Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Onay gelmedi ayrıca gelse de EFT mi yapılır tatilde değişiküstat anca laftasın son 2 günde bunu anladık forumca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onay gelmedi ayrıca gelse de EFT mi yapılır tatilde değişiküstat anca laftasın son 2 günde bunu anladık forumca
yav üstat hala onay diyorsun azcık kafanı kullanOnay gelmedi ayrıca gelse de EFT mi yapılır tatilde değişik
Ama ben ciddiydim sen tekrar girebilirsin fake hesapla anlar onlar banlarlar aksi takdirde sövüşlemiş olursunyav üstat hala onay diyorsun azcık kafanı kullan
emraha sordum alma adamın parasını dedi
keroya sordum alma adamın parasını dedi
sence bunun üstüne ben senin paranı alınca barındırırlar mı beni forumda
anlık yükseldim artistlik yaptım kusura bakmayın diyeceğine hala bahane üretiyorsun
üstat yine başladın smiley atmaya bak evleneceksin paran cebinde kalsın bir daha aklınca karşındakini ezmek için böyle çıkışlar yapma ders olsun sana lafının altında ezilen sen oluyorsunAma ben ciddiydim sen tekrar girebilirsin fake hesapla anlar onlar banlarlar aksi takdirde sövüşlemiş olursun![]()
Ya sen organize et bana haber ver ayrıca uydurma ne ezmesi parayı telaffuz eden sensinüstat yine başladın smiley atmaya bak evleneceksin paran cebinde kalsın bir daha aklınca karşındakini ezmek için böyle çıkışlar yapma ders olsun sana lafının altında ezilen sen oluyorsun
atsız enveri görseydi
ülkede barındırmazdı
nasıl benim yav senle alakasız konuda zıplayıp 10k ben vereyim forumu terket demedin mi insanlara artistlik yapmak içinYa sen organize et bana haber ver ayrıca uydurma ne ezmesi parayı telaffuz eden sensin
çocuğu da komünistBabası Enver’in askeriydi![]()
10 k diyen sensin ayrıca ben k gibi özenti ifadeler kullanmam kinasıl benim yav senle alakasız konuda zıplayıp 10k ben vereyim forumu terket demedin mi insanlara artistlik yapmak için
Yağmur komünist evet ama kendisi de Turancı olu kitaplarını dergileriniçocuğu da komünist
bireyleri kendi görüşlerine göre yargıla
anasıyla babasıyla dedesiyle değil![]()
yağmur komünisttir herkese eşit yağar bu mu abiYağmur komünist evet ama kendisi de Turancı olu kitaplarını dergilerini
yav gören de ben durup dururken 10k verin takım değiştreyim dedim sanacak çok fenasın valla ha10 k diyen sensin ayrıca ben k gibi özenti ifadeler kullanmam ki
üstat dediğini anlamadım ama haklısındırYağmur komünist evet ama kendisi de Turancı olu kitaplarını dergilerini
Oğlunun adı yağmur yavyağmur komünisttir herkese eşit yağar bu mu abi
Yav ne hatası siz konuşuyordunuz meblağıyı ben de teklif ettim admirlere sordum bir daha gelmeme garantini iban da istedim eeeyav gören de ben durup dururken 10k verin takım değiştreyim dedim sanacak çok fenasın valla ha
adam soru sormuş cevapladık ne var bunda
arkadaş bi kere kabul et şu hatanı yav çok basit bir konuyu 3 sayfa uzattırıyorsun
üstat dediğini anlamadım ama haklısındır
yagmur komünüs diyor herkese esit yagar anlamındaüstat dediğini anlamadım ama haklısındır