Yıllık 700-800 bin euro'ya oynayıp yedek olmayı kabul edecekse gelsin. Hırsı ve sinerjisiyle fark yaratır. Ama daha üstü paralara kesinlikle hayıe, yaşlandı artık. Brezilya'daki son dönem performansı da pek iç açıcı değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melonun futbol kariyeri bizde yaşadığı fıtık sakatlığından sonra bitmişti tamam döndü geldi ondan sonra ama fıtık bir topçuyu bitirir bir daha hiçbir zaman o kadar eskisi kadar vücudunu kullanamazsın performansına yansır. yoksa melo da atiba kadar oynardı heralde bu yaşında. bence şuan hiç beklemeden futbolu bırkaıp antrenörlük kurslarına girmesi lazım.

melonun futbol kariyeri bizde yaşadığı fıtık sakatlığından sonra bitmişti tamam döndü geldi ondan sonra ama fıtık bir topçuyu bitirir bir daha hiçbir zaman o kadar eskisi kadar vücudunu kullanamazsın performansına yansır. yoksa melo da atiba kadar oynardı heralde bu yaşında. bence şuan hiç beklemeden futbolu bırkaıp antrenörlük kurslarına girmesi lazım.

sen aston villa'da oynarken fitik olmustun. yanlis mi hatirliyorum pukicim?

sen aston villa'da oynarken fitik olmustun. yanlis mi hatirliyorum pukicim?

bahsettiğin takımda oynamadım. Ben hep dinamo gibiydim MR a girmişliğim bile yoktur ersincim.

reys kızma ama sana bu capsi atmazsam içimde patlar. :DD

7MMM1a.jpg

ne zaman instagramda canlı yayında görsem bir tane adam vaaz veriyor onu dinliyor melo ve ailesi :D :D

Hahahaha kudurtmuş resmen

Has cimbomlu Galatasarayın evladı felipe

TapaTalK

Hahahaha bu adam her yönüyle efsane ya :asd:

Yilin trollügü olmus resmen :D

Geri
Üst Alt