3. Havalimanının İsmi Belli Oldu!

İlk defa halkın oyuyla (%53) seçilmiş diktatör cumhurbaşkanı desek daha hoş olmamı :)

%51.8 çoktan 53 olmuş.. yeterince atv seyredip sabah okursan 1 ay sonra 58 bile olur..

ayrıca yukarda çok güzel açıklanmış.. verilen isimler hep görevi bıraktıktan sonra saygı için verildi.. görevi başındaki adam kendi ismini vermemeli.. hiç şık değil..

Saddam da %100 oy alıyordu seçim yaptırıp sandık başına asker dikerek.. mesele oran değil..

öyle güzel işler yaparsın ki bu halk zaten hakkını verir görevi bırakınca.. benim gördüğüm Tayyip görevi bıraktığı anda ya içeri girecek ya ülkeden kaçacak..

önemli olan kendini övüp kendi ismini her yere vermek değildir.. başkalarının takdir edip övmesidir.. Tayyip hala ülkenin çoğunluğunun küfrettiği bir adamdır..

sen %53 yazsan da karşılığı 20 milyon oydur.. Türkiye'nin 4'te 1'i..

Hedef 2023 diyor adam.. Eğitim sistemini boşuna mı 4+4+4 yaptı.. 10 senede yeni bir dinci jenerasyon daha yetişmiş olacak..

Adamlar gezi bi daha olmasın diye önlemlere devam ediyor.. derdi bu insanları dinleyelim de bi daha ayaklanmasınlar değil.. derdi şu: Ben nasılsa bu cumhuriyeti yıkacağım ve bunlar yine sokağa dökülmeye çalışacak, o güne kadar mümkün olduğu kadar hazır olmalıyım..

Bunlar dava adamı, adam gerekirse milyonları katledeceği bir savaşa girecek ve cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun yıkacak.. gezide insan hayatına bir böcek kadar değer vermediğini anlamışsındır herhalde.. kaç genç öldü, kimse ölmemiş gibi davrandı..

Gezi bir daha zor olur.. keşke olsa ama zor.. bak engellemek için yapılanlar..

- taksim meydanı yeni düzenleme

- passolig ile stadlarda toplanan kalabalığın kaydını tutmak.. çok meraklıydı şiddeti önlemeye sanki :) bütün amacı "aleyhime bağıranları, gürültü edenleri gerekirse evinden aldırabileyim"

Dipnot : Gezideki gençleri terör örgütü grubu ilan edenler, ışide bir türlü terör örgütü diyemiyor.

O havalimanının yapılmasını eleştirip sonra orayı pişkin pişkin kullanacaklar düşünsün..

Bu havalimanının yapılmasıyla birlikte artan şirketler ve hava trafiğinin rahatlaması sonucunda burada Çüşşşşşşşşşşş diyenlerin hepsi normalin %50 yarı fiyatına hiç beklemeyecekleri için pişkin pişkin o havalimanını kullanacak..Yazık size yazık..

Ayda 1300 lira maasimdan net vergi kesintisi var.

Avrupa da ki fiyatin 2 katina araba satin aliyoruz.

Dunyanin en pahali benzinini kullaniyoruz.

Telefon faturasindan sakizina kadar her harcamamizda dunyanin vergisini oduyoruz.

Ondan sonra bi dengesiz cikiyor Tayyibi sevmiyosan marmaraya binme ucaga binme diyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ayda 1300 lira maasimdan net vergi kesintisi var.

Avrupa da ki fiyatin 2 katina araba satin aliyoruz.

Dunyanin en pahali benzinini kullaniyoruz.

Telefon faturasindan sakizina kadar her harcamamizda dunyanin vergisini oduyoruz.

Ondan sonra bi dengesiz cikiyor Tayyibi sevmiyosan marmaraya binme ucaga binme diyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yüzsüz adamlar ya.. sanki tayyör cebinden veriyor.. milletin parasıyla yapılan yerleri tabi ki millet kullanacak..

Sabah akşam Ak-it okuyunca beyni sulanıyor bazı arkadaşların..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LwRvbpcoElg[/media]

Çok mübarek adam abdestsiz uçurmazlar...:005:

Yarın da RTE vergisi koydun mu tamamdır. Ne bu ? RTE vergisi. Padişahımız öyle istiyor. Vay canım Türkiyem....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LwRvbpcoElg[/media]

Çok mübarek adam abdestsiz uçurmazlar...:005:

Rahmet Allah'ın, yaratıklarına merhamet etmesi ve lütufta bulunmasıdır.

Geçenlerde "Yakında kendini peygamber ilan ederse şaşırmayın" falan diyorlardı...

Ne peygamberi ? Adam kendini "tövbe haşa" Allah ilan etmiş. Siz ne diyorsunuz. Tövbe yarabbim. :(

Rahmet Allah'ın, yaratıklarına merhamet etmesi ve lütufta bulunmasıdır.

Geçenlerde "Yakında kendini peygamber ilan ederse şaşırmayın" falan diyorlardı...

Ne peygamberi ? Adam kendini "tövbe haşa" Allah ilan etmiş. Siz ne diyorsunuz. Tövbe yarabbim. :(

Adam aşmış Ahmet abi.. :) Bu da başka bir kontrolünü tamamen yitirmiş zat. Ne olsa fenerli...

Yav siz halkın %6125'nin oyunu almış CB'na saygısızlık mı yapıyorsunuz şimdi ben olayı anlamadım tam.

Seçmenininyarısı uçağa binmemiş adamın havalimanı ile övünmesi kadar saçma şey görmedim.

Geri
Üst Alt