Ne denebilirki üzgünüm

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi'den sonra ilk defa bir oyuncu bu kulübü bu kadar sahiplendi taraftarla iletişim kurdu onun yokluğunu hissedicez hagi ayrıldıkdan sonra nasıl senelerce 10 numara aradıysak artık senelerce melo tipi önlibero arıyacağız ama kimse onun yerini tutmayacak güle güle pitbull tekrar söylüyorum Melo adamdır meloya söven ya fenerlidir ya madamdır...

es kaza kalmasın lan bu

Konu başlığı "Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi" forumuna taşınmıştır.

Her şey için sağol çok ama çok şey kattın bu kulube.Benim gözümde efsanedir.
Tam zamanında gittiğin çok iyi oldu bu yıl üzülürdü 2 tarafta yoksa.

YOLUN AÇIK OLSUN #Dos3#Evet#Abi

10 numara giydin hagimiz oldun 3 numara giydin bülent kaptanımız oldun emreyi döt ettin taraftar oldun.. şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek.. hani olmaz ya seni belki biz unuturuz ama fenerliler asla unutamayacaklar yüreği sahadan büyük ADAM....

Gitmesine üzülmedim aslında 2 senedir gitmesini istiyordum ancak sinirlendiğim nokta adam gitmek istiyor madem satacaksın Bilal, JPK gibilerine para yatıracağına o paraya Mbia'yı falan alsana bu kadar basiretsiz bir yönetim hiç görmedim diyeceğim Adnanlar böyleydi. 500 bin € kar için devre arası Meira'yı göndermişlerdi Kewell stoper oynamıştı dalga geçer gibi.

Ama ben böyle hayal etmemiştim tabiki, melo gidecekti yerine mbia song sandro medel gibi birisi gelecekti.
gele gele 2 antreman topçusu geldi.

Geri
Üst Alt