3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı

Dağıtılma şeklini Mert kendi insiyatifine göre yapsa, yani eşit şekilde dağıtsa nasıl olur ? Şimdi mesela dediğiniz doğru sizin gruptaki takımlarda iyi oyuncular yokda ya diğer şekilde yapınca dengesiz oyuncular gelirse 1-2 takıma ne olacak ?

Lan gol atamadan elendik ona yanıyorum

Mandanda

G.Gönül

Juan

Luisao

Cissokho

Carrick

Hernanes

Cahill

Pato

Robben

Torres bu kadro nasıl sıfır çeker be bursa kadar olamadık :o

Kaleci, Defans ve Defansif Orta Saha zayif.

En önemli bölgeler.

Dağıtılma şeklini Mert kendi insiyatifine göre yapsa, yani eşit şekilde dağıtsa nasıl olur ? Şimdi mesela dediğiniz doğru sizin gruptaki takımlarda iyi oyuncular yokda ya diğer şekilde yapınca dengesiz oyuncular gelirse 1-2 takıme ne olacak ?

En azından rastgele olacak. Rastgele olduğunda bir şey diyemezsin yani, sonuçta profesyonel bir sistem yürütmüyor burada Mert. Ama bu draft sisteminde bize iyi gelme ihtimali yok, size de kötü gelme ihtimali yok. Anlatabiliyor muyum neden eşitsizlik doğduğunu?

Mert tamamen şeffaf ve adil bir yöntem benimsemek istediği için bence kendi insiyatifi ile dağıtmaz. Ha dağıtsa Anıl'ın ve Cenk'inki gibi kötü takımların yararına olur ama o zaman da eşitlik olmayabilir. Güçlü takımlar rahatsız olabilir bu durumdan.

A'dan C grubundakilere B'den D grubundakilere?

Kabul mudur?Cevap bekliyorum daha drafta başlamadım.

Sakin olun arkadaşlar Murat'ı elerim ben. ;) :D:D

En azından rastgele olacak. Rastgele olduğunda bir şey diyemezsin yani, sonuçta profesyonel bir sistem yürütmüyor burada Mert. Ama bu draft sisteminde bize iyi gelme ihtimali yok, size de kötü gelme ihtimali yok. Anlatabiliyor muyum neden eşitsizlik doğduğunu?

Bence bu tamamen şansa dayalı bir şey olur. Kendi insiyatifine göre dağıtsın. Herkesin tatmin olacağı bir şekilde, eğer birilerine aşırı derecede güçsüz oyuncular gelirse çok kötü bir çeyrek final olur. Ben mesela sağ beksiz oynuyorum. Koydum oraya birini ama hiç bir işe yaramıyor..

A'dan C grubundakilere B'den D grubundakilere?

Kabul mudur?

Mert reis, senin belli gruplardan belli gruplara atma isteğin olayın daha kolay olacak olmasından mıdır? Öyle değilse bence direk hepsini ortak bir havuza alıp rastgele yap. Ama bu verdiğin örnek biraz daha adil olur yine de.

Bence bu tamamen şansa dayalı bir şey olur. Kendi insiyatifine göre dağıtsın. Herkesin tatmin olacağı bir şekilde, eğer birilerine aşırı derecede güçsüz oyuncular gelirse çok kötü bir çeyrek final olur. Ben mesela sağ beksiz oynuyorum. Koydum oraya birini ama hiç bir işe yaramıyor..

Ben Mert'in insiyatifinin adil olacağını bildiğim için sorun teşkil etmez bana bu. Bu ilk sistemde B grubu Fatih Can nedeniyle çok avantajlı oluyordu. O yüzden rastgele önerdim çünkü adamda Etoo, Ribery, Essien alayına yani :D

İnsiyatife göre ya da rastgele ortak havuzdan draft en mantıklıları.

Mert reis, senin belli gruplardan belli gruplara atma isteğin olayın daha kolay olacak olmasından mıdır? Öyle değilse bence direk hepsini ortak bir havuza alıp rastgele yap. Ama bu verdiğin örnek biraz daha adil olur yine de.

Hiç adil olmaz Umut Eto falan Murat Kılıç'a giderse turnuva daha çeyrek finalde biter.

A'dan C'ye

B'den D'ye

C'den A'ya

D'den B'ye

Bu şekilde yapıyorum.Hayırlı olsun.1 kaleci,1 bek,1 stoper,1 merkez ortasaha,1 kanat,2 forvet gelecek her takıma.18 kişilik kadro.

Kaleci, Defans ve Defansif Orta Saha zayif.

En önemli bölgeler.

Mandanda tevezin golünde hatası vardı ama çok iyiydi turnuvada defansta isim olarak sıkıntı var gibi gözüküyor ama oyunda öyle değildi en güçlü bölgem hücum gibi gözüküyor ama turnuvadan elenmemize sebep olan kişilerdi pato torres gelirse sevinmeyin takımın içine mıçtılar

A'dan C'ye

B'den D'ye

C'den A'ya

D'den B'ye

Bu şekilde yapıyorum.Hayırlı olsun.1 kaleci,1 bek,1 stoper,1 merkez ortasaha,1 kanat,2 forvet gelecek her takıma.18 kişilik kadro.

Güzel olur. Ama bir an önce olsun artık. :)

Yada Draft yapma aga. Yine tartisma fln çikacak. Boyle birak kalsin.

Yada Draft yapma aga. Yine tartisma fln çikacak. Boyle birak kalsin.

15 dakikadan oynanacak çeyrek finaller falan, oyuncular biter Hakkı. Normal olarak yedekli sistem daha mantıklı olacak. Zaten takaslar için de daha iyi olur yedekli sistem.

Bizim grup olay oldu iyimi vay be :)

Ulan bize duse duse grup A dustu:o

15 dakikadan oynanacak çeyrek finaller falan, oyuncular biter Hakkı. Normal olarak yedekli sistem daha mantıklı olacak. Zaten takaslar için de daha iyi olur yedekli sistem.

Ha takas sezonu geri açilacaksa o zaman sorun yok.

Kanka 5 dakikalik oyunla 30 dakikalik oyun arasinda oyuncu yorulmasi olarak fark olmuyor yapay zeka onu ayni kabul ediyor . :)

Geri
Üst Alt