3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Dalga mı geçiyosun Umut sende ya... :D:D

Bundan bahsediyorum. Burda yazmıyor.

987yhw.png

Anketi açarken 2 seçeneği var.Göster veya gösterme diye.Baştan öyle açılmamış

Bu bakis siradaki rakibimiz Murat Kilic'a. ;) Iyi geceler herkese.

cristiano_ronaldo.jpg

Göreceğiz... Neyseki maçları oynatan kişi Mert yoksa bilemiyorum artık. İkinci turda özellikle seni beklerim karşıma... ;) :D

Yarı finalde görmek isterim seni Erhan. Çeyrek finalde elenip üzülme :)

Yarı finalde görmek isterim seni Erhan. Çeyrek finalde elenip üzülme :)

Göreceğiz diyorum. Ben hiç bir şey için emin konuşmam Umut.. Seninle karşılaşırsam, tabi elenmessem veya elenmessen... O zaman özellikle bir taktik oluşturucam. Maçımı izlediysen tek pozisyon verdiğimi ondada golü yediğimi görmüşsündür... :)

İlk turun MVP'si

dev-final-maci-bunyamin-gezer-yonetecek_o.jpg

Göreceğiz diyorum. Ben hiç bir şey için emin konuşmam Umut.. Seninle karşılaşırsam, tabi elenmessem veya elenmessen... O zaman özellikle bir taktik oluşturucam. Maçımı izlediysen tek pozisyon verdiğimi ondada golü yediğimi görmüşsündür... :)

Senin takımının benimkinden üstün olduğu bariz zaten. Şans işi bunlar, sonuçta bizim oynadığımız yok. Takaslarla takımı olabildiğince güçlü hale getirmeye çalıştım, ilk halinden de çok daha büyük bir gelişme gösterdiği bariz takımın ama bir yere kadar. Yapacak bir şey yok, bakacağız artık. Ben büyük ihtimalle 2. çıkarım kendi grubumdan. Senin de 1. çıkacağını düşünerekten çeyrek finalde eşleşmemiz muhtemel.

Senin takımının benimkinden üstün olduğu bariz zaten. Şans işi bunlar, sonuçta bizim oynadığımız yok. Takaslarla takımı olabildiğince güçlü hale getirmeye çalıştım, ilk halinden de çok daha büyük bir gelişme gösterdiği bariz takımın ama bir yere kadar. Yapacak bir şey yok, bakacağız artık. Ben büyük ihtimalle 2. çıkarım kendi grubumdan. Senin de 1. çıkacağını düşünerekten çeyrek finalde eşleşmemiz muhtemel.

Faruk Mert'in çok hızlı adamları var. Bir terslik olmassa kazanabilirim ama, oda kazanabilir. Ben berabere biter diye düşünüyorum bakalım. :D

Faruk Mert'in çok hızlı adamları var. Bir terslik olmassa kazanabilirim ama, oda kazanabilir. Ben berabere biter diye düşünüyorum bakalım. :D

Her türlü bir mucize takas falan yapacak olmazsam çeyrek finalde elenirim :D O yüzden 1. ya da 2. çıkmamın pek manası olmuyor, gruptan çıkmak yeterli gibi :D

Her türlü bir mucize takas falan yapacak olmazsam çeyrek finalde elenirim :D O yüzden 1. ya da 2. çıkmamın pek manası olmuyor, gruptan çıkmak yeterli gibi :D

Mesut'un bir topuda direkten dönmüş benim maçımda 25-30 metre civarnda bir şutunda.. Bir de Vucinic 1 gol 1 Asist fena oynamış. Rooney arı gibi çalışmış. Terry ve Bonucci'den top geçmiyor.. Javi Martinez biraz ağır kalıyor ama onun arkasında da Bosingwa açıklarını kapatmaya çalışıyor. Sen kimleri transfer ettin kadronu yaz bakim taktiğinle beraber.. ?

Şu anket olayınıda bok ettinizya harbi helal olsun:D

Anket olayında tarafıma hakaretlerde bulunulmuş, bunları dikkate aldım ve size hak verip anketi olması gerektiği gibi düzenledim. Teklif edilen yüksek rüşvetlerden dolayı bir anda kendimi tutamadım.

La ankete 1 kişi bali beni favori göstersin :mad: :D

Neden kadroların son hali yazmıyor arkadaşlar. Bugün rakipte kim var kim yok bilmiyorum.

İkinci maçları kaçta oynatacksın Mert? Akşam olmadan bitirsen iyi olur bence.

Rakip takımların ne oyunu ne takımı ummmrrummdaa degil bizim ne yaptıgımız ve yapıcagımız önemli Bugun 2 de 2 yapıp namaglup ilerlemek istiyorum.

Geri
Üst Alt