Gidenin değeri yakında anlaşılır. Bazı taraftarlarda özellikle şöyle bi algı oluştu sanki biz kendimizi bildik bileli derbilerde karşı takımı eziyormuşuz gibi mesela. Halbuki bahsettiğim ezme-ezilme-psikolojik üstünlük kavramları melo geldiğinden beri bizim lehimize işliyordu. İçerde-dışarıda yenilsek bile 4 senedir hiç ezilmedik. Arkadaşları kavga ederken arkada izleyen selçuk gibi burak gibi adamların eline kaldı takım. Diyecek bişey yok, melonun değerinin anlaşılması için çok süre geçmesine de gerek yok, yakında anlayacaksınız.

Melo ile ömür boyu devam edemezdik.

Futbolcular gidici Gs kalıcı. Kimler geldi kimler gitti, çark hep döndü.

yerli tayfasıda seneye yollanır, artık avrupa'da basarı icin genc-dinamik bir takım kurmamız gerekiyor.

yerli tayfasıda seneye yollanır, artık avrupa'da basarı icin genc-dinamik bir takım kurmamız gerekiyor.
yani birtek yaşlı melo takımda :) önce melonun mu gitmesi gerekirdi ? hamit ? 32 lik süper yıldız birlo neden alındı gençleşeceksek ? umut neden oynuyor hala ? seneye bu yerli tayfa nah gider !! anca yönetim ve dengetör giderse !!

yani birtek yaşlı melo takımda :) önce melonun mu gitmesi gerekirdi ? hamit ? 32 lik süper yıldız birlo neden alındı gençleşeceksek ? umut neden oynuyor hala ? seneye bu yerli tayfa nah gider !! anca yönetim ve dengetör giderse !!

teklif geleni yollayacan, elde tutmanın kulübe bir yararı yok.

hamit'i isteyen var mı ?? hamit elde patladı.

burak'ı yönetim yollamak istedi bence ama burak efendi kalmak icin direndi.

kulüp seneye alayından temizlenecek bu konuda rahat olun. dursun-hamza'danda kurtulacaz tabi..

Hamit in durması saçma sözleşmesi feshedilmeliydi. Bilal rotasyon için alındı. Umut neden var onu hiçbirimiz anlayamıyor zaten. Sinanın önü açılmalı. Şu takım Sneijder merkezli genç ve dinamikleştiği zaman çok can yakar. Ama hala eksikler var. Başta santrafor.

Ömür boyu devam edilmesini bekleyen de yok zaten, yerine kendisi kadar olmasa da kaliteli bi adam alırdın herkes eyv derdi. Ama sen bilal jem gibi çöpleri alıp taş gibi topçuyu yollarsan teneke bağlarlar arkana

Var mi senin böyle güçlü oyuncun ?

1379938405-1096632-17409021-640-360.jpg

Ömür boyu devam edilmesini bekleyen de yok zaten, yerine kendisi kadar olmasa da kaliteli bi adam alırdın herkes eyv derdi. Ama sen bilal jem gibi çöpleri alıp taş gibi topçuyu yollarsan teneke bağlarlar arkana

rodrigez oynucak iste. jpk komisyon transferi, kim yaptırdıysa yeni gelecek yönetim hesabını sorsun.

bilal ise sneijder'in yedeği, maliyeti düsük bir oyuncu, begenmezsen devre arası anadolu kulüplerine yollarsın, efendi adam direnmez.

rodrigez'in yanında dinamo bir ön libero lazım. bir sezondur gelmelerini istedigim wanyama-clasie dicem ama ikiside satıldı. o ayarda genc ve ısıran bir merkez alınmalı ocak'ta yada seneye.

selcuk'un seneye ilk 11'de yeri yok.

Var mi senin böyle güçlü oyuncun ?

1379938405-1096632-17409021-640-360.jpg
Yaşlandı artık gitme zamanı en çok 1 sene oynardı performanslı o da bizde değil..
Onun gidişine üzülmek yerine en az onun kadar iyi oyuncu bulmak yapılması gereken
Hatta bunun için klüpte farklı birimler var bir sürü aylıkla çalışan...!!

Ben böyle rezil basiretsiz yönetim görmedim. Allah emeği geçenlerin belasını versin

Yaşlandı deniliyorda yerine oynayacak kişiyle aynı yaşta. Gençleştirme operasyonu vs. katılmıyorum. Telles,Bruma neden gitti? Bilal Kısa neden alındı?

Genç olarak sadece Jose ve kiralık Denayer alındı. Carole artık 24 yaşında genç değil. Gitmesi doğrudur veya yanlıştır ama saçma argümanlar sunmayın.

Sebebi çok basit; Bazı yerliler istemiyordu.

Yaşlandı deniliyorda yerine oynayacak kişiyle aynı yaşta. Gençleştirme operasyonu vs. katılmıyorum. Telles,Bruma neden gitti? Bilal Kısa neden alındı?

Genç olarak sadece Jose ve kiralık Denayer alındı. Carole artık 24 yaşında genç değil. Gitmesi doğrudur veya yanlıştır ama saçma argümanlar sunmayın.

Sebebi çok basit; Bazı yerliler istemiyordu.

Renktaş avrupa nın sağlam takımları 27 ye kadar düştü şimdilerde 29 dan itibaren hem para kazanıyor gönderip hem de yerini daha dinamik ve genciyle dolduruyor
İnceleyebilirsiniz efem takımların transferlerini

O bölge ve bizim takım itibariyle dinamizmi kalmamıştı melonun
geçen sene iyice düşüşteydi
ama melo takımdaki en iyi adamlardan biri halen
çünkü takım çok zayıf oyuncular kalitesiz

Yerine kim oynayacakmış??
Yerine oynayacak çapta adam takımda yok bu bir
ikincisi alınmadı

Hamzaya ve yönetime dellenip gerçekçi düşünmemizi kaybetmeyelim lütfen

Arzuladığımız BÜYÜK takım olmak istiyorsak ASY nin hedefi koyduğu gibi;
Yapmamız gerekenler şu an yaptıklarımız ve bugune kadar yaptıklarımız değil...!

Son düzenleme:
bide bunların macını mı ızlıcez haha bidon melo

Inter forması hoşuma gitti, almayı düşünüyorum. Arkasına da Melo yazdırırım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt