadar fazla ise benim de melo sevgim o kadar fazla !! bunu kabul etmek neden bu kadar zor !! sonuçta senin istediğin oldu artık yerden yere vuracağınız nefretinizi kusacağınız bir melo yok !!
şunu da söyleyim melo sonuçta bedava oynamadı deli gibi para kazandı ama sahada bize inanılmaz katkı sağladı eboue hamit yatarak para alırken bu adam sahada elinden geleni yaptı !! melo elbette gidebilir kimler gitmedi bizden !! eğer medel alınmış olsaydı gidişine bu kadar da ağıtlar yakmazdım !! ama sağolsun bizim muazzam yönetimimiz bizi birlo jem hamit çolak dörtlüsüne mahkum etti !! jose ve selçuğun her maç sakatlanmadan ve cezalı duruma düşmeden harika performans göstermesi için dua etmekten başka bir şey gelmez artık elimizden birde her puan kaybında sövecektir bu taraftar !!!Benim Melo'ya nefretim yok çok ta severim. Sedvdim. Ama futboluna oluşan bir nefretim var evet. Bu da onun sayesinde.
Ben 20 yaşında oyuncuların takıma direk monte edilmesinin doğru olduğunu savunan bir insanım. Eğer koşan ve kapatan kanatların varsa Jose-Selçuk ile orayı verimli hale getirebilirsin. İkiside belli bir bölgede sabit değil geniş alanda oynayan oyuncular.şunu da söyleyim melo sonuçta bedava oynamadı deli gibi para kazandı ama sahada bize inanılmaz katkı sağladı eboue hamit yatarak para alırken bu adam sahada elinden geleni yaptı !! melo elbette gidebilir kimler gitmedi bizden !! eğer medel alınmış olsaydı gidişine bu kadar da ağıtlar yakmazdım !! ama sağolsun bizim muazzam yönetimimiz bizi birlo jem hamit çolak dörtlüsüne mahkum etti !! jose ve selçuğun her maç sakatlanmadan ve cezalı duruma düşmeden harika performans göstermesi için dua etmekten başka bir şey gelmez artık elimizden birde her puan kaybında sövecektir bu taraftar !!!