3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | FİNAL ZAMANI

Cenk Yelkenci-Uğurcan Özdinç finalde karşılaşacak. Uğurcan kazanır gibi geliyor bana. Çok net galibiyetler aldı şimdiye kadar..

Yeni turnuvada Umutla benim kuracağımız takım karşısında kimsenin şansı olmayacak.

Maç sonu açıklaması : Demek ki çok konuşmak ile olmuyormuş bu işler.Çocuklarımı tebrik ediyorum.

Kutlamayı finalden sonra yapacağız.

Ooo finale çıkmışız :cool:

Mert bu turunuva bittigi an yenisine baslamaliyiz. Transferde yine s.ciyor yonetim. Hic degilse boyle seyleri unutturacak bir seyler olsun.

Gençler gecikme için özür bir işim vardı yeni gelebildim.Şimdi final maçını oynatıyorum hazırsanız.İyi olan kazansın :)

Finalistlere basarilar , umarim kotu oynayan kazanir.

Mert bu turunuva bittigi an yenisine baslamaliyiz. Transferde yine s.ciyor yonetim. Hic degilse boyle seyleri unutturacak bir seyler olsun.

Bence biraz ara olsa iyi olur 1-2 hafta falan, biraz özleyelim ki daha zevkli olsun, sonra sıkmaya başlar :)

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Final maçı upload ediliyor

1 hafta falan bir ara veririz sonra başlarız.

Bu arada maç bitti.Maç videosunun sonuna bakıp sonucu öğrenmek yok sonuna ekstra birşeyler yaptım :asd:

Final maçı ilk yarıda koptu diyebiliriz ama bir de böyle bir durum var.Hafiften de bir ipucu verelim.

Umarım hakeden kazanır.Herkese başarılar.

Final maçı ilk yarıda koptu diyebiliriz ama bir de böyle bir durum var.Hafiften de bir ipucu verelim.

şimdi essien - gerrard - xabi üçlüsü maçın ilk yarıda kopmasına izin vermez heralde :D Usta yükle maçı da öğrenelim artık heyecan bastı ya :o

Üstüste 2.şampiyonluğu kazandım Cenk ile birlikte. Futbol aklı ;)

Maçın %22'si upload edildi.

Geri
Üst Alt