Özledik 3 ayda be Melo.

ben gittiği gün özlemiştim..

yaşın 36 olmasının en önemli avantajlarından biri böyle inanılmaz tutmuş adamların bozuk para gibi harcanmaması gerektiğini öğreniyorsun yıllar içinde..

o gün de dedik "gitsin" diyenlere: çok ararsınız..

10 küsur sene hagi aradık.. umarım bir 10 sene de melo aramayız.. gelmiş geçmiş en iyi ön liberomuzdu.. tartışmam bile.. oynarken kıymetini bilmiyor ergen taraftarlar tek gördükleri orta saha melo olunca..

selçuk gitsin onu da arayacağız..

Şu pasları müthişti be.Özellikle Riera ile Eboue de topları çok güzel kontrol ediyordu.Atılan pasların hepsi iyi kontrol edilmiş.1 tanesi dışında 0.55 :42:

https://www.youtube.com/watch?v=QHCelaqhHHA
Onun da Burak olması ne tesadüf :D
Ömrümüzü yedi yahu bu adam,3.5 sezondur bu herif takımın forveti, vallahi iyi dayandik yine.

Yalnız videoyu izlerken de iç cekmedim değil; sağda eboue,solda riera..çok teknik topçulardı be.nedense tutan bir oyuncuyu gönderince yerine onu aratmayacak bir adamı uzun süre koyamiyoruz.

:red:

Meloyu gönderen Hamzaya , Yönetime, ve cahil taraftara selamlarimi iletiyorum.

Melolar, Drogbalar, Keitalar, Lincolnlar gider,

Buraklar, Sabriler, Umutlar kalir

Galatasarayda gerizekali dolu.

Melo gitsin diyen bir suru kisi vardi burda. Neymis oynamiyormus, tatilden gec geliyormus, falan mis filan mis diye. Biz giden hic bir oyuncunun yerini iyi bir oyuncuyla doldurmuyacagimizi bile bile nasil izin verdik bu adamin gitmesine ya.

yine mal mal konusma lan

meloyu savunacagim diye kendini rezil ediyorsun

melo'yu geçen sezon begenmedim ama donk'dan daha iyi net.
Bu forumda senden daha rezil ikinci bir insan evladı varmı acaba o kadar alçaksınki birde geri vites yapıyorsun defol git gözüm görmesin seni

Bu forumda senden daha rezil ikinci bir insan evladı varmı acaba o kadar alçaksınki birde geri vites yapıyorsun defol git gözüm görmesin seni

o 18,889'in 18,888 mesajin Berat Yesir gibi yazmakla geçti

Onu bile beceremiyorsun

Futbolla alakali birsey demeyeceksen beni altnti yapma ergen kardeşim

Iyi forumlar

yine mal mal konusma lan

meloyu savunacagim diye kendini rezil ediyorsun

melo'yu geçen sezon begenmedim ama donk'dan daha iyi net.

o begenmedigin Melo olmasaydi daha cok gol yiyip belki sampiyon olamazdik. Melo demek otomatikmen herseyden üstün olmak demektir. Kimse seni ezemiyordu (ligte). Bi foulle bi bagirmayla herseyi degistiriyordu

İkiki tartismaya girmemeniz gerektigini daha kac kere dememiz gerekiyor.

Edebiyle tartismayi bilmiyorsanix tartismayin arkadas.

Ayrica sukru her hafta birileriyle tartisma icindesin uyari almadan yilin ilk cezasini alirsan sasirma

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkiki tartismaya girmemeniz gerektigini daha kac kere dememiz gerekiyor.

Edebiyle tartismayi bilmiyorsanix tartismayin arkadas.

Ayrica sukru her hafta birileriyle tartisma icindesin uyari almadan yilin ilk cezasini alirsan sasirma

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

not edildi.

o 18,889'in 18,888 mesajin Berat Yesir gibi yazmakla geçti

Onu bile beceremiyorsun

Futbolla alakali birsey demeyeceksen beni altnti yapma ergen kardeşim

Iyi forumlar
Olum cidden x'sin ya benden ötede yaşa defol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kavga etmeyin beyler size yakismiyor, kimine gore Melo kimine gore Donk goruslere saygi duyalim lutfen. ;)

Donk gelecegine Melo gelsin dedim Ozan Puki'de boş yere provoke ediyor. Hakaretler yaziyor.

Melo'dan bu kadar nefret etmek normal degil arkadaş

Neyse

Geri
Üst Alt