Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
az bile yapıyor bu millete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaç Atatürk Havalimanını yıkmak..
Bu yeni havaalanı çol büyük olacak.. aslında Atatürk Havalimanı kapasite olarak şu an yeterli ama ismi rahatsız ettiği için yıkılıp yenisi yapılmak isteniyor.. herşeyi yeni alana taşıdıktan sonra Atatürk ismi taşıyan alanı yıkıp bir yerden daha Atatürk ismini silmiş olacak..
Açık açık Atatürk'ün ismini kaldıramıyor ve böyle sinsice bir yola başvuruyor.. Atatürk Havalimanı arazisini de başka rant projeleri için kullanacak..
Bi yandan da Cumhuriyeti yıkma çalışmaları devam ediyor..
Gezide bile tepkilerden dolayı geri adım atan adam Cumhuriyeti mi yıkacak? Ortalık yıkılır, savaş alanına döner. Burası İran değil.
Çüş be . O kadar da yapılmaz ki . Yakında başkanlık sistemini de getirir , kendi adını taşıyan üniversiteler de kurdurtur , hatta otomobil üretsek markası da erdoğan olur at fava bekle .
Hedef 2023 diyor adam.. Eğitim sistemini boşuna mı 4+4+4 yaptı.. 10 senede yeni bir dinci jenerasyon daha yetişmiş olacak..
Adamlar gezi bi daha olmasın diye önlemlere devam ediyor.. derdi bu insanları dinleyelim de bi daha ayaklanmasınlar değil.. derdi şu: Ben nasılsa bu cumhuriyeti yıkacağım ve bunlar yine sokağa dökülmeye çalışacak, o güne kadar mümkün olduğu kadar hazır olmalıyım..
Bunlar dava adamı, adam gerekirse milyonları katledeceği bir savaşa girecek ve cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun yıkacak.. gezide insan hayatına bir böcek kadar değer vermediğini anlamışsındır herhalde.. kaç genç öldü, kimse ölmemiş gibi davrandı..
Gezi bir daha zor olur.. keşke olsa ama zor.. bak engellemek için yapılanlar..
- taksim meydanı yeni düzenleme
- passolig ile stadlarda toplanan kalabalığın kaydını tutmak.. çok meraklıydı şiddeti önlemeye sankibütün amacı "aleyhime bağıranları, gürültü edenleri gerekirse evinden aldırabileyim"
otomobili biraz zor uretiriz
Çüş be . O kadar da yapılmaz ki . Yakında başkanlık sistemini de getirir , kendi adını taşıyan üniversiteler de kurdurtur , hatta otomobil üretsek markası da erdoğan olur at fava bekle .