futbolcu olmasa kesin şovmen olurdu...

katkıları için minnettarım.
Ama bu sene gitmesi herkes için en hayırlısı oldu.

GS da kalsa yarardan çok zararı olurdu. Çünkü kafasında GS da oynamak yoktu.

Yolu açık olsun.
Cem yavrum hadi soyadın gibi uç burdan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeteneksiz yerli oyuncular ve buna canak tutan yerli sevici hoca soguttu bu herifi takımdan.Hicbir zaman korumadılar bu adamı sahada.3 sene önce Kadıköy'de tek basında 3 Fener'liye atar gider yaptı adamlar Melo'nun etrafını sardı yanındaki Selcuk arkasında döndü gitti.Keza iceride bir Bjk macı vardı.Oguzhan bebesi Veli ile dalastı yine yanındaki Burak müdahil olmadı.

O degil de Terim'in ilk senesindeki takımımız cok güzeldi.Sempatik ve kaliteli tabiri caizse adam gibi adamlar vardı.Muslera'dan Elmander'e Riera'dan Ujfaulisi'ye.Ne yazık ki çok koruyamadık o kadroyu.1-2 seneye dağıldı takım.Elmander sakatlandı Burak filan geldi ondan sonra çöküşümüz başladı zaten.

Melo'ya gelirsek,bambaska bir adamdı Melo.İnter formasıyla görünce bi de o hırslı halini görünce fena oldum.Cok özleyecegim,özleyecegiz.

Kim yolladıysa helal olsun doğru bir iş yapmış 2 dkda takımını satan adama Melo denir

Kim yolladıysa helal olsun doğru bir iş yapmış 2 dkda takımını satan adama Melo denir
Renkdash guzel 1 kuş resmi bulamadım nette, galeriden seçtim idare et

uploadfromtaptalk1442851244065.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan Şaş'ı yuhalayanlar Arda'yı yuhalayanlar ve Selçuk'u yuhalayanlar aynı kesimden anlayana ;)

Melo'nun transfer süreçlerine bakan nasıl bir adam olduğunu anlar Melo sizi değil parayı seviyor.

Yaptığı son RT efsane :) Yerine futbolcu bulunur ama böyle karakter zor bulunur be :(

İleride hocamız olmasını çok isterim. Böyle hırslı oyuncular daha başarılı olur her zaman.

Yaptığı son RT efsane :) Yerine futbolcu bulunur ama böyle karakter zor bulunur be :(

İleride hocamız olmasını çok isterim. Böyle hırslı oyuncular daha başarılı olur her zaman.

Bu resmi mi diyorsun? Vallah hala bizde oynasaydi yine ceza verirdi namussuz TFF.

CPsL09CUYAAgSxd.jpg

Böyle sert adamlar ancak bizim simarik yerlilerin üstesinden gelir zaten, yumusak hocalari hemen harciyorlar.

Bu resmi mi diyorsun? Vallah hala bizde oynasaydi yine ceza verirdi namussuz TFF.

CPsL09CUYAAgSxd.jpg

Böyle sert adamlar ancak bizim simarik yerlilerin üstesinden gelir zaten, yumusak hocalari hemen harciyorlar.

aynen :) Eski Atletico'lu Simeone nasıl Atletico'da başarılı olduysa bizim Simeone'miz olabilir. Simeone aşırı agresif biriydi ve takımını da böyle oynatıyor.

Hasan Şaş'ı yuhalayanlar Arda'yı yuhalayanlar ve Selçuk'u yuhalayanlar aynı kesimden anlayana ;)

Melo'nun transfer süreçlerine bakan nasıl bir adam olduğunu anlar Melo sizi değil parayı seviyor.

sen git leşçuk'u avatar yap sana ne melo'dan ..
zaten diğerleri babasının hayrına oynuyor..

aynen :) Eski Atletico'lu Simeone nasıl Atletico'da başarılı olduysa bizim Simeone'miz olabilir. Simeone aşırı agresif biriydi ve takımını da böyle oynatıyor.

Iste burada cok degisik sorunlar ortaya cikabiliyor. Bizim ülkede futbolcular kosmayi sevmiyor, zihniyet bozuklugu var. Simeone nin takimlari tabiri caizse köpek gibi kosuyor savasiyor. Bu düsünceyi asilamak lazim önce futbolculara. Bizim simarik yerliler daha taktik analizlerle falan ugrasmayi sevmiyor. Hatirliyorsundur Prandeli döneminde video izlettirmek istiyordu oyunculara ama bunlar sikildiklari icin istemiyorlardi. Iste böyle bir zihniyet ile ugrasiyoruz bu ülkede. Sonra niye gelismeyiz diye millet soruyor.

Fiorentina macinda 11.227 km kostu. İnterde en cok kosan 2.oyuncu. 2.55 Jog, 8.083 kosu, 0.594 sprint.

Daha Bilal'in ilk geldigi gün Hamza Melo'yu göndermek icin elinden gelenini yapacak yazmistim. Vardir arsivlerde. Düzeltiyorum, ara transferde dedikodusu ciktiginda yazmistim. Cünkü adam Bilal'i oynatmak istiyor mutlaka.

Bakin bugün 11'de kim oynuyor? Bilal. Kim hakediyor? Jose.

Son düzenleme:
Şu rezil halimizde bile dün Melo orta sahada olsaydı maçı güle oynaya kazanmıştık. Dünkü orta sahayı izlerken "ah Melo olacaktı ki" demeyen kalmamıştır.

Geri
Üst Alt