3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Anıl nasıl oluyorda ilk sırada oluyor yahu , benim takim ezer onun takimini........

GSCFM Duyurusu:

* Nuray Fahri profesyonellige aykiri aciklamalari sebebiyle 1000 TL para cezasina carptirilmistir.

Bilginize

Nuray, tek transfer yaptım oda senden, Mesut Özil bir gol attı ilk maçında bir topda direkten döndü. Vidal ne durumda... :D

Nuray, tek transfer yaptım oda senden, Mesut Özil bir gol attı ilk maçında bir topda direkten döndü. Vidal ne durumda... :D

Pişman değilim hiç abi iyi oynuyor adam , benim takımı batıran J.Navas adam aldlığı her topu taç çizgisine kadar göturup , kaybediyor bende evde sadece sovuyuorum :D , bide çok geri pas yapıyor takım bunu haletmek lazım :)

GSCFM Duyurusu:

* Nuray Fahri profesyonellige aykiri aciklamalari sebebiyle 1000 TL para cezasina carptirilmistir.

Bilginize

Açıklama : Anıl Öveycenikin takımını kollayanların bu açıklamaları yapması bizi duşundurdu .

GSCFM Federasyonundan Tekzip:

* Nuray Fahri'ye biraz az dusunmesini tavsiye ediyoruz.

Bilgisine

Bu sefer sondan baslasin videolar :) . Olmaz mi ? :p

Pişman değilim hiç abi iyi oynuyor adam , benim takımı batıran J.Navas adam aldlığı her topu taç çizgisine kadar göturup , kaybediyor bende evde sadece sovuyuorum :D , bide çok geri pas yapıyor takım bunu haletmek lazım :)

Bir kadronu yazsana buraya hangi oyuncu hangi pozisyonda oynuyor. Ona göre yardımcı olurum istersen. :)

Açıklama : Bu yaptıkları açıklamalardan sonra GSCFM Federasyonununu istifaya davet ediyoruz , bundan sonra GSCFM Federasyonunu istifa etmesini sağlamak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.

Videolar akmaya başlasın Mertttttttt. :D

GSCFM Duyurusu:

* Bakkaldan sigara alamayacak arkadaslarin bizi istifaya davet etmesine sadece GULUYORUZ.

Açıklama : Bakaldan sigara almak o koltuğa oturup duyuru yapmaktan daha zordur.

Duyuru:

* Evet

Son bir maç kalmış nerdeyse tüm maçlar oynanmış ondan sonra upload'a başlar. Yani daha var maçların yayınlanması için...

Bu sefer D grubundan başlansın maçlar yayınlanmaya. En son maç benim olduğu için sıkılıyorum beklerken.

Geri
Üst Alt