3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu Olsun

Ne mutlu TÜRK'üm diyene!

10154110_652524138130585_107719919714808438_n.jpg

Bu ülkenin %99 una seçme hakkı verildide mi bu oran tutturuldu. Mesela birçok kişi ateist, deist, agnostist vb olarabilir ama kimliğinde islam yazıyor. Bu seçme hakkı olaben bişey ama Türklük değil mesela.

0,9 da o saydigin grub kardes:P

ha namaz kilan icki icmeyen musluman sayisini istiyorsan, 5% dir.. :)

Ateist ne oluyor onuda anlamadim, kendisine dinsiz dese daha iyi olmazmi :D

türkiye istatistik kurumu başkan vekili hulusi.

nereden buldun bu oranları aga:D

bu arada kutlu olsun var olsun. gerçi artık Türk'üm demenin suç olduğu bir ülkeye adım adım gidiyoruz.

BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM."BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.

BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM. TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. TÜRKÜN VARLIĞI BU KÖHNE ÂLEME YENİ UFUKLAR AÇACAK, GÜNEŞ NE DEMEK, UFUK NE DEMEK, O ZAMAN GÖRÜLECEK."

"YÜKSEL TÜRK!

SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN SINIRI YOKTUR."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Turkculuk gunudemi varmis bilmiyordum, fransiz gunu yok mu buralarda

Kabiliyet ile zekayı birleştiren ırk Türklerdir. ( Fransız Komutan Joseph.)

Haydi artık dinsin bütün ızdırapların,

Ufuklardan şanlı bir gün doğacak yarın

Güzellikle, sıcaklıkla ve ihtişamla...

Kumandansız hazır olup onu selamla!

Gönlündeki yaraların kanını dindir...

YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR!

"Bütün ordum türklerle olussa bütün dünyayi alirdim. Türkler ödürülebilir fakat maglup edilemezler." - Napolyon

"insanları yücelten iki büyük meziyeti vardır: erkeğin cesur, kadının iffetli olması. bu iki meziyetin yanında bir meziyet daha vardır: vatana her şeyini feda edecek kadar bağlı olmak. bunlar büyük kahramanlığı, elem ve kedere karşı koymayı doğurur. işte türkler bu çeşit kahramanlardandır." -Napolyon

"türkler size dokunmadıkça siz de onlara sakın dokunmayın." -Hz. Muhammed (s.a.v)

"türklerin vatana bağlılıkları, her özelliklerinin üstündedir." - Cahiz

"türkler muhakkak ki avrupa tarihinin ve yakın asya tarihinin bildiği en halis efendi millettir." -Kayzerling

"türklerle dost ol ama düşman olma." - Gianni de Michelis

"türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker yoktur" -Hamilton

adam ne guzel demis hem din hem irk, nasil hakaret oluyor onu anlamadim :/

En onemlisi islamdir bu ulkede, sonra turkluk bunu unutma..

arkadasin islamiyet demesi zoruna gitmis galiba renktas..

Mustafa kemalin ulkeyi araplastirmadan kurtarmasi gibi sacmaliklarada girmeyelim, konuyla hic alakasi yok

+ osmanlilar olmasa ataturkde olmazdi, bugun bu ulkenin 99,1% muslumansa oda bu ulkeyi araplastiran atalarimiz olmasin? ;)

Osmanlı ondan önce Selçuklu yumurtadan mı çıkmış? Tarihimize bir bütün olarak bakmak lazım şu benden şu onlardan gibi ayırımlara girmemek lazım.

içimizde allah yerine tanrı diyemeyen arapça aşıkları var. burda allah yok göktengri emekli oldu.

Walla onu bunu bilmem ama Tanri degil herzaman ALLAH deriz! ;)

konuyu uzatmak istemiyorum, cunku burasi yeri degil ve bosuna tartisma yaratmakda istemiyorum.

herkezin fikirleri kendisine baglidir ama biraz sakin ol

Oyle bi konusuyorsunki sanki Islam dini araplarin uydurdugu bir cocuk hikayesi gibi oldu

ne demisler atalarimiz, niye butun peygamberler yahudilere ve araplara gonderildi? sebebi adam olmamalari yani kisacasi Islam dini araplarla hic bir baglantisi yok..

