Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Ne mutlu TÜRK'üm diyene!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkenin %99 una seçme hakkı verildide mi bu oran tutturuldu. Mesela birçok kişi ateist, deist, agnostist vb olarabilir ama kimliğinde islam yazıyor. Bu seçme hakkı olaben bişey ama Türklük değil mesela.
adam ne guzel demis hem din hem irk, nasil hakaret oluyor onu anlamadim :/
En onemlisi islamdir bu ulkede, sonra turkluk bunu unutma..
arkadasin islamiyet demesi zoruna gitmis galiba renktas..
Mustafa kemalin ulkeyi araplastirmadan kurtarmasi gibi sacmaliklarada girmeyelim, konuyla hic alakasi yok
+ osmanlilar olmasa ataturkde olmazdi, bugun bu ulkenin 99,1% muslumansa oda bu ulkeyi araplastiran atalarimiz olmasin?![]()
içimizde allah yerine tanrı diyemeyen arapça aşıkları var. burda allah yok göktengri emekli oldu.
Osmanlı ondan önce Selçuklu yumurtadan mı çıkmış? Tarihimize bir bütün olarak bakmak lazım şu benden şu onlardan gibi ayırımlara girmemek lazım.
Türkler tarih boyunca çeşitli inanışlara sahip olmuşlar,göktanrı inancı ve şamanizm en yaygın olanları, islamiyetle çok benzerlik gösterir bu inanışlar, türkler ateist bir toplum olmamıştır hiçbir dönem de küçük kabileler dışında, mesela hunlar niye asimile oldular ben vereyim cevabını çeşitli uzakdoğu dinlerin etkisinde kaldıkları için, Museviliği seçen Hazarlar da mesela bugün Türklüklerini tamamen kaybetmişlerdir,türklerin 3 kıtaya hakimiyetinde dünyaya nam salmasında İslamin etkisi büyüktür..
yok madagascar yerlilleri uydurduğu bir din. nasıl yani bağlantısı yok? islamın bütün peygamberleri arap neyse bişey bildiğin yok uğraşamam seninle.
ben ayrimcilik yapmiyorum
kendim has bu ulkenin selcuklu baskenti konyaliyim ^^
sadece sunu demek istedim. ataturk sayesinde bu ulke ayakta diyor ya arkadas bende diyorumki osmanlidan tut selcukluya kadar onlarin miras biraktigi Islam,kultur ve tradisyonelleri bi kenerami birakalim dedim
beni yanlis anladin galiba
Türkler tarih boyunca çeşitli inanışlara sahip olmuşlar,göktanrı inancı ve şamanizm en yaygın olanları, islamiyetle çok benzerlik gösterir bu inanışlar, türkler ateist bir toplum olmamıştır hiçbir dönem de küçük kabileler dışında, mesela hunlar niye asimile oldular ben vereyim cevabını çeşitli uzakdoğu dinlerin etkisinde kaldıkları için, Museviliği seçen Hazarlar da mesela bugün Türklüklerini tamamen kaybetmişlerdir,türklerin 3 kıtaya hakimiyetinde dünyaya nam salmasında İslamin etkisi büyüktür..
arapmi? sakami yapiyorsun
yahudi olmasin hahahaaaaa, bencede konusma cunku bilmiyorsun hehe