3. Havalimanının İsmi Belli Oldu!

egyre4eb.jpg

Amaç Atatürk Havalimanını yıkmak..

Bu yeni havaalanı çol büyük olacak.. aslında Atatürk Havalimanı kapasite olarak şu an yeterli ama ismi rahatsız ettiği için yıkılıp yenisi yapılmak isteniyor.. herşeyi yeni alana taşıdıktan sonra Atatürk ismi taşıyan alanı yıkıp bir yerden daha Atatürk ismini silmiş olacak..

Açık açık Atatürk'ün ismini kaldıramıyor ve böyle sinsice bir yola başvuruyor.. Atatürk Havalimanı arazisini de başka rant projeleri için kullanacak..

Bi yandan da Cumhuriyeti yıkma çalışmaları devam ediyor..

Gezide bile tepkilerden dolayı geri adım atan adam Cumhuriyeti mi yıkacak? Ortalık yıkılır, savaş alanına döner. Burası İran değil.

Gezide bile tepkilerden dolayı geri adım atan adam Cumhuriyeti mi yıkacak? Ortalık yıkılır, savaş alanına döner. Burası İran değil.

Hedef 2023 diyor adam.. Eğitim sistemini boşuna mı 4+4+4 yaptı.. 10 senede yeni bir dinci jenerasyon daha yetişmiş olacak..

Adamlar gezi bi daha olmasın diye önlemlere devam ediyor.. derdi bu insanları dinleyelim de bi daha ayaklanmasınlar değil.. derdi şu: Ben nasılsa bu cumhuriyeti yıkacağım ve bunlar yine sokağa dökülmeye çalışacak, o güne kadar mümkün olduğu kadar hazır olmalıyım..

Bunlar dava adamı, adam gerekirse milyonları katledeceği bir savaşa girecek ve cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun yıkacak.. gezide insan hayatına bir böcek kadar değer vermediğini anlamışsındır herhalde.. kaç genç öldü, kimse ölmemiş gibi davrandı..

Gezi bir daha zor olur.. keşke olsa ama zor.. bak engellemek için yapılanlar..

- taksim meydanı yeni düzenleme

- passolig ile stadlarda toplanan kalabalığın kaydını tutmak.. çok meraklıydı şiddeti önlemeye sanki :) bütün amacı "aleyhime bağıranları, gürültü edenleri gerekirse evinden aldırabileyim"

Hedef 2023 diyor adam.. Eğitim sistemini boşuna mı 4+4+4 yaptı.. 10 senede yeni bir dinci jenerasyon daha yetişmiş olacak..

Adamlar gezi bi daha olmasın diye önlemlere devam ediyor.. derdi bu insanları dinleyelim de bi daha ayaklanmasınlar değil.. derdi şu: Ben nasılsa bu cumhuriyeti yıkacağım ve bunlar yine sokağa dökülmeye çalışacak, o güne kadar mümkün olduğu kadar hazır olmalıyım..

Bunlar dava adamı, adam gerekirse milyonları katledeceği bir savaşa girecek ve cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun yıkacak.. gezide insan hayatına bir böcek kadar değer vermediğini anlamışsındır herhalde.. kaç genç öldü, kimse ölmemiş gibi davrandı..

Gezi bir daha zor olur.. keşke olsa ama zor.. bak engellemek için yapılanlar..

- taksim meydanı yeni düzenleme

- passolig ile stadlarda toplanan kalabalığın kaydını tutmak.. çok meraklıydı şiddeti önlemeye sanki :) bütün amacı "aleyhime bağıranları, gürültü edenleri gerekirse evinden aldırabileyim"

kesinlikle, bunlar planlı işler

Bu siyasiler hep böyle. Bir iki şey onların döneminde yapıldığında hemen tarihten önemli birisinin adı verilir. Peşine kendi isimleri verilmeye başlar. Eskiden bulvarlara ve okullara verilirdi sadece. Şimdi daha önemli yapılara veriyorlar kendi isimlerini. Kendilerine göre ego tatmin ediyorlar. Demirel'de, Ecevit'te böyleydi. Tayyip'te böyle.

adam ulkeyi belediyecilik anlayisiyla yonetmeye devam ediyor

belediyelerde olur yok meydana fiskiye yaptik parklari temizlettik agac diktik vs.

bu da boyle ayakta kaliyo hizli trenle havalimaniyla falan filan iste adini da koymasi kadar normal bi sey yok geldigimiz yer boyle sacma sapan biyer malesef

Adamdaki egoya adamdaki kibre bakın ya bu kadar da olmaz.

Zaten şu yorumu bile ne kadar kibre kapıldığının göstergesi: "Peygamber efendimizi bile desteklemeyenler oldu. Bizi de yüzde 52 destekledi"

Kendini peygamberle kıyaslayan adamın sonunu ben düşünemiyorum.

Gayet normal. Nerdeyse her BB ve CB nin isminin verildiği bi yapıt var memlekette.

Tapa

Geri
Üst Alt