2011 Emre
2012 Melo
2013 Melo
2014 Topal, Emre
2015 Muslera, Melo, Sneijder
2016 Atiba
2017 Atiba

Aynen Oğuzhan 250 milyonluk toçu olan :D

Şampiyonluğu getiren isimlermi bu yazdıkların?2014-2015 Galatasaraya Meloyu yazıyorsan hiçbirşey demiyorum Yasin hatta Burak bile daha çok katkı vermiştir emin olabilirsin.Bjk'de sadece Atiba yazmışsında kusura bakma Gomez-Talisca-Sosa-Oğuzhan gibileri olmasa Atibanın anlamı bile kalmaz bana göre.2012-2013 Meloya eyvallah diyorum bu arada o konuda sıkıntı yok yalnız Melo denmez ama yazılır.İlk yıla Elmander,Selçuğu ikiyede Muslera ve Drogbayı yazarım yanına.

Şampiyonluğu getiren isimlermi bu yazdıkların?2014-2015 Galatasaraya Meloyu yazıyorsan hiçbirşey demiyorum Yasin hatta Burak bile daha çok katkı vermiştir emin olabilirsin.Bjk'de sadece Atiba yazmışsında kusura bakma Gomez-Talisca-Sosa-Oğuzhan gibileri olmasa Atibanın anlamı bile kalmaz bana göre.2012-2013 Meloya eyvallah diyorum bu arada o konuda sıkıntı yok yalnız Melo denmez ama yazılır.İlk yıla Elmander,Selçuğu ikiyede Muslera ve Drogbayı yazarım yanına.

Takımda Melo veya Atiba varsa Cenk, Burak, Yasin, Oğuzhan, Olcay farketmiyor şampiyonluğu getiriyor ;)

Takımda Melo veya Atiba varsa Cenk, Burak, Yasin, Oğuzhan, Olcay farketmiyor şampiyonluğu getiriyor ;)
Melo İntere gittiği yıl kalsa şampiyon olabilirmiydik veya ilk 3'e girermiydik dürüst bir cevap istiyorum.Senin takımın yabancı sınırının kalktığı yılda Sabri-Semih-Hakan-Yasin-Selçuk gibi isimlerden oluşuyorsa ve yabancı olarakta Carole,Jose falan varsa Meloyu değil Matici koy nafile renktaş

Melo İntere gittiği yıl kalsa şampiyon olabilirmiydik veya ilk 3'e girermiydik dürüst bir cevap istiyorum.Senin takımın yabancı sınırının kalktığı yılda Sabri-Semih-Hakan-Yasin-Selçuk gibi isimlerden oluşuyorsa ve yabancı olarakta Carole,Jose falan varsa Meloyu değil Matici koy nafile renktaş

Muslera
Linnes - Semih - Chedjou - Carole
Melo - Selçuk
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski

2015 yılındaki gibi son 5 haftaya liderle en fazla 3-4 puan farkla girerdik.

Muslera
Linnes - Semih - Chedjou - Carole
Melo - Selçuk
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski

2015 yılındaki gibi son 5 haftaya liderle en fazla 3-4 puan farkla girerdik.

Linnes-Bruma yoktu o yıl sanki Telles-Bruma kiralanmamışmıydı?Bu kadro olsa ligde zorlardık belki ama kadro bundan daha dandikti diye hatırlıyorum Meloyu dışarda bıraksak bile.Joseler Sabriler Olcanlar Bilaller kaynıyordu yav sanki Hamza style ile

Linnes-Bruma yoktu o yıl sanki Telles-Bruma kiralanmamışmıydı?Bu kadro olsa ligde zorlardık belki ama kadro bundan daha dandikti diye hatırlıyorum Meloyu dışarda bıraksak bile.Joseler Sabriler Olcanlar Bilaller kaynıyordu yav sanki Hamza style ile

Ele geçirdiler işte takımı o yıl. Bazı taraftarlar destek oldu buna.

Normalde bunu izlemeyi düşünüyordu millet.

Sabri, Carole, Bilal, Jem, Umut şovu izlediniz, ben askerdeydim.

Aynı operasyon Muslera ile Sneijder'e yapılıyor.

Melo gidince nasıl Diarra, Leiva, Matic geliyor sandınız?

Muslera ve Sneijder'den sonra Courtois ile James Rodriguez gelecek sanıyorlar herhal.

Ele geçirdiler işte takımı o yıl. Bazı taraftarlar destek oldu buna.

Normalde bunu izlemeyi düşünüyordu millet.

Sabri, Carole, Bilal, Jem, Umut şovu izlediniz, ben askerdeydim.

Aynı operasyon Muslera ile Sneijder'e yapılıyor.

Melo gidince nasıl Diarra, Leiva, Matic geliyor sandınız?

Muslera ve Sneijder'den sonra Courtois ile James Rodriguez gelecek sanıyorlar herhal.

Katılıyorum bence sorun revizyonun yapılış şeklinde.Sen takımın omurgasında bir adam olan Meloyu yollayıp Bilali alırsan tepki gelir,veya Sneijderi satıp Emre Akbaba gelirse yine aynı şeyleri söyleriz ama bu yerleri dolmayacak demek değildir asla.Yaşlanmış Melonun performansında adam kesinlikle bulmalı Galatasaray 32 yaşındaki adamının yerine benzer kalitede 27-28'lik birini koyarsanda seviye atlarsın bunu sağlamak gerekiyor.

Anca bunu dersin mantıklı bir açıklama yap hak vereyim.Bana göre bizim takımda 30+ yaşa gelmiş kim gitse bi şey kaybetmeyiz Muslera hariç kendi görüşüm.
Mantikli bir aciklamada bulundun zaten demi de mantikli bir cevap istiyorsun benden. Melonun son sezonunda ne eksik buldunda oyle konusuyorsun ben merak ediyorum.

Mantikli bir aciklamada bulundun zaten demi de mantikli bir cevap istiyorsun benden. Melonun son sezonunda ne eksik buldunda oyle konusuyorsun ben merak ediyorum.

Elimizdeki en iyi merkez ortasahaydı gittiği sene bile ben buna bişey demiyorum sadece onu yollayıp daha dinç bir isim gerekliydi diyorum.Son şampiyon olduğumuzdaki sene bile yürüyerek top oynadı o eski agresifliği ve gücünü görmüyordum kalitesine vs bişey denemez zaten 28-30 yaş aralığında ligin içinden geçmişti.

Elimizdeki en iyi merkez ortasahaydı gittiği sene bile ben buna bişey demiyorum sadece onu yollayıp daha dinç bir isim gerekliydi diyorum.Son şampiyon olduğumuzdaki sene bile yürüyerek top oynadı o eski agresifliği ve gücünü görmüyordum kalitesine vs bişey denemez zaten 28-30 yaş aralığında ligin içinden geçmişti.

Ben yanlis hatirliyorum o halde?

Melo BABA

DDr8tJMWsAAt7K-.jpg:large

Maiconla meloyu aynı dönemde oynarken görmek isterdim saha içinde itiraz edecek rakip kalmazdı :asd22:

Melo eski Melo değil ve çok para alıyor.Takımdan ayrılmalı...Pardon,Sneijder miydi Melo muydu?

Sneijdere bunu 2013-14 senesindede yapıldı....oda en efsane olduğu sezonde....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Şu kadroya yakışırdı yine. Keşke gelse.

Zamaninda keske veteranlardan bir tanesi kalsaydi, o da felipe olsaydi.

Geri
Üst Alt