Osmanlı ondan önce Selçuklu yumurtadan mı çıkmış? Tarihimize bir bütün olarak bakmak lazım şu benden şu onlardan gibi ayırımlara girmemek lazım.

ben ayrimcilik yapmiyorum

kendim has bu ulkenin selcuklu baskenti konyaliyim ^^

sadece sunu demek istedim. ataturk sayesinde bu ulke ayakta diyor ya arkadas bende diyorumki osmanlidan tut selcukluya kadar onlarin miras biraktigi Islam,kultur ve tradisyonelleri bi kenerami birakalim dedim

beni yanlis anladin galiba

Türkler tarih boyunca çeşitli inanışlara sahip olmuşlar,göktanrı inancı ve şamanizm en yaygın olanları, islamiyetle çok benzerlik gösterir bu inanışlar, türkler ateist bir toplum olmamıştır hiçbir dönem de küçük kabileler dışında, mesela hunlar niye asimile oldular ben vereyim cevabını çeşitli uzakdoğu dinlerin etkisinde kaldıkları için, Museviliği seçen Hazarlar da mesela bugün Türklüklerini tamamen kaybetmişlerdir,türklerin 3 kıtaya hakimiyetinde dünyaya nam salmasında İslamin etkisi büyüktür..

Türkler tarih boyunca çeşitli inanışlara sahip olmuşlar,göktanrı inancı ve şamanizm en yaygın olanları, islamiyetle çok benzerlik gösterir bu inanışlar, türkler ateist bir toplum olmamıştır hiçbir dönem de küçük kabileler dışında, mesela hunlar niye asimile oldular ben vereyim cevabını çeşitli uzakdoğu dinlerin etkisinde kaldıkları için, Museviliği seçen Hazarlar da mesela bugün Türklüklerini tamamen kaybetmişlerdir,türklerin 3 kıtaya hakimiyetinde dünyaya nam salmasında İslamin etkisi büyüktür..

bugun bosnali, arnavut arkadaslarim var ve hepsi musluman

sizce bu adamlar kimin sayesinde musluman oldu?

ben ayrimcilik yapmiyorum

kendim has bu ulkenin selcuklu baskenti konyaliyim ^^

sadece sunu demek istedim. ataturk sayesinde bu ulke ayakta diyor ya arkadas bende diyorumki osmanlidan tut selcukluya kadar onlarin miras biraktigi Islam,kultur ve tradisyonelleri bi kenerami birakalim dedim

beni yanlis anladin galiba

Yanlış anladığımı sanmıyorum, ben Osmanlıyı'da Selçukluyu'da onların bıraktığı mirasa'da hem saygı duyarım hem de sahiplenirim burada itiraz ettiğim bir konu yok zaten benim itiraz ettiğim nokta senin İslam öncesi Türk kültürü ve realitesini yok sayman ki belirttiğin devletler Türk kültür ve geleneklerini İslam kültürüyle birleştirmişlerdir bu sebeple olacak ki Türkiyede ki İslam'ı yaşayış şekli bariz şekilde Ortadoğulu komşularımızdan farklıdır. Eğer sen İslam öncesi Türk realitesini kabul ediyorsan o zaman lafım yok tabi ki.

‘Türk, Heredot’tan, Tevrat’tan çok eski yüzyılların tanıdığı bir ulustur.

Sadelik içinde görkem, sükûnet içinde ihtişam, tahakküm kabul etmeyen bir yüreklilik, alabildiğine geniş bir fetih aşkı, sonsuz bir teşebbüs kabiliyeti, bölgelere uymaktan çok bölgeleri kendine uydurma zevki ve alışkanlığı, Türk milletinin asırlar dolduran tarihinde açıkça görülür.’

Ünlü tarihçi Hammer

göktürk imparatorluğu

gokturk-haritasi.jpg

hazar imparatorluğu

hazar-harita.jpg

büyük hun imparatorluğu

Asya-Hun-B%C3%BCy%C3%BCk-Hun-Devleti.gif

hiçbiri müslüman değildi ve arap özentiğilinden uzak öz türklerdi. osmanlı gibi arap özentisi değildi yazıları da türkçeydi arapça değil.

Geri
Üst Alt